Benissa

dimecres, 24 de desembre del 2014

Una de Jaimito


“I vindran els Reis Mags. I et portaran carbó, per mentider”.

Estàvem ja de vacances, tan tranquils, tombats en l'hamaca beduïna a la vora del Nil , i ens envien una foto via twitter, des de l'edifici Iberia. Del salt que donem, Habib s'ha posat tibant i pensat: “aquests espanyols tenen uns ataquets rars.”

Les obres de la pifiada més cabuda que en aquests moment hi ha a Benissa, van amb retard. La culpa d'una canonada que sabien o que no sabien. Sera una derivació desconeguda, haurà sentenciat l'Enginyer cap del Canal d'Isabel II.

Vam dir quan la presentació del projecte que no hi havia més document que aquell dibuix del xiquet de párvuls. Un projecte que ha costat un “Bofill” i que se li va adjudicar a una empresa que no es retarda gens. Porta mil anys en el carrer La Puríssima acabant el mausoleu més car de la història de Benissa.

Una vergonya, que volen que els diguem?. Un capritx. Un monument a la voluntat d'un sol home. Un monument al menyspreu per les idees compartides i l'opinió dels altres.

Un pegote, un espai que lluny de ser acollidor, serà fred i car de mantenir. De mira'm i no em toques.

Va ser airejar la notícia i de tres treballant, ara són 33 trepitjant-se. I ràpidament, el senyor envia als seus "palafraneros", el de la Taula Rodona i el del Front de Joventuts (Gambesgintonic), per supervisar la trencadissa. No sigui sol dir a tot si. El senyor delaplaçadelportal no es va apropar perquè esta d'estrena de sabates de xarol.

--------------------------

I veiem ja el primer tiratge de cadena. 

A pixar al raconet !!!.

- Carambos joanet i poquet !!!!!. Carambos !!!!.

Mai com ara s'ha fet tant desaprofitament de diners. Amb la Bala Roja de Vicente Cabrera aniran els cans a pixar on el senyor i el seu escuder han decidit que ha de ser.

La vella Lila de Andreu vorem, te reuma.

És clar que ha d'haver-hi un recanvi per a tan oxidada màquina municipal.


- “S'han fet moltes coses”. Ni una es nomena. Solament que va pel tema del carrer Calp. La gran ficada de pota administrativa.
- Sense ell, el caos i el desastre polític i econòmic.
- El prioritari “les cases de la Purissima” i el començament de les obres de “la Variant”. Açò no es compleix ni fent rogatives i flagel·lant-se amb un cilici. Són els dos grans fracassos i incompliments. Veurem l'engany que s'inventen per a plasmar una fotografia electoral.
- Sobre els companys imputats, ha de tenir el braç sofrimat de posar-ho en el foc per la seua innocència.
- El lema de Mariano és que precisament ara i al maig encara més, estarem eixint de la crisi. Doncs res, àdhuc sent un conte xinés, a repetir-ho sense un criteri propi.
- La trasparencia no és precisament un fort del seu mandat. Ell és ell i el seu ell. Els de el seu “no” equip són, sí, sí i sisí.
- Sap molt bé que a l'oposició se li furta informació i se li ninguneja per mitjà de decrets d'Alcaldia i de les regidories delegades.

-------------------------------------------

I Reiniciem el poble, va fer la seua presentació, amb video públic inclòs.

La idea no sembla dolenta i obrir-la als partits de l'oposició, i que aquests arriben a un bon enteniment serà un bon servei per a Benissa.

Produeix interès veure la il·lusió d'uns joves per millorar, canviar i actuar d'una altra manera.

Per molt fresc que ell es veja, el senyor delaplaçadelportal esta amortitzat. La seua autocomplaença de sanejament de comptes xoca, entre altres coses, amb l'immobilisme inversor, l'acomiadament de treballadors amb escuses de despeses extraordinàries i per contra la contractació d'uns altres que es troben aturats.

Entre el public i en el torn de paraules, i des de les altures, la veu de l'experiència i el seu oferiment a assessorar i col·laborar amb la nova idea, per ser el politic mes antic. Déu ens lliure. Gat vell, molt vell i resabiat. El seu personalisme el va pedre. I el seu personal grup necessita com a llepassa un lloc on mantindres viu. Ull els promotors als cants de sirena.

Bones festes a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL