Benissa

dissabte, 28 de setembre del 2013

Venent fum amb la variant, per a fer oblidar el millio d'euros a pagar.

Com diu en el seu comunicat el CIBE, que en compter de vendre fum, "que el que haurien de fer el Sr Roselló i el Sr. Fabra, per ser aquesta una qüestió que a diferència de la variant no depèn de voluntats alienes, és posar-se d’acord en com i quan la Generalitat farà efectiu el pagament dels més de 700.000 € a l’abonament dels quals s’ha condemnat recentment per sentència a aquest Ajuntament en relació amb els interessos generats pel retard en el qual es van presentar les certificacions d’obra del nou institut Josep Iborra".

Com sempre, donant per fet alguna cosa, que de complir-se tardara anys.

Les flacors, les dos bombes que han malbaratat la economia municipal, i que els funcionaris han pagat del seu sou i extra de nadal, aqueixes no s'investiguen i depuren responsabilitats.En compte d'exigir la liquidació del deute u,  i anunciar el pagament l'altre, es dediquen a prometre alguna cosa que no esta en les seues mans.

Farien be els grups municipals en exigir una comision per a investgar els dos casos i quí assessorá tan erroneamente, perquè, la cuantia escedeix en molt qualsevol deute d'un Ajuntament.

Davant impotència i la distracció, els grups municipals deurien actuar en nom d'aquells als qui al final se'ls carregarà la "pífia" i que són els seus votants.

Una pena que un i l'altre desprenguen tan poc carisma i seguretat. l´Alcalde i el President. Quant parlen no seu creu ningú..

I un altra volta "Açò ho pague jo”"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL