Benissa

dilluns, 21 de juliol de 2014

El comunicat d´un ignorant.


Quan un representant  públic, un regidor, acusa d'incompetència i mala gestió, a aquells que en aqueix moment són responsables de la gestió municipal, i ho fa des de la seua responsabilitat de dirigent d'un partit, ha de ser, almenys, com la dona del Cessar, valga el famos exemple: “ No es prou que un regidor siga competent i bon fiscalizador, també ha de semblar-ho”.

Un regidor, siga de l'equip de govern, com de l'oposició, ha d'estar i saber de que parla i que diu. 

Hem llegit un comunicat signat pel Secretarid'una Agrupació Local, i a més, regidor, que més sembla una reivindicació pròpia que un posicionament públic d'aquesta Agrupació,  i dubtem que ho recolze el general dels seus components, dels quals ens consta,  hi ha que no son ignorants.

Quan algú mostra tanta ignorància, no cap, si no suposar, que la seua implicació des de l'oposició és nul·la. O simplement no s'assabenta. O simplement no compleix amb la seua funció: fiscalitzar sobre documents, dades i acords. Preparar-se, visitar els departaments he informar-se. Treballar per allò pel que s'ha presentat. Entendre el poc que llig o se li explica. 

No pot un regidor des del seu lloc organic llançar un comunicat que seria lògic des d'un ciutadà del carrer. Però des d'un lloc amb informació, si l'ha cerca, i eixa és la seua competència, hauria llançat un comunicat moderat, just, contundent i carregat de raó.


Que lectura es pot entreveure ?, de l'actitud d'un regidor, un regidor preocupat i implicat, que per a avisar d'una avaria d'aigua, ho faça mitjançant un escrit amb registre d'entrada, havent-hi un telèfon d'urgències, una oficina de Servei, la Policia Local …

Que lectura es pot entreveure ?, de l'actitud d'un regidor, que per a la seua lluita política, use la credibilitat dels treballadors municipals, fent-los còmplices de la suposada mala gestió, amb la joiosa avaria denunciada en el pastiche de comunicat. No és la primera vegada que el competent regidor, dóna mostres d'un interès insultant, i sempre en casos d'interès directe i propi.

Que poc avenir té eixa Agrupació Local amb la ignorància voluntària del seu capitost.

I Benissa.  Pobra Benissa.

2 comentaris:

 1. Contestación de un Ignorante.


  De Ignorantes como un servidor de Vd. esta el mundo lleno, pero libremos Dios, de Sabios como Usted.

  En primer lugar yo, soy un ciudadano libre, que milito en un partido político, pago una cuota de mi dinero privado, y que en este momento, porque así lo han querido mis compañeros soy el Secretario de la agrupación de Benissa. Y hemos decidido emitir un comunicado, criticando la gestión Política del Sr. Alcalde y del Sr. Montagut, y relatamos una serie de hechos, para justificar tal petición, comunicado que firmo, con nombre, apellidos y cargo que ostento.

  En segundo lugar,Vd. amparándose en un Seudónimo y una pagina Web, parece que ha tomado la patente de decidir los coeficientes intelectuales de los ciudadanos, porque Vd. con su ironía puede juzgar a todos los Servidores Públicos, Cargos de confianza, y enchufados, pero después de tres largos años que lleva constituida la actual Corporación Municipal, debería de saber al menos, quienes son los Regidores de la misma, y tanto Consejo que me da, para que me informe, que visite los departamentos etc. Aun no se ha enterado que yo no soy Regidor de la actual Corporación y que me esta atribuyendo un cargo que no ostento.

  Tercero, no entiendo porque esa fobia hacia mi persona, criticando que si parece un asunto personal lo de la fuga de agua, y que hay teléfonos de urgencia, Policía Municipal Etc y que hago un maltrato a la persona de los funcionarios. Sr. Juez de esta Web, si hubiera leído el referido escrito, del cual cito el nº de Registro, sabría lo ocurrido, y podría hablar con conocimiento de causa, en lugar de lanzar acusaciones, por cierto, a pesar de haberlo registrado y Dirigido al que Vd. denomina Sr, de la Plaça del Portal, en el Octubre del 2013 aun no ha solucionado el problema, ¿ será eso una buena gestión?

  Cuarto si Vd. se siente aludido, por algún párrafo del comunicado, que le produce remordimiento, por tener algo que ver en el mismo, le pido disculpas, el citado escrito solo pretende la critica política hacia los dos cargos Públicos citados anteriormente.

  Dándole las gracias por su publicación.

  Muy atentamente Juan Crespo Ortola

  ResponElimina
 2. Agraïts pels seus aclariments. Esperem que participe més sovint amb els seus comentaris.

  ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL