Benissa

dijous, 25 d’abril del 2013

Bones Festes Benissa. Fer festa i els politics a casa.

Els delaplaçadelportal refrescant la calentura (Illes Caiman)
L'equip delaplaçadelportal ha estat uns dies d'exercicis espirituals en l'Escola de Recerca de l'Escamoteig Nacional. En el curs han participat personatges que representen als antics i actuals poders. Tots els docents, ben apuntalats de milions en el Banc Paradís Terrenal. A uns se'ls transfereix al compte de l'acumulat de comissions, la merescuda pensió per ocupació de poltrona pública. Als altres, després de gestionar admirablement els bancs i caixes en benefici del seu patrimoni, se'ls transfereix les seues cosines (germanes), i se'ls eximeix de responsabilitat per tan beneficiosa gestió, no se sap per a qui.

Vénen animats per l'après, han après la tècnica, però no tenen la cara suficientment dura per a engegar el seu propi "mameramen".

Sobretot vénen per a veure si els polítics d'un poble són capaços de reconèixer les barbaritats dels de dalt.


No. No és així. Sembla que la seua voluntat d'arribar a la categoria de casta superior, els dificulta raonar com la resta dels mortals.

Els xicots delaplaçadelportal, a banda de veure la festa  estan preparant un "pupurri" festiu de qüestions recents.

Mentrestant

BONES FESTES BENISSA

(En les cercaviles ens agrada veure a les festeres i festers. Als politics, sembla anacronic, derrere  de la comitiva, i una ridiculesa els seus somriures forçats, d'un blanc pasta de dents de Mercadona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL