Benissa

dimecres, 12 de març de 2014

El substitut. I la baixada d´impostos pel 2015.


Que l'estel del senyor delapalçadelportal estiga en auge a causa de la passadaa la reserva de la quadrilla de presumptes imputats en casos de corrupció politica, serà un orgull o una vergonya per a ell?. I per al poble del que és senyor?. No, no creiem que tenir un diputat autonòmic substitut per corrupció, no per un presumpte, si no per uns quants presumptes corruptes, siga motiu d´orgull de traques i concurs de paelles mixtes.

No obstant açò, (no) sabent de la visió política del delaplaçadelportal, és a dir, mai sabuda i aclarida, a causa del seu ben greixat eix de penell de campanar, ens decantem per que hi haurà una amnèsia passatgera a l'hora d'acceptar i un posterior discurs insuls com a justificació.

El penell
Com a justificació a reconèixer pomes podridas i errors propis i del partit, es traura allò que l'altre també els té. No té, ni tenen la valentia de denunciar les pràctiques que sens dubte es coneixen entre ells i que callen per mantenir lloc i poder.

Accedirà a substituir a l'escó cucat i podrit del seu predecessor, perquè segons la pràctica és la d´haver d'i obeeix les ordres del substitut d'aquell pel qual posava les mans en el foc.
Els actuals diputats, senadors i altres senyories són mers robots al servei del partit. Són ments inútils i que mecànica i servilment pressionen el botó de l'opció que el cap del grup parlamentari, alçat el bastó, com pastor al seu ramat, indica.

Una figura
No, ni per remei entonarà un mea culpa de reconeixement i propòsit d'esmena. Açò no va amb ells. El reconeixement de la culpa, la petició de perdó, el propòsit de reparació i la promesa seriosa i ferma d'acabar per sempre amb l'engany i el freqüentar la companyia dels presunts habitants de la cova d'Ali-Bava, açò no ho anem a sentir.

Avui, desencantats els ciutadans, començant per la Corona i arribant al més humil (prepotent) dels regidors, es produeixen moviments d'associació independents que veurem, veurem si donen la sorpresa o el cant.

Tauro politico
Estem a l'espera d'una decisió gallarda de l'Honorable Molt, que és la de cessar als imputats, cosa que serà impossible, ja que el cessament o dimissió està en mans del propi imputat. Per açò, un altre paripé, l'Honorable Molt, podrà decidir expulsar-los del grup Popular dels Corts, però cessar, anar-se, ho faran, si els dóna la gana, als imputats o la sentència que en el seu moment ho dicte.

Per açò, entenem que, és un acte més d'engany i xerrameca buida, i que no busca, si no, rehabilitar el nom i la credibilitat d'un partit que ha portat a la nostra Comunitat a ser (ara sí), la primera en tot allò que és ruïna i rampinya, tripijoc i compadreix.

I qui substituirà al senyor en la poltrona delaplaçadelportal?. Sí, la buidada de presumptes corruptes que sens dubte es donarà, farà que els segundons i palmers passen a engrossir la llista de candidats. És igual a qui col·locar, la “cabotá” és sagrada, per la qual cosa no es fa falta  lumbrera en res. Un bon paper per al delaplaçadelportal, la “cabota” i l'oblit és la seua especialitat.

Serà ell
En les passades festes patronals, la figura profesoral i seria del president de les mateixes, va donar, i re-donar motius per a considerar-ho com a disponible.  Ell es postula, pero no directament, el seu treball es callat i cobert pels satèl·lits que li fan la faena, i és un avanç de les seues possibilitats dins del PP local.

Però el poble decideix. Serà un personatge convenient ?. La seua trajectòria diu molt de les seues formes.
Madera de tauró polític té. Veurem.
------------
L'última hora és de volteig general de campanes.

Les eleccions al Parlament Europeu són el 25 de maig. Les eleccions municipals l'any que ve. Se suposa que l'anunci de baixada d'impostos per a l'any 2015, és clarament un intent de llavar la cara al seu partit, almenys a nivell local.

És un clar aprofitament electoralista. El repte del senyor delaplaçadelportal és traure un bon resultat en les europees. El lloc a València serà més merescut si manté o millora els nombres de les passades eleccions.

En 2015 amb les eleccions locals, el repte és aguantar el desgast patit pels casos de corrupció a nivell nacional. L'avortament i la Llei Wert. Els escàndols a la Comunitat Valenciana, Fabra, Camps, Gurtel, el Papa, Canal9, la sanitat i l'educació. Bancaixa i la CAM. La inactivitat municipal en matèria d'inversions. Les exagerades “indemnitzacions” per la seua dedicació voluntària al servei de la comunitat. El vergonyós silenci sobre el deute de la Generalitat Valenciana de més d'un milió d'euros. El poltronisme i la infal·libilitat del Senyor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL