Benissa

dijous, 22 de març de 2018

MIRA QUI PARLA DE DESCARATS DESVERGONYITS

                                                                                                                                                             
DIMITIR !!!!.


El que has de fer és dimitir !!!!. Ressonava a la sala la veu de l'experiència.

Aquí no dimiteix ningú. Possiblement el tripartit no funcione, però motius per dimitir no els veiem.

Sí qu´els hi va haver quan l'Ajuntament de Benissa va perdre més de 100 milions de pessetes, pel nul control sobre el recaptador d'arbitris municipals. Qui va dimitir ?.

El màxim responsable que es perdessen 100 milions, i l'expedient ho portava le seua parenta, no hi va haver recusació ni incompatibilitat, a la responsabilitat lla van ventilar i aquí està demanant DIMISSIÓ.

Tots els que han volgut, han vist i escoltat en el ple del 27 de febrer del 2018, frases com:

"Sóc empresari, els meus treballadors no hi ha de primera i segona categoria". És clar senyor, si són autònoms, tots tindrien ¿¿?? de ser de primera, o no ?. Dubtem que així sigui.

"L'equip de Govern, que va ser votat per mi, el tripartit ....". Va ser votat en la confiança que li trauria les manteques a aquests novells de Reiniciem i resta de l'equip de govern. La petició de la presidència de Benissa Impuls. I la secretària d'aquesta mercantil per a una funcionària emparentada, remoure del seu lloc de treball a determinats empleats públics, etc., és la política d'abans, aquesta sí que és la política d'abans, sinó llegeixin més endavant.

"No hi ha transparència ni participació". L'època més fosca i negra de la democràcia a Benissa va ser el doceni comprès entre 1987-1999.


"Els diners de les butxaques dels benissers i benisseres". De la butxaca dels benissers i benisseres es van pagar molts capritxos i els mes de 100 millions ventilats.

"Pantomima". Segons el diccionari, pantomima en una obra de teatre on s'expressen amb gestos. O també, un engany o fingiment per amagar una cosa.

I per fi .... "Busca l'enfrontament amb una persona com jo, que ha estat qui li ha atorgat l'Alcaldia. Imagineu quina -desfachatez-".

Desfachatez !!!!.

Sí, va de sobrat, pero ja fa riure, no li tenen por. Les seues bravates, els seus falsos desitjos, les seves peticions indecents per remoure, traslladar, col·locar a treballadors públics en altres llocs de càstig o de premi.

De 1987 a 1999, durant 12 anys van succeir moltes coses que caldria recordar:

- Benissa Impuls va ser creada com a empresa pública per tal d'evitar els processos de selecció establerts per l'administració pública i va ser el colocadero de persones sense processos selectius. Mans lliures per pagar favors, venda de regidories, etc.

- Benissa Impuls ve sent tema recurrent en els últims temps i dutant el Ple va repetir el nom de la mercantil com una obseesio. Sembla com l'estrany objecte del desig. Suposadament algunes reunions del Comitè d'Empresa es realitzen entre una clínica i Jamaica. Qui va exposar la seua opinió en nom dels treballadors que ara preocupen tant, va ser col·locada com a pagament als seus serveis partidistes amb un sou superior a qualsevol administratiu de l'Ajuntament.

- El Personal Laboral va negociar un conveni col·lectiu, el qual va ser aprovat després de molt batallar, i amb les chirigotas del Primer Tinent d'Alcalde i amb les retallades de l'alcalde, deixant el mateix en un simple document de venda política, i que els pocs punts socials que es van aconseguir incloure, mai es van concedir: Roba de treball, assegurança de vida ... .. Si la negociació anava encaminada a equiparar Funcionaris i laborals, als pocs mesos en un acord Funcionaris i Corporació, es va trencar aquella equiparació.

- Es va presentar al Gerent de la Universitat d'Alacant, el qual al costat d'un equip d'universitaris anava a realitzar RLT.  Quan va presentar el document aquesta el va ficar en un calaix i mai més es va saber. No sabem si els tres milions de pessetes al final es van pagar. Es queixava del poc apreci que s'havia fet al treball presentat i el deute que no havia estat liquidada.
- Durant aquest temps es van produir:

A) .- Acomiadaments amb proves i testimonis més que dubtosos.

B) .- Sancions de sou i feina sense que els motius fossin per arribar a tantC) - Trasllat de lloc de treball com a càstig a posicionaments contraris a la voluntat de l'Alcalde o per colocar algu recien entrat a dit i sense cap prova de cqapacitat.

D) .- Burles, cruels burles, com vestir un funcionari amb uniforme diferent del col·lectiu municipal: Vestit granat, camisa rosa, corbata granat i gorra de plat. Cada dia rebia una notificació signada per la Secretària Accidental, assenyalant-li les peces que aquell dia no portava advertint-li un expedient sancionador. Aquest treballador era el President del Comitè d'Empresa. L'Inspector de Treball, intentá convèncer perquè es retirés aquesta mofa pública. Segons Jaime Antonio Ivars i Dolores Orihuel, l'alcalde era a Benissa l'amo, de manera que ningú podia dir-li com havia de vestir els seus treballadors. Un milió de pessetes de sanció de la butxaca de les benisseres i benissers, la retirada del vestit i prevenció de denúncia davant el Jutjat del Social de ofici, per persecució sindical va ser la conclusió. No era mobing. Era afecte.

I) .- En el Polígon Industrial, on avui es ubica l'Eco-Park, es mantenia un abocador il·legal, en què t
res persones, sense contracte, efectuaven el cobrament d'un cànon en nom de l'Ajuntament, per descarregar runa.

F) .- Treballadors que eren seguits i investigats per qui ocupava la Secretària Accidental, sense per tal de trobar motius de sanció. No era mobing. Era carinyo.

G) .- Amenaces a porta tancada i sense testimonis a treballadors per la seva participació com a testimonis en expedients de personal.

H) .- L'última RLT, va ser realitzada per una empresa privada. El document amb les conclusions que va rebre la corporació, era sensiblement diferent del que es va dur a la taula de negociació. El document va ser manegat al gust de l'Ajuntament en una taula de la Societat Cultural, l'empresa es va prestar a fer-ho, perdent tota credibilitat i profesionalidad.

El llibre de visites de l'Inspector de Treball, és testimoni de les moltes visites i el nul cas a les seues advertències i amonestaciones.

Manuel Roura, advocat i regidor de l'Ajuntament de Calp per Esquerra Unida, famós pel seu "pelotazo urbanístic".  Calp per aprofitament d'informació privilegiada, va ser contractat com a advocat de l'Ajuntament de Benissa, en tots els processos amb{ el utjat del Social, que van ser més de veint.

Presuntamente, algu dels servells juridics, en algun procés judicial privat, també van aprofitar documents que per força van ser sostrets dels arxius municipals, sense que s'investigués aquest cas.

U des de la seua ignorancia es fa la seguent pregunta:

Es podria demanar un recurs de revisio del nomenament de la esposa de l´alcalde, per este, com a Secretaria del Ajuntament?.  Era aixo legal?.

Aqui deixem per avui una part ínfima d'aquell docenato, on regnava el caprici i la fam de diners.

Recopilem mes i seguim la setmana que ve, amb un repàs del vídeo del plenari i d'alguns dels seus actors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL