Benissa

dilluns, 25 de juliol de 2011

A Italia que passa?PICA L´ENLLAÇ. Rita governadora a Italia, tambe?

Rita Barbera a ItaliaTraduccio:
Rita Barberá, el nuevo gobernador de la cárcel Ucciardone en Palermo, la capital de Sicilia, ha dicho que la práctica de los prisioneros usando Gucci, Armani y otras ropas de diseñador, así como joyas llamativas, debe parar.

Rita Barberá, el nou governador de la presó Ucciardone a Palerm, la capital de Sicília, ha dit que la pràctica dels presoners usant Gucci, Armani i altres robes de dissenyador, així com joies cridaneres, ha de parar.

A diferència de molts països, els presos en les presons italianes no estan obligats a portar uniforme.

Condicions laxes en la presó del segle 19, on un padrí de la Màfia es diu que va celebrar el seu aniversari amb xampany i llagosta, li han favorit el malnom de "El Grand Hotel '.

El règim relaxat demanarà comparacions amb el Goodfellas pel·lícula de Hollywood, protagonitzada per Robert de Niro i Joe Pesci, els personatges del qual viuen la bona vida, inclús quan estaven en la presó.


Sra. Barberá, va dir que no tolerarà més presoners, molts d'ells membres de la màfia de la Cosa nostra, fent gala del seu estat amb Louis Vuitton jaquetes, camises de seda i Valentino Adites i sabatilles Nike.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL