Benissa

dijous, 21 de juliol del 2011

LA SEUA DIMISSIÓ NO NETETJA LA POLÍTICA VALENCIANA


No creurem que amb la dimissió de Francisco Camps, s'acabe la prepotència i la corrupció. La política valenciana necessita una regeneració i el PP valencià d'una reflexió. Els que van apostar per un Camps net, ara, encara que no jutjat, es queden òrfens, i creiem que ja ho estaven quan ho recolzaven.


Els partits actuals, maquines de col·locació i treballs bruts, o regeneren el seu funcionament cap a una democràcia participativa o estem abocats a un divorci entre el poble real i uns polítics marcians.

Despedim sincerament tristos a un Molt Honorable Senyor President de la Generalitat Valenciana, que li ha sobrat prepotència i li ha faltada humilitat franciscana. Que estava per damunt dels altres i la seua "clac" li corejava, i ara, tots com si res, com si no conegeren de res, oblidant-se del fins ara tot poderós i intocable-intractable Paco Camps.


Paco Camps, quedara com el successor trist i "segundó" d'Eduardo Zaplana.

Sort, i que amb els estalvis que estos anys li han proporcionat, ja sabem que pocs, puga emprendre algun negoci que sens dubte li sera prosper. Algun li deurà algun favor.

Adéu Paco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL