Benissa

dilluns, 13 de juny del 2016

Les Mentides.


El sentiment general és que tots són uns mentiders. I amb el de corruptes, o amics íntims dels corruptes i afecció al càrrec, com si d'una professió es tractés, es completa la imatge del polític actual.

En temps passat, als ajuntaments, al polític se li considerava diferent. Se li creia més proper, menys complidor o subjecte a les normes del partit al qual pertanyia.

Contra aquest sistema, han sorgit formacions, que en poc temps han derivat cap als pecats dels antics partits, o encara no han definit el seu complicat funcionament.

------------------------

Tres assumptes, entre molts altres, són els que tenen desencantats en Benisland als seus ciutadans.

- La paràlisi del govern local. Un líder entrampat entre una desenfrenada necessitat de distanciar-se de les seues perilloses amistats i la seua busqueda d'un lloc al Sol i que tinga una durada de llarg termini.

- En el desenfrenat  distanciament, ensopega una i altra vegada amb les trames corruptes en les quals estan alguns dels seus íntims. I l'ús de diners B en actes directament relacionats amb ell i l'agrupació local.
- Les promeses estrella, les afirmacions rotundes i les escomeses contra els altres grups, cada vegada són més ridícules, per a mostra, tres:
1.- La signatura davant notari d'un compromís incomplit. La rebaixa d'impostos del 20% de l'IBI, la recollida d'escombraries. L'acta notarial i la foto serà el segell d'un regnat insegur, capritxós i ple de falses promeses.
2.- La variant, un desengany i un motiu tan usat que delata el ridícul a què pot arribar un polític.
3.- El Parc de Bombers, exemple d'ús electoral. Aquí està l'obra, molt bona, però sense dotació suficient per funcionar, amb el perill d'incendi en un dels estius més secs dels últims 40 anys.

 El govern està paralitzat, no hi ha oli que el mogua, i que el greixador està engreixant maquinàries d'alta volada


------------------------------------

Sobre l'autobombo.

Autobombo.
m. fest. Elogi desmesurat i públic que fa algú de si mateix.
Reial Acadèmia Espanyola © Tots els drets reservats.

El autobombo no és només patrimoni de qui té el poder. Algun grup de l'oposició s'atribueix èxits, que a dia d'avui, no han canviat substancialment el benestar i els drets dels ciutadans. Concretament el grup que aspirava a fer el canvi, el canvi que no va venir, apunta maneres de autobombeo. El mantra de reafirmar la seua posició de segona força política municipal, sembla més per mantenir el seu ànim, que la influència que han exercit en algun hipotètic i imperceptible canvi.

La participació popular i els forums s'han reduït. Estar a l'oposició desgasta i tenen al davant un "doctor en el mareig de la perdiu". Les formes, algunes d'elles antigues, es veuen despuntant en algunes actituds.
I sempre esta qui aprofita la ingenuïtat o la poca mestria, portant al bé intencionat a aquests antigues maneres imperials.

En fi, que aquí estem com estàvem. Presentant mocions, i aprovant-se o no, tots satisfets i poc seguiment del que la moció comprometia.

Aquesta és la percepció..


TOPOGIGIO
I mentre, els doctors en treballs de conductes subterranis, segueixen teixint i desteixint i amb cants de sirena atraient incauts, fent-los creure que són els Robin Hood i Curro Jiménez de Benisaland.

Treballar amb personatges subterranis produeix resultats pudents. I els ideals de regeneració tan cacarejats, només es queden en un simple raspat de la brutícia fluixa, la reinicialització es quedarà en una arrencada com de tos o uns quants achís!!!.

Entenem, en un article recent, que no es preten restar vots a les formacions de l´oposicio, el que es pretén es convèncer als ciutadans que no sent PePes i van votar JuaNes, i que desencantats, poden votar PsoEs, ComproMís, o al  (innombrable), voten a la segona força.  Molt enrrevesat, no?

Doncs, que la força vos acompanye.

I seguirà plovent cafè.


AL TALL