Benissa

dijous, 12 de juliol del 2012

VII - Ajuntament de Benissa. Donar llarges i no soltar el mos.

De Radio Litoral.

DIJOUS 12 juliol

BENISSA ESTUDIARÀ RETALLAR EL SOU DELS EDILS.

Ahir, el mateix dia en què el president del govern, Mariano Rajoy, presentava davant el ple del Congrés una sèrie de mesures de retallada, a Benissa es debatia, una moció proposada pel Bloc, en la qual també es plantejaven una sèrie de retallades, concretament en els sous de tots els regidors i del personal de confiança de l'ajuntament. Una moció que finalment va quedar sobre la taula, amb els vots del PP i PSD, encara que amb el compromís de l'alcalde, Juan Bta. Roselló, de portar a una comissió informativa aquest assumpte per estudiar-lo amb major detall. La proposta plantejada pel portaveu nacionalista, Xavi Tro, suposava la reducció del 10% del sou dels regidors amb dedicació exclusiva i parcial, així com del personal eventual o de confiança. I una reducció del 5% de les retribucions per als membres del ple que no té cap dedicació exclusiva ni parcial i que perceben indemnitzacions en concepte d'assistència a òrgans col · legiats.
iats.

-----------

És de tots conegut el proverbial compliment de la paraula donada per part de l'alcalde Rosello. Dir "sobre la taula i ja ho estudiarem detalladament", traduït és: "A veure si es podreix l'assumpte i s'obliden de les rebaixes".
Que no senyors, que no.
Perquè m'ho mereixo.

Ara ja anem veient l'estratègia. Es va avançar Rosello a les instruccions rebudes. Els treballadors públics són el punt de mira. Amb que acarnissament s'han acarnissat els del govern.

La seua covardia és tal, que en jugar amb la imatge que es té del trabajadotr públic, es descobreixen ells mateixos. Durant anys s'han dedicat a lloar la seua tasca a porta tancada. A fora, l'han maltractat, insultat i escarnit, i ni un dit han mogut.

Però clar, el treballador públic, aquest, per ser-ho ja no té els mateixos drets que els altres. Una altra equivocacion interessada.

Haviem apostat i vam guanyar. Estudiar detalladament una proposta tan senzilla i amb dies per devant. No havia temps?. Je, je.

Ah!........... Que llest!.....    Una comissió d'estudi, suposa, que el seu president cobre 130 euros i els vocals 125 euros."Fem quatre reunions o cinc i ja ens embuxaquem de la rebaixa que puguem fer-nos".

Tot estudiat. La banca mai perd.

Obriu joc senyors!



"Creo en la necesidad de promover las bases para que haya una sociedad y un mundo más justo que proteja a los más débiles y vulnerables, que promueva la igualdad de oportunidades para todos pero que premie a los que más se esfuerzan". Del pensament politic de J.Bta. Roselló.

Avui la premsa diu:

El alcalde de Benissa tacha de demagógica la rebaja de sueldos que propone el Bloc

Decididament el lider ja ascendit a una altra galàxia. La premsa és el fòrum per acusar a altres de demagògia, quan demagògia és el que practica el líder a Benissa. Quan Joan Baptista Rosello tingua un criteri propi i matengut, llavors podrà acusar o titllar a altres de cualquider cosa. No mentre sigua un penell (veleta) de campanar. Tot per la pasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL