Benissa

dijous, 5 de juliol del 2012

IV - Ajuntament de Benissa. Tots colocats. Coordinadors i Assessors.

Segueix de l'entrada anterior, si no l'has llegida, pica aquí.


Lista para la Candidatura del Partido Popular Benissa
16 abril, 2011
El pasado martes 12 de abril se reunió el Comité Electoral Local formado por Josefina Ivars Ribes, como Presidenta, Pedro Martínez Ortolá como Secretario y los Vocales: José Pineda Santacreu, José Pineda Buigues, José Andrés Ivars Pérez y Cecilia Salvá Ivars, y por unanimidad de todos los asistentes se propuso la siguiente lista para la Candidatura del Partido Popular a las próximas elecciones municipales por Benissa y con el siguiente orden:

1.- Juan Bautista Roselló Tent
2.- Pepa Martí Sendra
3.- Arturo Poquet Ribes
4.- Francis Capó Ausina
5.- Fsc. Xavier Estupiñá Pastor                                    ELECTES
6.- Raquel Soliveres Fullana
7.- Jorge Ivars Hinojo
8.- Gloria Ivars Martínez                   

9.- Miquel Cabrera Ribes
10.- David Ivars Ivars
11.- Lorena Ivars Santacreu
12.- María Josefa Llopis Sendra
13.- Juan Pineda Ivars
14.- Daniel Capó Fritz                                        ASSESSORS-COORDINADORS
15.- Miriam Moll Llobell
16.- Silvia Pineda Cardona
17.- David Serra Cervera
Suplentes:
18.- Gema Femenía Crespo
19.- Camilo Cabrera Cabrera
20.- María Teresa Martí Gilabert

Font: plana de Internet del PP Benissa

Lista para la Candidatura del PSD Benissa

El PSD, Partido Social Demócrata, presenta su lista de candidatos que concurrirán a las próximas elecciones municipales del 22 de mayo en el municipio de Benissa.
De igual modo, invitan a la población a la presentación de esta candidatura que tendrá lugar el próximo jueves 28 de abril, a las 20:00h, en el Salón de Actos del Centro Cultural, donde también será presentado el programa electoral que esta agrupación.
La lista de candidatos es la siguiente:

1.     Francisco Montagut Cabrera                                   ELECTE
2.     José Nave Femenía
3.     Natalia Aranda Juliá
4.     Luis Crespo Tur                                   ASSESSORS-COORDINADORS
5.     Manuela Ivars Valles
6.     Juan Mulet Ortolà
7.     Diego Iborra Ferrer
8.     Mari Carmen Ripoll Fuertes
9.     Mila Gallego Martínez
10.  Juanjo Roselló Ivars
11.  Jesús Puig Lloret
12.  Encarna Fernández Moreno
13.  José Moreno García
14.  Josefa Ivars Bolufer
15.  Leonardo Peris Carañana
16.  Francis Arlandis Sendra
17.  Miguel Ortolà Roselló
Suplentes
1.     Concepción Santacreu Ferrer
2.     Manuel Garnica Prieto
Font: BenissaDigital.
--------------------------------------------------------
Quants diners li costen els "servidors publics" a Benissa
Foto de Infobenissa


LLOCS
-  Secretària de l'alcaldia
Ocupada per un càrrec de confiança. Lògicament així ha de ser. En l'actualitat està ocupada per una persona que s'integrava en la llista de candidats de l'equip de l'Alcalde. Es desconeix la titulació.
-  Assessor de premsa
Ocupada per un càrrec de confiança i segons tenim entès, periodista. Ens sembla lògic i normal. Veiem, que s'ha creat una plaça de periodista en la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Benissa. No tenim molt clar que aquesta plaça hagi de ser fixa. Després, el nou alcalde, per al seu autobombo, posarà a una altra persona de confiança, augmentant així la plantilla.
            Les dues places anteriors s'ocupen del protocol, per això, considerem correcta la qualificació i ocupació de les mateixes.
El protocol.  El protocol. Hem arribat a un punt, en què els polítics, des del més humil fins a arribar al Rei, cal tractar-los com a déus o senyors. El poble agenollant al seu pas. Ells, sota pal · li. Honors. Respecte i silenci. Protocol.
          -  Coordinador general d'obres i serveis
Per favor?. Senyor avaluador per a la reorganització, hi ha tres, tres coordinadors de obres, de les obres que no hi ha, per cert. Com es pot mantenir per tant de temps a tres encarregats d'obres?. El personal a la seva disposició és:
- Un aparellador municipal.
- Un encarregat d'obres
- 6 oficials paletes
- 13 ajudants de paleta
- 2 conductors
- 1 enterramorts jardiner
- 2 oficials electricistes
- 2 ajudants electricistes.
Aquest lloc, ja no gestiona serveis, ja que el gruix pas a BENISSA IMPULS.
L'assimilació del lloc a un diplomat o tècnic mitjà, no la compleix, ni de lluny, l'actual ocupant. L'ocupant va ser candidat del Partit Popular.
És una pena de plaça repetida, repetida i repetida. Senyors!!!!, que son 26.000 euros.
-  Coordinador de mobilitat urbana.

Ho sentim, això és un conte xinès, és una plaça que realitza tasques administratives. Ocupa un lloc de treball i la coordinació que pugui fer no és, per la dedicació completa. Va formar part de la candidatura del PP. És una plaça "excusa". Descaradament es va desplaçar a una auxiliar de la policia per instal · lar a la flamant coordinadora. Altres 26.000 euros i del producte no es veu. Senyor revisor, observe  aquesta suplantació de lloc. O no?. Ha sortit una mica car, però ....
¿El poble ha de pagar un lloc de caprici?.

-  Assessor de Medi Ambient

Titulació de la persona ocupant, Química.
Els coneixements mediambientals els anirà adquirint, però si és assessora, hauria de tenir uns coneixements específics en l'assumpte. És coneguda la persistència en l'entrada de l'ocupant en el cercle de treballadors sense haver de fer oposicions, ha estat un fet visible des del primer dia. El seu introductor ja ho va fer amb els seus familiars a la mercantil municipal. Realitza tasques administratives i de poc fust. És un apartat poc explotat, més aviat testimonial, ja que, el pobre José M. Serna no va arribar a desenvolupar-lo. El nostre consell és, que en la conjuntura actual, hi ha tècnics suficients a l'ajuntament per assessorar el regidor de Medi Ambient. Estalvi ?, 26.000 euros.




Assessor de Residents estrangers.

Titulació de l'ocupant desconeguda. Funcions desconeguda i poc visible. Esperem que no es dedique a mantenir informada l'empresa del seu progenitor. Va ser candidat a la llista del Partit Popular. El seu pare un assidu. Si està?, ocupa un lloc de treball. Si no està, 16.000.-euros de regal.


Coordinador d'instal · lacions esportives.


Es desconeix la titulació de l'ocupant. Pel títol se li suposa la coordinació dels diferents espais esportius. Però l'àrea esportiva no té ja un equip suficient per portar una bona coordinació?. No obstant, segons ens informen, l'ocupació principal és la de conserge del Trinquet municipal. L'ocupant de la plaça és pare d'una candidata de la llista lectoral del PSD. Ocupa un lloc de treball 17.000 euros.


Assessor d'inversions i ocupació.


Si us plau, llegir el títol ja és ridícul, ajuntar a l'ocupant amb el mateix produeix vergonya aliena. ¿Inversions?. Inversions en ... Borsa, cocos del carib, bons de la CAM, xinxilles de Calataiud .... De ocupació?. D'ocupació d'un lloc en l'administració, perquè sí. ¿Sera això?. La ocupant té en propietat una plaça de personal eventual, des dels seus temps de fugida amb Paco Montagut, des del PSOE. El poble de Benissa, i el PSD, han de tenir un agraïment especial per mantenir aquesta ridiculesa. Va formar part de la candidatura del PSD. Com no se sap que fa, no es pot qualificar si ocupa o no ocupa. El cas és que té una pensió vitalícia amb Paco de 17.000 euros. Senyor avaluador, ¡Podria descobrir el misteri que té en suspens molts "servits" ciutadans del beneit poble de Benissa.


Assessor de Joventut.


Ni idea. ¿Titulació?. Un altre misteri. ¿Assessora de Joventut?. El seu assessorament es limita a realitzar tasques de consergeria a la Seu Universitària i el Casal dels Jovens. Va formar part de la candidatura del Partit Popular. Ocupa un lloc de treball amb 17.000 euros.


Assessor de Serveis Socials.


¿Assessor?. Hi ha d'haver un error. La seva tasca d'assessoria es limita transportar ciutadàs de Benissa, a l'ambulatori, o qualsevol seu oficial, sense cap cost. Una bona idea. Però és rebaixar l'ocupant i enganyar a la ciutadania. ¿Assessor de Serveis Socials?. Sera una ximpleria, però per a qui ho pensa. Les coses es diuen pel seu nom. I aquí hi ha un senyor que fa les funcions de xofer, i xofer és un lloc de treball, no una assessoria. Va ser candidat en les llista del PSD.


---------------------------------------------

Hi ha feina doncs, per al senyor avaluador.
Denominacions de llocs de personal eventual, que són simples enganyifes.
I l'oposició, ho veu normal, se suposa.
O més aviat, hi ha tantes coses, que ja algunes ni se n'adonen.

73.000.000. - Milions de les antigues pessetes, són moltes pessetes. Els convidem a retrotrernos a l'any 1987, i veure el sou de l'alcalde Isidor Molla i de la corpopracion de "servidors públics" de llavors. La progressió produeix nàusea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL