Benissa

dijous, 21 de maig del 2015

EL DEBAT, LA VENJANÇA I UNA GRANERA



I què dir del debat.
 
Fra Granera vol acostar el muscle. 


I cal recordar que el muscle finalitza en una mà. En el debat, cínicament, es feia creus de l'estat d'abandó de la Zona Costanera. Sense tenir en compte que aquesta Zona ja pertanyia a Benissa, durant els 12 anys de la seua paralitica alcaldia. Senyalització?. Policia, metge, vials …. De que  parla?. Ni una pesseta va invertir.


Què? Què?. Que diu de participació i trasparencia. El període més fosc d'informació, participació i represàles va ser el període 1987-1999. Coincidint amb el seu regnat.


És graciós que Granera acuse de qualsevol cosa al delaplaçadelportal. Quants papers van desaparèixer, es van distraure o no van aparèixer durant el mandat de l'escombrariaire?. A quants va afavorir creant greuges comparatius?. 


El senyor es va alterar.


Sota una amabilísima i fina pell de be s'amagava el llop. Bones i clarividents paraules. Com no entenem. Som ases. EL romanent del miracle, no és “precisament diners”. No tenim diners, tenim UN paper que diu que tenim diners però no està en el banc. Doncs val.


Es va alterar, es va alterar. Gotino i Tortiz li van alterar. “Tots els partits tenien al seu abast la documentació i es va aprovar per unanimitat”. Eren els més barats. Per descomptat, faltaria més. Sobre Pla de Carrals i Bonaire. Quant van pujar les modificacions d'obra?. Quin va ser el pressupost inicial (barat)i el final?. Sobre la Ronda Nord. Quin interès personal li movia a negociar amb els propietaris de la Costa, en nom dels Gotino, Tortiz o qui fora, la venda de les seues terres?.


Participació cap. Aqueix equip del que presumeix tenen experiència, és cert, i és que el sí “Bwana”, és la millor opció.


Transparència?. Quant temps va ocultar les sentències de la casa dels 100 Vents i de l'Institut?. I quantes més. Tots sabem o sospitem d'aqueixa conducta. 


------------------
Els altres candidats, els que no han tocat poder o escassament, als quals podríem donar-los nostra confiança, verges de comandament i proposicions deshonestes, amb els peus en la terra i mancats del endiosament, àdhuc amb poca experiència, van aconseguir transmetre el missatge. 


El Dire de forma clara. 

Abel, àdhuc sent el més jove, amb el seu pausat discurs va transmetre convenciment i sinceritat.

Correcaminos Tro Tro aprofitá el seu temps, va ser concís i es nota la seua experiència.
 
La puntuació que els nadius ( els més independents que hem trobat), habitants de les nostres illes de vacances, ens passen aquesta nota


El déu delaplaçadelportal               $


El Profident de la Pradera              ?


El Indire                                          ^


Corresenderos Cro Cro                  &


Abel Recauchuta                            %

----------------------------------------


La venjança.


No sabem si per curiositat s'han adonat que en la pàgina de INFOBENISSA no hi ha publicitat del PP (Partit Popular).

Què pensen? serà INFOBENISSA qui es nega, o serà el PP que destina aquesta despesa a Caritas com l'any passat, o serà que es venja de la pluralitat i de la seua independència. Hem vist que en el Butlletí Oficial de l'Ajuntament de Benissa si hi ha publicitat. Tot l'any en nòmina i ara, faltaria més. 

Aquesta és la política del Senyor. Menysprear als que no pensen com ell. Castigar als que no pensen com ell. No escoltar als que no li ballen l'aigua. 

Va acomiadar personal per a complir el pressupost. Manté d'altra banda personal amb contractació irregular. Uns sí, els altres no. Dins dels sí, un altra venjaça amb informes "ad hoc". S'ha realitzat un procés selectiu per a proveir una plaça de grup A (la de mes alta categoria) amb presumpte frau de llei. Amb llacunes en el procés i denunciat pels treballadors amb sentència favorable a aquests últims. S'han signat certificats que no diuen la veritat. Entenem que pot ser  presumpta prevaricació. 

I presumeix de tenir en caixa immobilitzats no se sap ja quants milions, esperem que no siguen del Monopoli.

A sobre signa un acta notarial per la qual s'obliga a baixar el 20% els impostos. Diem súmmum, perquè creiem que amb la paraula del polític honrat tindríem bastant però poc es fia de la seua pròpia paraula quan ha de signar davant notari. I ja constatem en diverses ocasions la seua semblança al penell.

D'altra banda, faltaria més que amb la camionada de milions que acumula no els dedicara o repercutira en alguna cosa profitós i per a tots. Es decanta per la més demagògica i més impactant, mentre es queden promeses de legislatures anteriors per complir.

Ven la repetició de candidats com un encert, la seua experiència. I l'experiència és a dir sí a tot el que se li ocórrega al delaplaçadelportal.

Pensem que pel bé de Benissa, pensen-ho, cal donar-li un descans. Un bany d'humilitat, no de la qual per la seua boca predica.

Humilitat i respecte als altres. Retirem-ho del partit i asseguem-ho en la banqueta.

La Granera.

Fra Granera ens ha fet vergonya amb un ridícul espot. O dos. No necessita xofers ni cotxes oficials. No és crema. És ja milionari. Tots els dies es posa la bata blanca i treballa. I sens dubte és veritat.

Retrocedim al període del seu mandat.


Veiem repetidors “experts” a dir-li sí a l'ocurrència del dia. Dotze anys d'Alcalde i la Zona Costanera abandonada. Dotze anys alcalde i no va donar participació ni a l'oposició en els pressuposades municipals. Ara, sí?.

Recordem que també es posava la bata i percebia emoluents de la tresoreria municipal. Creia que els funcionaris municipals eren els seus lacayos que li proveïen de gasolina pagada de la tresoreria municipal en els seus múltiples “penjades” en ruta, particular o institucional. També va menysprear i va exercir veto a persones i empreses. Paguá milions per acomiadar a personal municipal sense raó. Va ser sancionat per persecució sindical. La sola raó de no estar amb ell era motiu de persecució o retard en expedients. La burla i recochinex a l'esquena de ciutadans del seu propi poble.

Si escau la egolatría la demostrava a cada pas. 

Si repassem el seu llegat, va ser un llegat pobre. De sobreviure, menyspreant les idees i aportacions dels altres. 

El seu oferiment a Reiniciem Benissa i Podem, sense resposta, li ha portat a concursar amb la marca Ciutadans. Ciutadans li importa una bleda. El seu objectiu és mantenir una certa influència i suport perquè Evita Perón seguisca en el seu lloc, descamisant plets i informes a força de posits.

Segurament a els qui se'ls va demanar donar la cara i la seua opinió sobre les actuacions d'Evita, i les van donar, ara estiguen preocupats. Pensen que Evita Perón pot tornar a la sagristia i tornar a regnar. Tenen raons per a açò han rebut soterrades i no tan soterrats advertiments.

Si. Ciutadans. Que ciutadans!!!!. Si a Fra Granera se li concedeix la Frontissa d'Or i Platí del Frontissa honorari, llavors Evita cantara des de la balconada 

No erá difícil de comprendre 
Que malgrat estar avui ací 
Sóc d'alta nissaga mai ho podré oblidar 
Heu de creure'm 
Els meus luxes no són una disfressa 
Sóc burgesa, i res més 
Cal complir el cerimonial 

Tenia açò que per fi canviar 

I deixar de viure en un despatx gris 
Sempre derrere de la finestra sense lloc sota el sol 
Vaig cercar ser lliure i mai deixe de somiar 
I per fi vaig aconseguir el poder, encara que no ho vulgueu admetre 

No plores per mi, Benissa 

La meua vara l'he aconseguit,
La meua vida sencera l'he dedicat 
a fotre al paisà, ho necessite 

Lo meu es el poder i ambicionar 

Encara que mentides van dir de mi 
El meu lloc és meu, i contra vosaltres lluités 
I no vull veure-us molt a prop 
o intentés obrir la meua finestra 
i la batacá sera  que no ho aneu a oblidar 

No plores per mi, Benissa


No plores per mi, Benissa 

El meu amor mana en aquest mas. 
La meua vida sencera l'he dedicat 
I encara que t'allunyes, seràs cortadito 

Què més puc dir 

Per a convèncer-vos de la meua maldat? 
Si encara dubteu comenceu a mirar els meus ulls 
Salten les llagrimes de rancor 

No plores per mi, Benissa


La meua Benissa


El ressentiment i la venjança són mals que són difícils de reconduir, sobretot quan alguna cosa en el centre de control falla.

Retirem-ho del partit i asseguem-ho en la banqueta.

Els altres tres es mereixen un temps, quatre anys. Atrevisquen-se.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL