Benissa

dijous, 28 de maig del 2015

Descase señor Rosello.

Felicitats. 

A vostè li han votat 1.950 habitants.

A Benissa tenim un cens de votants de 8.351 Habitants.

Es van pronunciar 4.599 habitants.

I dels quals es van pronunciar,  a vostè no li van votar 2.455 habitants.

A vostè no li han votat doncs 6.401 habitants.

Eixa és la realitat, la resta són càlculs i proporcions que des de l'establiment de la democràcia, la llei que regeix la distribució de vots en representació personal, ve mostrant l'injust de la mateixa i el benefici en representació que ofereix.

A vostè no li ha votat la majoria de Benissa. Diu que no entendran que se li furte l'alcaldia al més votat. 


Però si anem al que diu el poble, eixe al que vostès  interpreten a la seua conveniència, veiem que 3.752 no poden o no els interessa votar. 

Seria interessant saber quants creu voste que li voten amb l'abstenció. Són poble i amb el seu silenci una miqueta per cent elevat, han perdut la fe. I una miqueta per cent elevat, en aquesta situació històrica, l'han perdut gràcies al SEU partit.

I com pot dir, ho diuen des de fa anys, que és antidemocràtic el sumar forces per a desbancar al més votat. A vostè. Si fóra antidemocràtic, aberrant o il·legal no es podria fer. Si es pot, senyor, és tan respectable amb que vostè governe en minoria o pacte. 

La majoria de Benissa no li ha votat a vostè, per tant, és legítim que la mayora puga conformar un govern plural i democràtic.

La cantinela, el més votat ha de governar, és la que ha portat aquest bipartidisme podrit i del que no l´hem sentit parlar ni renegar.

Els partits i agrupacions que han concorregut i han aconseguit el mateix suport democràtic que vostè, tenen i poden conformar aliances com vostè l'ha establit en els seus diferents mandats. 

O no és democràtic arribar a consensuar i practicar polítiques plurals en benefici de Benissa?.

D'altra banda, en el debat realitzat entre tots els partits, vostè va destacar especialment la conveniència que el govern local siga del mateix color que el de la diputació, de la comunitat i el de la nació.

Amb eixe discurs queda vostè exclòs de la governació de Benissa. El seu partit, ha sigut molt generós amb Benissa, tant que, per exemple, allò que deia el seu excel·lent president Camps (van ser les seues paraules) que amb el PP s'acabaria la variant, va a ser una altra pífia com a tantes altres.

Avergonyix  que un Diputat Provincial diga que cal ser de la corda de les institucions per a aconseguir subvencions i suports. Açò senyor és sectarisme i com hem vist en les tres diputacions i en el Consell, màfia i llatrocinio pur.

La seua proposta de consens i participació és un conte xinés. D'accedir vostè a l'alcaldia, i pel poder que li atorga eixe càrrec i vicis adquirits,  seguirà governant sense comptar amb els altres, amb una política de penell. 

És hora que a Benissa es compte amb tots, també amb vostè, però en les cadires de la seua esquerra, i de pas a una nova forma de servir al seu poble. 

Recordem que per les intenses crítiques, se li retirá el xofer tot el dia esperant-li, el vehicle oficial d'alta gamma i el doble o triple sou.

Senyor, des de les cadires de l'oposició, pot, amb la seua gran experiència, ajudar al fet que les noves idees milloren encara mes açò que tan be ha fet per Benissa.


2 comentaris:

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL