Benissa

dimecres, 30 de maig del 2012

Veriueu-ho "La Ruta del Despilfarro"


                        Veriueu-ho (21) "La Ruta del Despilfarro" 

divendres, 18 de maig del 2012

Hospital de Denia

-   Sí, es el Hospital de Denia.  El de la Marina Salut.
-   No home, no. Sera La Pedrera. No?. 
-   Que va. Este mati estaven el mostradors, tots, aixi.
-   De Malaga a Malagón.
-   Tenen un premi de informatica. Son els millors. Xica, xica.
-   Pues jo vaig estar ahir i em van dir que l´agenda estava tancada.
-   On?. A Fontcalent. Tancada?.
-   Pobreta.

-   Pobrests nosaltres, la que mos ve.

dijous, 17 de maig del 2012

Xavi Castillo



                 Veriueu-ho -  Remeis casolans i el dèficit espanyol




Veriueu-ho (20) Especial Rita Barberá   




dimecres, 9 de maig del 2012

MAIG del 68


Segurament alguns recorden els fets succeïts a França i en altres països durant els mesos de maig i juny de 1968. Crec que els nostres dirigents també els recorden,  els temen i estan treballant per a neutralitzar-ho.
La vaga obrera del 13 de maig de 1968 a França, va suposar un pols al poder, encara que el poder va posar en marxa els ressorts necessaris per a minimitzar els efectes de l'alçament
.
Les últimes notícies sobre les prohibicions i sancions que poden suposar certes actituds i accions dels què es manifesten, em fan pensar que l'estat de dret actual comença a ser un estat amb retalls, també dels drets.
Esta clar que aprofitant que el Manzanares passa per Madrid, i posats a retallar, retallem de tots els costats. Però si ens fixem,  només retallen de la part baixa del faldó,  la que arrosega  el sòl, l'esfilagarsada i la més castigada.

Si mirem les reformes, i les sentim, totes estan dirigides a sostindre i enfortir el sistema que ha propiciat el desastre.

I veient vindre, preparant-se com per a una presa de la Bastilla, un assalt als palaus d'hivern, una revolució que els desposseïsca dels seus poders, en la seua creença, atorgats per Déu, estan preparant les palissades per a resistir l'assalt i castigar exemplarment als gosats.

Som pessimistes, davant de la passivitat majoritària, la indolència i l'acceptació de ser pagans dels deutes i excessos dels què s'estan parapetant darrere de les palissades, les quals es construïxen amb les molles que continuen espoliant  als que  no tenen res.

Després d'obres faraòniques, de comissions esplendides, de blindatges milionaris i retirs d'or. Després d'obres ruïnoses, comissions en bosses de  fem, sous i jubilacions escandalosos,  llocs en bancs, caixes o telefòniques de polítics vinguts a menys, però amb molt que callar. Després de Gurteles, Marbellas,  CAM, BANKIA, Garzón ,Zapatero, IVA i co-pagament en sanitat.  De la reforma laboral, del  retall en educació i de les injeccions  de milions als bancs, creiem que no hi ha més que dir-los:

-         Basta ja, joer  !!!, posen  vostès “senyories” algo  del que tenen en els seus refugis,  amb el pagament previ  dels deguts impostos.  Res d'amnisties fiscals, de beneficis i toleràncies. Ja hi han hagut suficients.

El sotssecretari de Presidència, Jesús Marí Farinós,  este dijous 10 de maig a la Seu Universitària  de Benissa,  explicarà el Pla Econòmic Financer de Reequilibri de la Generalitat Valenciana 2012-2014, dins de la campanya “Responem”.  I a la campanya li suposem un cost. Un altre gasto per a justificació i propaganda.

Ens fa gràcia el nom.  “Responem”.  A qui responen?.  Que responen?.

Respondrien, si entonaren un:
-        Sóc responsable de la barrabassada.
-        Responc, pagant amb la meua volta a casa per incompetent.
-        Responc, tornant el mal fet.

Però no. Estan en un error, o pot ser, ens creuen panolis.  Els seus decrets d'ajust i retalls els paguem nosaltres, per la qual cosa qui respon és la ciutadania. I respon a la força:

-         Açò, sí que és un atracament.

dilluns, 7 de maig del 2012

Veriueu-ho. El somni del rei


                                         Veriueu-ho. El somni del rei

AL TALL