Benissa

divendres, 4 de març del 2011

“MES MORAL QUE MORATÓ”.

Diu la premsa que Javier Morato, exalcalde de Calp i ex tot del PP, se sent trist i abandonat pel seu partit i a agafat la baixa. Segurament en el seu ja ex- partit han respirat.

Diu Javier Morato que fundarà un partit, per la qual cosa augurem que Calp pareixerà la Babel de la política.


Quants han governa la farina!!! .

Un home que podria haver eixit per la porta gran, va i li explota tota el fem acumulat, el fomentat per ell mateix, i el que el seu inefable company Rosello li va anar acumulant, amb l'ajuda del cunyat, de cervell privilegiat i la seua multinacional del bustiat-ge.

En el seu partit sabien dels seus manejos i la dels dos cunyats. Les recomanacions del Diputat d'Aigües, solien ser directes. Quants van reaccionar fredament, van quedar marginats en la recepció de subvencions.

Calp no es mereix que este home, Morato, per no assumir el fi del seu cicle públic, prosseguisca encabritant els ànims, i provocant qual Neró, la crema de tot el que crea.

Aplaudim la reacció del PP a Calp. No així a nivell general, on també hi ha uns quants que la direcció té plenament identificats, o en els jutjats, als que manté, contemporitzant, sense agafar per les banyes la situació.

No es pot esperar molt d'un partit, que ratifica el seu cap de llista, amb negocis pendents en els jutjats.

Però, caram!!!!, queden dos personatges del sainet que van participar en l'acogotament als conciutadans.

No podem oblidar els actors Romera i Tur. Sense la seua estel•lar participació, Serna hi hauria o no fracassat. Però tindríem informació.

Al triar l'associació tripartida, Tur deixá perplex a més de u. Després de les floretes que es regalaven PP-Morato-Rosello i Tur, era increïble la dita associació. Suposem que hi havia una bona explicació, però no és creïble la donada per Tur. En tot cas el Bloc de Tur ha quedat retratat i emmarcat en plata.

A Romera l´hem vist amb tots, doncs bé, com la ruleta, 8 negre. Ens ix ara amb comunicats inaudits per a la gent comuna. “Roma paga a traïdors”. Es vora reflectit en la traïció als seus ideals i a la seua gent?. Amb esta moguda ell va ser cotitular d'este govern. Va rebre dons?.

En resum, Romera i sobretot Tur ja tenen experiència, perquè sent socis de govern amb Morato, la preparació en barates urbanístiques se'ls suposa, tal com abans ells suposaven d´aquells.

El tercer, Serna, pareix ancorat en vells discursos. Això pareix al llegir els seus comunicats. En tot cas qui redacta els comunicats de PSPV, il•lusiona poc i emfatitza sobre els altres. Proposen senyors i deixen allò que s'ha passat, que pot ser que tinguen un tros apegat també.

Esperarem les pròximes presentacions, anirem veient cap a on es decanten els poders i influències, de la rajola o la banca satisfeta amb els nostres estalvis he impostos.

El CDS, a veure si s'aclarix i els GentJove hauran d'aclarir amb el seu projecte on s'ubiquen. I ací en la terra, no hi ha independents de centre i de totes les ideologies, totu-revolotum, és a priori un focus inestable i insegur a l'hora de proposar, no diguem d'arribar a governar.

Calp es mereix ja, uns governants jóvens, il•lusionants i decents. Temps hi haurà després a corrompre's. Però que no siga per mimetisme dels actuals. Els actuals es mereixen un descans i que puguen gaudir del seu patrimoni.

A ultim hora, el sr. President de la Diputació, diu que estan fen-se les coses mal amb Morato. Es clar que si. Que proposa el President?. No serà que siga cap de llista?. Deixe home, deixe de liar-la que a Calp sabem com tenim que actuar. Arregles vostè casa. Ay mare quina tropa!!!!

http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2011/03/03/haciendo-cosas-exalcalde-calp/1101150.html

Tolo Ivars del Pastor, per a delaplaçadelportal

1 comentari:

  1. Mare meua quin ramat. Estant les coses així, i que segons pareix es presenten 9 partits al poble de Calp, a qui votarem?, mal està la decissió en el fem públic que hi ha.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL