Benissa

dijous, 7 de maig del 2015

El senyor, Fra Granera, el Dire, Correcaminos i Abel recauchutarán Benissa.

El quadre electoral. Que quadre!!!.

El Senyor delaplaçadelportal.

La vergonya i el sentit del ridícul, és una cosa que no es pot mesurar. Cada persona té el seu i la mesura de cadascun és diferent.

Les eleccions locals i autonòmiques, se celebren sobre una enorme merda de llatrocini i corrupció. La merda és tan caldosa que es va escampant i va pringant a tot aquell càrrec que se senta sota el paraigua amb les sigles PP. 

A hores d'ara, no sabem que és millor per als honrats, que segur queden en el PP. O que calen foc a les seues naus (seus), per veure si el virus es crema, o es donen de baixa del partit.

David Serra l'amic de l'ànima del senyor delaplaçadelportal, ara també relacionat amb l'interessant personatge de Rus. El senyor delaplaçadelportal faria bé a declarar-se Persona Lliure. Volem dir, que renegue públicament de cadascun dels personatges amb els quals s'ha rosant, i ha posat la mà en el foc per ells i anuncie la seua total repulsió a la merda que s'estén. Seria un acte de valentia i li honraria.

Seria interessant saber, si la liquidació del deute amb els ajuntaments ho ha sigut amb tots per igual o solament als de la corda de Fabra, i amb intenció de millorar els resultats electorals.

Pot sentir-se orgullós l'alcalde de Benissa Juan Bautista Roselló Tent de la seua gestió econòmica, fins i tot de tenir milions en el banc. Però si cada ciutadà es parar a pensar, repassa quines deficiències coneix, arribara a la conclusió, que si els diners està en el banc, solament està servint per a negoci del banc. Els diners de l'Ajuntament de Benissa en el banc demostra, la falta d'iniciativa i d'idees i l'esgotament d'un personatge cregut del seu messianisme.

Si repassem programa, promeses, primeres i segones pedres. Obres minúscules interminables. Obres d'escàs ben comú i al seu capritx. Adjudicacions als amics dels amics i dels altres amics. Pagaments milionaris (en pessetes) a mitjans perquè es publicite l´autobombo de cursos, activitats, visites i esdeveniments que al final “tot plegat, dos quinzets”. 

Recomanem el seu relleu pel seu ben i el de tots els habitants de Benissa.

Fra Granera i Evita Perón. 

I sense sentit del ridícul.

Com el senyor delapçadelportal amb les seues milonges, Fra Granera ens sorprèn fent twirling i agranant, acompanyat dels membres d'una llista d'última hora, composta de familiars, nuvis/as, i exnuvis/as, 

Fra Granera, manca d'una ideologia política definida, ha sentit la necessitat, cada vegada, d'atrinxerar-se derrere d'unes sigles, d'un grup polític reconegut. Amb Eduardo Zaplana va ser a punt de signar un acord per a encapçalar la candidatura del PP a Benissa. Solament l'oposició contundent i en bloc dels afiliats del PP de Benissa, truncaren les aspiracions del Granera. En aquests últims mesos flirtegá amb Podemos i Reiniciem Benissa, els quals, amb el seu rebuig a portar en les seues llistes a expoltronics, han portat a l'adaptable Fra Granera a l'associació amb Ciutadans, l'assumpte era mullar.

Va governar com CDS amb el PP.
Com a Independent dependent.
Com CIBE-Bloc

Sembla que en l'actualitat no hi ha hagut valentia que s'oferira a ser l'escombrariaire majorette per a fer-li el twirling , per la qual cosa, no ha tingut més remei el Fra que posar-se al capdavant amb graneres per usar, amb les quals pretén agranar als polítics professionals, per a gestionar l'ajuntament amb ciutadans que no han agafat una granera en anys perquè tenen minyona. 

Sembla ser que durant la seua alcaldia de 12 anys, l'equip de govern i ell mateix van ser amateurs i ho eren per amor a l'art.

Les seues entrades a reunions amb retards apreciables. El seu discurs reventador i els seus comiats precipitats no són el tipus de representant que es mereix Benissa.

Benissa li importa una bleda. Agranar, no sap agranar. 

La llista electoral no ha requerit de reunions, confecció de necessitats, programa o objectius. La llista s'ha fet a colp de telèfon, de pressa i corrent, recolzats en el mostrador del Fra. 

L'assumpte no és un altre, que l'existència d'interessos personals i familiars que li obligaven a no soltar amarres, servint d'escut protector a Evita Perón. 

Al final qui talla el bacallà és el primer i el penúltim de la llista.

I ja tenim dos de cinc. La particularitat d'aquests dos amb els que segueixen a continuació està en què porten més de 15 anys de mangoneo de la política local. I tenen el convenciment de posseir el do de la veritat i la infal·libilitat papal. 

El Dire aspira.

El PSOE presenta una llista de manteniment. Eixa és la nostra impressió. Manteniment de posició. El panorama polític no és clar. A part de la joventut de Reiniciem i de la curta experiència de Compromis, la resta són repetidors, tant el PP com en Ciutadans. Gats vells.
El PSOE a Benissa té els seus fidels i els seus simpatitzants intermitents. Considerem que de moment no s'ha llançat al rode polític la persona que puga concentrar simpaties i confiança per a obtenir un bon resultat.

L'oposició realitzada per Vicent Cabrera i el seu grup, educada i assenyada, a mancat d'una espurna d'arpa a l'hora de fiscalitzar els capritxos i la forma de governar de l'actual senyor delaplaçadelportal.

Segurament hi ha a Benissa un bon candidat amb carisma i bona premsa, però és tal la destrossa produïda pels amics i coreligionaris del senyor, que és una temeritat o un acte de valentia, llija's com es vulga, posar la cara i l'honra al servei de l'actual règim, corrupte i deshumanitzat. 

Correcaminos Tro Tro i el coiot.

A Correcaminos Tro Tro cal reconèixer-li la capacitat de mantenir en tensió permanent el Ple Municipal. De la seua acció d'oposició, es podrà criticar el que algunes propostes eren irrealitzables o poc estudiades, però així i tot, un bon cabal d'elles eren assenyades, realitzables i àdhuc, amb interès, molt positives.

Cal reconèixer que, al senyor delaplaçadelportal, no tenia escrúpols a ordenar al seu grup el vot favorable a aquestes propostes, quedant com un senyor, que és el que és. Després, l'aplicació pràctica d'aquestes propostes mai es van desenvolupar. 

Les denúncies públiques i el valor d'expressar-les en veu alta, no sabem fins a on han calat, però ningú es va atrevir a llançar tan clares veritats. També és cert que al senyor li rellisquen, i menysprea a els qui posen en solfa la seua impecable i impoluta gestió.

L'experiència de govern i oposició. La seua moderació i respecte. La seua implicació en la denúncia d'aquells artificis als quals són tan aficionats els que governen, li assenyalen com un futurible hereu de la senyoria delaplçadelportal.

Les desavinences i desercions han trastocat una mica l'equilibri. Però hi ha bon planter i amb ganes. A mes l'estirada que porta Mónica Oltra no hi ha dubte que fa pesar en un bon resultat. Creiem.

Benissa és poc agraïda. No sabem com qualificara la labor de Correcaminos Tro Tro. Seria lògic que l'esforç tinguera recompensa. Però el coiot encara que segueix ensopegant, està ací.



Abel vol Recauchutar Benissa

Podem a Benissa es va estavellar. La gent sana que volia conformar la formació a Benissa, no va advertir que alguns gats marrons feien olor la possibilitat d'un bon resultat d'aquesta formació. I des de dins van volar l'invent.
Terra cremada. O jo, o el caos.

La novetat en la formació del grup, l'organització dels Forums ciutadans, la preparació participativa del programa i l'elecció de la llista de candidats, ha despertat curiositat.

                                                                                                                                  Entenem i valorem positivament que la joventut s'implique. Que prenga les regnes o participe en el projecte de governar per a tots. Que els seus compromisos per a limitar els mandats siguen un revulsiu perquè les altres formacions ho tinguen en compte.

Siga en el poder o l'oposició, aquesta formació haurà de dir. 

I els diferencia:

- Que manquen dels vicis dels dos primers.
- Que tenen les ganes que els falta als tercers.
- Que els uneix la joventut amb els cuarts.


Senyores i senyors, Volen més del mateix?


- Voten una plutocràcia?. Voten a l'actual senyor delaplaçadelportal.
- Volen una diarquía?. Voten a Fra Granera i de pas a Evita Peron.
- Volen una democràcia representativa?. Voten al Dire.
- Volen una democràcia participativa?. Voten a Correcaminos Tro Tro.
- Volen una democràcia deliberativa?. Voten Recauchutem Benissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL