Benissa

dijous, 13 de gener de 2011

UN EXEMPLE PER A LA REFLEXIÓ

Leyre Pajín es queixa, tal vegada amb raó, que la quantitat del seu salari mensual s'haja airejat en alguns mitjans de comunicació..

Es va parlar que la secretària d'organització del PSOE, cobrava vint mil euros mensuals, nets de pols i palla, però la pròpia interessada ha aclarit que no, que són només cinc mil. "Una misèria" li ha faltat afegir.

A continuació ha aclarit que s'embutxaca altres 90.000 euros a l'any per haver sigut secretària d'Estat, però això no és un sou sinó una indemnització que tots els alts càrrecs s'embutxaquen durant dos anys després de deixar el lloc.

Pajín és l'exemple clar de per què el sistema no dóna més de si. Una senyoreta que no ha fet una altra cosa en la seua vida que surar en un partit polític, està amb trenta i pocs anys atrapant dotze mil euros mensuals de la butxaca de tots els espanyols. Mai ha treballat, mai ha tingut contacte amb l'economia real, no sap el que és una empresa, ni l'esforç que es necessita per a traure-la avant, no sap com es crea un lloc de treball ni s'ha presentat mai a unes dures oposicions. El seu únic mèrit és ser socialista. 12.000 euros al mes, amb dos ovaris.

I si algú la crítica és per masclisme, com acaba de comptar en el seu blog.. I encara hi ha qui es pregunta per què ens n'anem al carall a tota velocitat?

Leire Pajín, d'ací a uns dies passarà a ocupar el seu lloc com a senadora, en virtut de l'acord a què han arribat PSOE i PP

A partir del dit moment Pajín , passarà a disfrutar el que comunament es denomina economia -més que- sostenible i així a fer els primers assajos de futura llei.

Però anem per parts. Pajín, cada mes, cobrarà

*el seu sou com a senadora......................................................... 5.500 €/mes
* el seu sou com a secretària d'organització del PSOE........ 6.500 €/mes
* Indemnització d'exsecretària d'Estat per la cooperació*. 7.000 €/mes
* dietes ................................................. 1.800 €/mes
* TOTAL ........... ...................................... 20.800 €/mes
* TOTAL ANUAL......... .................................... 291.000 €/any

* este càrrec ho va abandonar al juliol, però mantindrà esta indemnització durant 2 anys (com qualsevol treballador, anem).

I açò en plena CRISI a Espanya amb 5 Milions de PARATS.
On centenars de milers de treballadors cobren el
SALARI MÍNIM de 624 €/mes (8.736 €/any)
I on més de 8 milions de persones estan davall el llindar de la POBRESA

Esta és la política del servici públic i del bé comú?
O l'Espanya de la pilotada i la corrupció legal?

Va dir la vicepresidenta del govern que és indecent que menters la inflació és -1%,i tinguem més de 4.000.000 de parats, hi haja gent que no estiga d'acord a allargar la jubilació als 70 anys.

Ens agradaria transmetre-li a tots els polítics, quina cosa considerem indecent :

INDECENT, és que el salari mínim d'un treballador siga de 624 €/mes i el d'un diputat de 3.996, podent arribar, amb dietes i altres prebendes, a 6.500 €/mes.

INDECENT, és que un professor, un mestre, un catedràtic d'universitat o un cirurgià de la sanitat pública, guanyen menys que el regidor de festejos d'un ajuntament de tercera.

INDECENT, és que els polítics es pugen les seues retribucions en el percentatge que els abellisca (sempre per unanimitat, per descomptat, i a l'inici de la legislatura).

INDECENT, és que un ciutadà haja de cotitzar 35 anys per a percebre una jubilació i als diputats els baste només amb set, i que els membres del govern, per a cobrar la pensió màxima, només necessiten jurar el càrrec.

INDECENT, és que els diputats siguen els únics treballadors (?) d'este país que estan exempts de tributar un terç del seu sou del IRPF.

INDECENT, és col·locar en l'administració a milers d'assessors = (llija'S companys amb sous que ja desitjarien els tècnics més qualificats.)
INDECENT, és l'ingentS diners destinats a sostindre als partits, aprovats pels mateixos polítics que viuen d'ells.

INDECENT, és que a un polític no se li exigisca superar una mínima prova de capacitat per a exercir el seu càrrec. (ni cultural ni intel·lectual.) Sorpreses vori-em.

INDECENT, és el cost que representa per als ciutadans les seues menjars, cotxes oficials, xòfers, viatges (sempre en gran classe) i targetes de crèdit pertot arreu.

INDECENT No és que no es congelen el sou els seus senyories, sinó que no s'ho baixen.

INDECENT, és que les seues senyories tinguen sis mesos de vacacions a l'any.

INDECENT, és que ministres, secretaris d'estat i alts càrrecs de la política, quan cessen, són els únics ciutadans d'este país que poden legalment percebre dos salaris de l'erari PÚBLIC.

INDECENT es que si, que esposen d´acord per al tema de les seues indemnitzacions i sous, per aixo tots a una. Deu ser un acord d`interes general.

INDECENT, és tindre, un congrés , un senat, un govern autonòmic, una diputació provincial. Una mancomunitat, un ajuntament ....., una cadena de polítics xuplant.

INDECENT és que xuplen, però mes indecent encara que xuplen i no fan per solucionar res. Que l'únic que fan LES SEUES (NO MIS) senyories és, pegar la cabotá al que cada partit ordena.

INDECENT és que perquè l'altre no faça bé les coses, no siga que jo no toque mai poder, cal fotre tota proposta, per molt sensata i d'acord que este amb ella.

INDECENT ÉS QUE DIGUEN QUE TREBALLEN PER AL POBLE. DESINTERESSADAMENT.

Es donaran compte, començant pels nostres regidors, els mas pròxims a nosaltres, que són servidors, que estan per a ajudar, servir, solucionar. Que no estan per a manar, mamar, perpetuar el seu nom en monòlits, saber mes que ningú des del moment que presten promesa o jurament del càrrec.

ESTARAN FENT QUE MOS TORNEM NOSTÀLGICS DE ALTRES TEMPS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL