Benissa

dilluns, 24 d’agost de 2015

Ni 100 dies. El Veleta i Fra Granera units per Benissa.

TAL COM VAREM PREDIR "EVITA OCUPARA LA POLTRONA DE LA SECRETARIA GENERAL (ACCIDENTAL)  DE LA CASA ROSADA DEL AJUNTAMENT DE BENISSA, des de l´1 de setembre."El 7 de maig de 2015, deiem;

"La Granera.

Fra Granera ens ha fet vergonya amb un ridícul espot. O dos. No necessita xofers ni cotxes oficials. No és crema. És ja milionari. Tots els dies es posa la bata blanca i treballa. I sens dubte és veritat.

Retrocedim al període del seu mandat.


Veiem repetidors “experts” a dir-li sí a l'ocurrència del dia. Dotze anys d'Alcalde i la Zona Costanera abandonada. Dotze anys alcalde i no va donar participació ni a l'oposició en els pressuposades municipals. Ara, sí?.

Recordem que també es posava la bata i percebia emoluents de la tresoreria municipal. Creia que els funcionaris municipals eren els seus lacayos que li proveïen de gasolina pagada de la tresoreria municipal en els seus múltiples “penjades” en ruta, particular o institucional. També va menysprear i va exercir veto a persones i empreses. Paguá milions per acomiadar a personal municipal sense raó. Va ser sancionat per persecució sindical. La sola raó de no estar amb ell era motiu de persecució o retard en expedients. La burla i recochinex a l'esquena de ciutadans del seu propi poble.

Si escau la egolatría la demostrava a cada pas. 

Si repassem el seu llegat, va ser un llegat pobre. De sobreviure, menyspreant les idees i aportacions dels altres. 

El seu oferiment a Reiniciem Benissa i Podem, sense resposta, li ha portat a concursar amb la marca Ciutadans. Ciutadans li importa una bleda. El seu objectiu és mantenir una certa influència i suport perquè Evita Perón seguisca en el seu lloc, descamisant plets i informes a força de posits.

Segurament a els qui se'ls va demanar donar la cara i la seua opinió sobre les actuacions d'Evita, i les van donar, ara estiguen preocupats. Pensen que Evita Perón pot tornar a la sagristia i tornar a regnar. Tenen raons per a açò han rebut soterrades i no tan soterrats advertiments.

Si. Ciutadans. Que ciutadans!!!!. Si a Fra Granera se li concedeix la Frontissa d'Or i Platí del Frontissa honorari, llavors Evita cantara des de la balconada 

No erá difícil de comprendre 
Que malgrat estar avui ací 
Sóc d'alta nissaga mai ho podré oblidar 
Heu de creure'm 
Els meus luxes no són una disfressa 
Sóc burgesa, i res més 
Cal complir el cerimonial 

Tenia açò que per fi canviar 

I deixar de viure en un despatx gris 
Sempre derrere de la finestra sense lloc sota el sol 
Vaig cercar ser lliure i mai deixe de somiar 
I per fi vaig aconseguir el poder, encara que no ho vulgueu admetre 

No plores per mi, Benissa 

La meua vara l'he aconseguit,
La meua vida sencera l'he dedicat 
a fotre al paisà, ho necessite 

Lo meu es el poder i ambicionar 

Encara que mentides van dir de mi 
El meu lloc és meu, i contra vosaltres lluités 
I no vull veure-us molt a prop 
o intentés obrir la meua finestra 
i la batacá sera  que no ho aneu a oblidar 

No plores per mi, Benissa


No plores per mi, Benissa 

El meu amor mana en aquest mas. 
La meua vida sencera l'he dedicat 
I encara que t'allunyes, seràs cortadito 

Què més puc dir 

Per a convèncer-vos de la meua maldat? 
Si encara dubteu comenceu a mirar els meus ulls 
Salten les llagrimes de rancor 

No plores per mi, Benissa


La meua Benissa


El ressentiment i la venjança són mals que són difícils de reconduir, sobretot quan alguna cosa en el centre de control falla."


Be. Voliem estar calladets durant els primers 100 dies. I no ha pogut ser. La noticia es la pitxor noticia que podria produirse.

No entenem, (per aixo el tractament psiquiatric que portem), com ho permet el senyor delaplaçadelportal, sabent com va la cosa, i consenteix aquesta situacio.

I sera la Diputacio, el sou i els extres, la perdua de nort-sud-est-oest o cualsevol una altra cosa, però per supost no es BENISSA.

Estarem atents a
vetlades amenaces, advertiments, arriconaments, menyspreus, abusos, ignoràncies, i tot allo que tinga un tufet a venjança o ajust de comptes. No permetrem tornar a les actituds de fa 20 anys enrrere.


I a Reiniciem Benissa, PSOE i Compromis, només dir-los que retornar als ciutadans a 20 anys enrrere és la seua responsabilitat

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL