Benissa

dimecres, 20 de febrer de 2013

HEM LLEGIT I TOT INCOMPLIT.

Defenestrat indemnitzat
HEM llegit l'opinió d'un exconcejal que va patir el típic defenestrament de les últimes llistes electorals, a causa de l'excessiu protagonisme adquirit, i que produïa ombres sobre el líder.

Diu l'ex: “ … és necessària la regeneració, és capital que els partits polítics estiguen formats per persones amb il·lusió, amb força i amb esperit de servei públic, és hora de fer de la política alguna cosa noble i humà, doncs un regidor o un alcalde no és més que el representant dels ciutadans. Un alcalde ha d'estar disposat a oferir el millor de si i dels seus companys regidors amb l'única finalitat de millorar el seu municipi i mai de fer un ús torticero i mal intencionat dels vots per al benefici individual, doncs aquest no és més que el principi de la fi de la democràcia i per tant aquests comportaments no fan més que ampliar la bretxa entre la ciutadania i la classe política”.

Estem d'acord. Com no?. Però no sabem si l'opinió expressada és aplicable al exconcejal-opinant, quan l'empresa a qui aqueix mateix regidor va comprar el programa de gestió administrativa municipal, li ha contractat com a comercial de la mateixa per a la Comunitat Valenciana i Murcia.

Regidor esforçat
 HEM llegit que l'Ajuntament de Benissa, va estalviar entre 2011 i 2012, un total de 141.000 euros, “gràcies a l'esforç realitzat per l'equip de govern”. Però segons la notícia, qui realitzá el treball va ser Expense Reduction Analysts Spain S.L., i a més es diu que amb altres contractes s'ha rebaixat la facturació telefònica.

Un aplaudiment curt.
Perquè?.
Pues molt senzill, l'esforç de l'equip de govern es va limitar a contractar una empresa per a realitzar l'estudi per a la contractació de tarifes, aplicació d'horaris i controls en el consum elèctric municipal. Com en la notícia no consta el cost del contracte, no podem valorar l'eficàcia d'aqueixa contractació. Però, no és difícil opinar que la contractació d'una empresa per a aquesta qüestió, és, com menys, un malbaratament. I un gran esforç. Herniats hi ha dos concejals per tan gran estrem.

Vista previa
El teu pare treballa en Iberdrola?
Té l'Ajuntament tècnics suficientment preparats per a realitzar aqueix estudi, aplicar-ho i fer un seguiment, i tot açò sense més costos. Una altra vegada el menyspreu als treballadors municipals, i un personalisme pagat pels sofrits benissers. Per a l'estalvi d'electricitat, solament feia falta, contractar tarifes concordes amb la funció de cada contracte, instal·lar equips estalviadors, ajustar els horaris a la necessitat lumínica, anul·lar contractes sense servei, etc. A les 5 de la matinada al Parc de La Fustera hi ha mes llum que a Mestalla.

Efectes de la nova conpanyia telefonica
Tant curta informació sobre l'estalvi telefònic, pot ser, amaga el cost de la penalització pagada a Telefònica per cancel·lar els contractes amb límits de permanència. Pel que sabem, no és gens menyspreable la quantitat que es pagarà per açò. No es valora la qualitat del servei actual, el qual deixa molt a desitjar. Un altra que hi ha que tragarse, i res, tan panxos. No pasa res. Açò ho pague joooooo ¡¡¡¡.

HEM llegit que el PSPV demanarà que s'acabe la circumval·lació de Benissa de la N.332, l'accés a l'AP-7 des de Calp i l'aprovació del projecte del tren per la costa.

El 8 de novembre de 2010, durant la inauguració de la nova seu del PP a Benissa, es va aprofitar per reivindicar els obres de la variant, paralitzades des de de fa més d’un any i mig. El mateix Camps va afirmar que situar la seu del PP en aquesta avinguda demostra que els populars miren els problemes de front, assegurant que el que hui és una carretera, “quan governe Rajoy serà una preciosa avinguda”. En aquesta mateixa línia és va pronunciar el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, que va denunciar la paralització dels obres de la variant i va culpar el Govern de la situació actual.

El PSPV no tenia influència amb el govern Zapatero. A més ni tenien la Generalitat Valenciana ni el govern local. No per açò, no mereixen la critica. Clar que sí
.
Però, ja veiem que la preciosa avinguda, gràcies al govern Rajoy, es demorara.

HEM llegit que Compromís preguntara als Corts, sobre l'afirmació, fa 5 anys justs, concretament el 5 de febrer del 2008, quan el Conseller de Governació d’aquell moment i l’actual, Serafín Castellanos, acompanyat per la directora de seguretat, Sonia Vega i pel batle de Benissa, Juan Bautista Rosselló, van presentar (veiem la foto, on l´Alcalde te ben clar per on venien els Reis Mags), les característiques de la nova comissaria de policia autonòmica que devia d’instal•lar-s'a Benissa abans de 4 anys. Roselló va qualificar la jornada com a “dia històric” ja que permetrà dotar a Benissa i a la resta de la Marina Alta de “més seguretat, que és un dels temes que més preocupen a la ciutadania”

Una vegada més, i recordem també la maqueta del nou ajuntament en el solar de l'escoles graduades, es presenten projectes, maquetes,pessebres, grans presentacions, de les quals passats els anys ningú s'acorda i que en el seu moment va suplir la falta d'idees i iniciatives cumplibles. Caró pedra. Fum. Mes fum.

A tot açò, passat el temps, i veient la falta de dades o incompliments, no es digna el regidor o alcalde avergonyt per la mitja notícia, a eixir a completar o justificar el seu incompliment.

Coneguts els sous per dedicacions de l'equip de govern, podrien, ja que les empreses contractades realitzen el treball, esforçar-se un poquet més, retratar-se menys i informar amb veracitat i amb totes les dades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL