Benissa

divendres, 20 de març del 2015

Estirant de la remanent fixen el regidor per a la seleccio.

Benvenguts pel sud de Benissa.
Siguint amb l'extraordinària notícia del miraculós estalvi de quasi dos milions d'euros, a costa de privar a Benissa de la inversió dels mateixos, sent evident la necessitat de crear i invertir per al millorament dels seus paisans.

Seguint amb el gran orgull de pagar quasi 1.000.000 d'euros per una gestió del "Gordo y el Flaco" sobre l´expropiacion de la "casa dels 100 Vents".

Seguint en un silenci de Harpo Marx sobre el pagament, per sentència judicial, d'interessos de l'obra de l'IES  Josep Iborra, de 700.000 euros.

Benvenguts pel nort de Benissa
Seguint amb el servil silenci i la poca o nul·la activitat de qui ostenta la representacio i el interes dels benisseros, el monsenyor delaplaçadelportal a reclamar la liquidació del deute que el govern de Fabra herretá del de Camps, amb els benisseros. Son 2.000.000.d´euros?.

I no anem a seguir "seguint" sumant, ja amb estes xifres ens fem una idea del que se li priva de inversions i millores a Benissa amb unes pèrdues d´escandal.

Com pot traure pit de gestió economica model algú que porta cremats, com si d'una Falla de València fora, la quantitat de 4 milions d'euros.

Acusar a l´oposicio de destructiva, quan el paralitic govern local, per un "pa xulos, jo", paga millonadas "per xulo, ell".

El regidor sera porter de la seleccio
Ara, el Sindic de Comptes diu que l'Ajuntament de Benissa (algu de l´Ajuntament) podria haver comès un delicte greu en el pagament de quantitats que no estan degudament justificades. I seguim amb el "pa xulo, jo".... "poble paga".

I aqui, amb una paralisis de tot tipus evident, paralisis que es vol tapar amb unes fotos amb cartell tipo torero i notícies de cursos i activitats, publicitaes, mitjançant la compra de les notícies en el BOE local, que per res reactiven res.

És un insult. És tractar-nos de imbecils, dir-nos que és un estalvi, presentar com a bona gestió el superavit.

Quina és la quantitat de diner comptant que té voste, perdone, el poble de Benissa, en bancs, caixes ...?.Quant  d´eixa quantitat es paper? i está comptabilitzat com a diners.

L´equip de govern fixa a Juan Tamarit.
Quant diners ha gastat (ara sí) "voste" sense la deguda justificació?.

Amb malabarismes i trucs de Tamarit la conta, i ell mateix creu que convenç. I el que diu és, imbeciles de vostes.

Ara ens falta explicar els malabarismes de funambulista en matèria administrativa. Greus o de pronostic reservat?.

Un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL