Benissa

dimarts, 27 de maig del 2014

Eleccions, tall d´arbres i un camp de golf per a Benissa.



Dels resultats de les Eleccions Europees sols recomanem que es governe per al poble. I els qui han perdut suports que s'apliquen algun cataplasma i assumisquen la seua responsabilitat. No busquen motius, vostes són el motiu.

----------------------------------

No voliem valorar els resultats de les eleccions europees a Benissa. I no ho anem fer.

Avui ens hem alçat amb un destral tallant arbres. Els arbres de la Glorieta de don Joaquin i donya Dolores.


Sera una metafora?. Però,  quina?.

El missatge del senyor delaplaçadelportal sera:


- Anem a podar i tallar el  podrido i vell en el partit del govern.
o
- A qui es moga li la tallem 


 
-------------------------------------

No és la primera picabaralla entre l'Ajuntament de Benissa i els hereus de l'empresa Villarrasil, (Banca Fierro, Agriben), promotora de la urbanització sant Jaime de Benissa.

Àdhuc avui, despres de quaranta anys, és un model, és la millor
urbanització de terme municipal. La seua neteja, ordre, entorn saludable, seguretat, no és ni des de lluny imitada per una altra a Benissa i no gracies als Ajuntaments de Teulada-Moraira i Benissa.  La seua comunitat de veïns es molt activa, potser, molt mes que una altra del poble, i els resultats son patents.

Des de temps enrrere en l'Ajuntament de Benissa, va la idea de reclamar, o simplement escripturar, aquelles zones que teoricamente els urbanitzadors havien proposat com a zones verdes.
El camp de golf de la urbanitzacio sant Jaime, es troba en una zona de qualitat gens menyspreable, a diferència de les altres urbanitzacions que progamaren les zones verdes i de serveis en barrancs i zones d'escassa qualitat per a vendre i construir.  Diguem de pas, que urbanitzacións com a tals, a Benissa, hi ha poques. A mes de la ja esmentada, i d'una semblança llunyana, solament la urbanització Altamira i mes lluny la urbanització Patmore, se salven. La urbanització El Magraner i la recent  del Raco de Galeno, tenen bona pinta, però àdhuc no se sap si cumpliran les espectatives. Pel camí van quedar la de Los Almendros  i La Viña, amb un vull i no puc. La resta, mes antigues, son cases juntes i carrers estrets.

D'un temps a ara, un pessic important del pressupost municipal es dedica al pagament de sentències i costes. Ningú és responsable de la pèrdua dels contenciosos. Ni s'assumeixen politicamente, ni administrativament. Es manté un gabinet juridic extern, i "paga moro o a la bassa". 

La oposicion ha demanat, i ahi a quedat.

És molt facil lluitar i pledejar si paga un altre. En el regnat anterior, els capritxos es van pagar judicialment, i ara, en aquet, hem superat amb escreix els dos milions d'euros. Per açò hi ha que investigar quins contenciosos són defensables, quins són per sadollar l'ego de algun alt funcionari i quins són, pels meus "cordons". 

I tasca és de l'oposicion fiscalitzar, indagar, sol·licitar d'altres instàncies una investigacio, per a determinar qui és responsable d'aquesta sangria judicial.

D'antuvi, passaport pel l'assessor juridic extern, ens estalviarem una pasta i una vergonya després d'una altra, i aixo que hi han, al menys, set llicenciats en Dret, entre regidors i funcionaris

Al costat del passeig litoral, les platges de Pinets i l'artificial de la Fustera, el Club de Golf Ifach, dóna una certa categoria de qualitat a la partida Fanadix, zona turistica, o al vergonyós nom de "Benissa Costa". 

Potser l'Ajuntament tinga rao a voler escripturar el camp de golf, però de moment, qui portava el cas avant, ha patinat i no ha complit uns del passos, aprovacio de l´acord pel Ple i no per la Junta de Govern. Aço, de moment, ha produït perdre, i unes costes. Pero garantia de treball per a qui porta el cas. I no ha produït responsabilitats.

A seguir, doncs. Pot ser tindrem camp de golf municipal, a les elits sempre als anat pegar-li a la piloteta. 

Esperem que no ens coste com a l´IES o “la casa del 100 vents”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL