Benissa

dissabte, 22 de març del 2014

Carta d´un Empleat Públic de l´Ajuntament de Benissa.

Hem rebut la seguent carta:

Quan vaig llegir que l'Ajuntament de Benissa, despres de pagar a tots, de liquidar les sentències de l'IES Josep Iborra i la "casa dels 100 vents", i despres de repassar i repassar cada euro dels calaixos de la tresoreria, ha arribat a la conclusió que té un munto d'euros. 1.800.000 , i  jo, sabut que soc, li sume el deute pendent de la Generalitat Valenciana, i em resulta una quantitat de 3.000.000 d'euros, aproximadament.

Baixe de la figuera i veig que  jo sóc una merda publica municipal.

És increible que s'enganye al poble, mentint descaradament. No es mereixen els ciutadans politics d'una mediocritat tant extrema.

És increible que un alcalde es vanaglorie de tenir superavit com si fóra el compte de resultats d'un banc.

Li sobra els diners i té als seus lloats treballadors publics amb perdudes del nivell adquisitiu i reduccions de sou i jornada. I mal mirats.

Manté i augmenta les percepcions per "indemnitzacions" als regidors. exemples de servei i dedicació sense cap interes.

Congela i paralitza inversions i obres de manteniment d´interes general.

Manté en estat precari, a tots els nivells, la zona Fanadix, vials, iluminació, senyalizació, comunicació vial, sanejament, locals publics i serveis basics.

Les iniciatives presentades pels politics del cartellet i la foto, sent interessants, són d'escàs valor productiu, mes bé un brindis al sol o una cortina de fum. Les que presentem els empleats publics, no son de cap interes. Som poc de fiar i ells ja son doctors Honoris Causa.

La promesa de baixada d'impostos, mirant i amb un poc de idea,  no podrá ser tant gran baixada, afecta a una part dels habitants del poble i escasos euros. El repartiment de la "electoral" baixada d'impost, ha de ser sentida per tots i mes per les rendes baixes, i aixo no es aixi.

Cada día comprove que la prolongacio, mes enlla de vuit anys, de la posesió de la poltrona d'alcalde, produeix una malaltia que consisteix en fer la seua santa voluntat, sense raonaments logics. La posesio de l'autoritat li confereix unes prerrogatives tals, que és impossible donar opinió, ja que les decisions són unipersonals, moltes vegades dubitatives o clarament discriminatòries, i imposades amb autoritarisme. Aquesta actitud es pot interpretar com a rebequeria capritxosa de xiquet de primera comunio.

Declarar superavit en l'Ajuntament de Benissa, és comunicar la incapacitat de donar servei i benestar als ciutadans, a costa de l'orgull de banquer frustrat de l'entitat bancària Benissa, S.A.

Els benissers necessitem benestar social i inversio en manteniment i noves obres de comunicacio vial. D'imatge i proteccio del medi ambient. De serveis propers per a la zona residencial. Zona fosca, d´un  transit intens, on li falta una  infrestructura vial, segura i ampla, una xarxa de sanejament, un centre proper de salut, educació, oci ....

Mes dedicació, inventiva i inversió en programes d'ocupació eficaç i durador.

I mes activitat cultural i aprofitament dels grans edificis publics. Inversions milionàries tancades o mal aprofitades.

I a nosaltres, els empleats publics, respecte, confiança, participació, justícia i compliment de la paraula i els pactes.

I pel compte de resultats de banquer usurer, espere que tant cregut d´ell, no es premie, mes be descontes de la seua bonica nomina, que igual són les seues quatre boques que les meues.

El capritx d'avui, com sera?. A qui li farem guaret?.



Soc un Empleat Public de l´Ajuntament de Benissa.
Un de tants al que ignoren, la cual cosa no en deixen treballar concentrat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL