Benissa

divendres, 31 de desembre del 2010

CANÇÓ PER A L'ESTIU. “TRÀNSFUGA, MÉS QUE TRÀNSFUGA. TRAÏDOR".

Vaja, que José Joaquín Ripoll s'ha llançat a pontificar i assentar càtedra sobre els protegits de Calp i Dénia. Com ja sabem tots de la mateixa corda. Perdó, del mateix fil conductor. Però si parlem de fem, cap d'eixos s'ajusta a la realitat.

Be, podríem dir-los “trànsfugues de l'honradesa”.

Durant les ultimes setmanes, anem llegint, declaracions-comptagotes, del president del PP d'Alacant, sobre l'alcalde de Pego i el de Calp.

Al primer el titla de “trànsfuga”. I ja sabem que José Joaquín sap prou de l'assumpte, pel seu excap Eduardo, a Benidorm, i la seua protegida Ana a Dénia. En el primer cas, són les seues primeres lliçons de parvulet acabada de començar la seua carrera política. En el de Dénia, no ens cap dubte, va ser el xef del galliner.

Cridar trànsfuga a l'alcalde de Pego, per que deixa la formació que presidix José Joaquín, i quedar com a independent, hauria de matisar-se un poc mes. Creiem, que a José Joaquín li va vindre bé, no li van faltar segons per a fitxar la consort de l'exalcalde Pascual.

La veritat és que té bon ull, perquè, en este cas, Pascual és un exemple que s'ha de seguir. Suposem que el seu consort, tindrà un ideari tal, que al president enamore. Si és el mateix que el de Pascual, de meravella, complint tots els cànons democràtics. Per això hem de felicitar i donar les gràcies al dirigent provincial.

Esta vist que, en el terreny politico-partidista, no existixen ètiques ni altres bestieses per l'estil. Tot val i a fotr..... toquen. Aci mane jo, i s'acabat.

Trànsfuga, mes que trànsfuga, Traïdor! . Podria ser el titule d'una cançó cutre d'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL