Benissa

dissabte, 18 d’abril de 2015

Mantendré la poltrona i el posat panxut dels jerarques.


La Piscina Municipal obté beneficis. És un dels èxits d'última hora de la magna gestió econòmica del senyor delaplaçadelportal. En els seus vestuaris s'ajunten i mostren les seues flàccides carns o musculosos cossos els ciutadans de Benissa. Hi ha un selecte grup, el qual, pretén oxigenar el seu cervell a base de piscina i gimnàs. Els seus comentaris, a vegades, són arreplegats al vol i a mitges l'escoltador entén el que es diu.
Vist i oïda en els vestuaris de la Piscina Municipal.
- Xe!!! . L'enhorabona, de tindre pèrdues i haver de subvencionar a l'empresa que gestionava la instal·lació, a tindre beneficis, és un èxit més en eixa gestió econòmica. - diu el ciutadà Penco.
- Si. La veritat és que Benissa és "ya és líder políticament parlant, econòmicament parlant, socialment parlant a Espanya ..."
El ciutadà escoltador li pareix haver sentit eixes paraules. I s'adona de que l'Amic de l'ànima, pel que ell posava el braç en el foc, les va dir en molts llocs, a Benissa també. (veja vídeo de capçalera del blog) .
- I qui es tirava els diners al bolsillo?. Si es perdia i ara es guanya?.
- Xe!!! . Penco, anem a l'assumpte que es fa tard.
Les pèrdues en la gestió privada de la Piscina Municipal són un inexplicat assumpte. Se li dóna la volta. El fiasco que devia d'explicar, es convertix en un èxit pels guanys en la gestió. No aclarix perquè des de la seua inauguració s'ha subvencionat amb pagaments de productes com el gasoil, neteja, personal. La compensació en la factura d'aigua i llum.
Ara amb el mateix, es guanya diners. Qui es quedava amb la subvenció municipal?. 

 
- Però diuen que ara amb l'excel·lència de l'antic seminari, la llum que irradiava eixe centre antigament, s'ha retingut entre les seues parets amb mètodes d'última generación?. - Diu Penco, que és un pesat, i li agrada cinglar. I seguix amb el romanç.
- Pepe i la consellera ens han portat records de Carlos. A mi dos capsetes, i als altres altre tant. Que ilusión.- Diu el delaplaçadelportal donant botets com el Xavo del Ocho.
- I que foto més bonica la de les casa de La Purissima. Cal veure el que vos ha costat fer-vos la foto i visitar-les. Estan molt avançades, només catorze anys d'obra, podries cobrar entrada. La Sagrada Família es finança així. La romanent, remaria menys agobiada.- diu Penco, sense intenció de deixar de tocar la tecla.
El de la taula redona engul quina, no li agrada els bocamolls. Per a canviar de terç, se li ocorre, en mala hora, esmentar el futbol.
- Perquè quan jo era capitán.....
- Això, això volia preguntar. Les quantitats no justificades són aquelles que pagaven les nits de farra?.
- Grrrrrrr.
El tefefon Android LSD-Maria del Frente de Juventudes, zona.
- Señor, señor pregunten per fi on te que colocar la primera pedra del parc de bombers?.
- On vullguen. Pero quant fem la foto derrere mi no vullc a ningú. Bombers, bombers. Per a que tant de gasto.
Apareix Camisa Vella. Últimament està seriós. Les llistes electorals, es van sabent i a ell ningú li diu res. Li dóna igual en qual, Ciutadans, Podriaser, Nopodemos. Cibercafe o Todoscontraeldenge. Ell és un animal polític, ja és hora que se li reconega. Però l'únic animal.
La seua aposta per Podriaser entropessa amb les pretensions del Merescalil.lustrat. Se'ls coneix.
- Eixe es presenta?. - Penco no pot evitar-ho.
- Si, però no se sap encara en que sigles camuflat.- Apareix el del front de joventuts, ventrut i barrigón.- El ISIBE ha començar la defenestración. El màxim accionista vol pandilla nova i dòcil. - Afirma. 

- Festejar han festejat. La nóvia és molt recelosa i no hi haurà tal.- Els delators mantenen al delaplaçadelportal bé al dia.
- Els del PSOE no aspiren a guanyar, mantindre's és el que volen.- afirma Penco.
- Xavi, eixe Xavi és el que es té creguda la poltrona.- Opina el de la taula redona.
- Té posibilitats.- Afirma el del Front de Joventuts.

Està el del Frente de Juventudes molt segur en les seues afirmacions, i açò al delaplçadelportal l´inquieta. El seu coneixement i contactes amb els taurons de la xarxa li fan un personatge informat. No tant com de veritat ho està. De fanal, es un jugador de fanal.

- Xe!!! . Amics. I ningú diu res de les criatures de Repintem Benissa.- diu misteriós el Frontissa amb el bigot estufado.

- Res. Quatre esguits. Ni idea de portar una nau com esta. Es necessita experiència de la vida. Són molt jovenes.- Diu, doctoral, amb un crispat "quita i pon" nerviós d'ulleres de forense, el delaplaçadelportal.

- Tú no eres molt major. I experiència cap tenies. Ni has adquirit massa. Ara, la panxa i posa dels jerarques dels d'Ayete si que tens un rato.

- Paco Boles, fins ara callat, va posar el fi a la conversació.

El delaplaçadelportal amb el seu gorret roig no es va perdre en la piscina, precisament pel gorret.

El de la taula redona. Esbufegant, pujava i baixava pesos.

El frontissa es rascava on l'esquena perd el seu nom.

El del front de joventuts amb un coaxial i un HDMi estava botant a la corda.

El camisa vella marcant a pas marcial una de "prietas les filas".

El Penco ni davall l'aigua callava,

I Paco Boles es va quedar espantat al veure algun en la llista de seguidors d'Elpidio en Teulada-Moraira.

I es va produir un aire. Tots van mirar cap a la porta. Va aparéixer i va desaparéixer. Coses del Boss del ISIBE.

 
De sobte un crit, com de part, estripá el plàcid aire de la sala de piscines. Tots van tornar cap al centre de la piscina, pensant en el pitjor. El gorret roig estava suspès d'un reflector fluorescent. El delaplaçadelportal cridava com un possès, un després d'altres noms coneguts.

I va parir la ruca el mateix que va parir fa quatre anys.

- No hi ha res millor. Aquests els controle. No destaquen. No fan ombra. “Ni chicha ni limoná”. Amb jo i aixo,  Benissa esta salvá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL