Benissa

dimecres, 18 de novembre del 2015

CALMA XIXA.



- Que dia més calm. Sembla com de maig florit.

Sobre la taula, en una carpeta, fotocòpies de les notícies més rellevants o pròximes a la seu senyorial. De la Marina Alta i de la Comunitat Valenciana. I de Benissa.

- Benissa és un oasi de pau. Pau?. Fotre!!!. Que diu ací?.

El subconscient i la vista ensopeguen amb la notícia que relaciona a David Cortedefiel i el despatx d'advocats de Pou Orgullos. Aquest últim és contractat a colp de dit índex senyorial des de fa infinit i amb èxits clamorosos tals com!!!!. No ens acordem.

- Ja estem. Aquests llegalistes i aquest periodicucho, soltant, com a greix usat, notícies que a la gent no li importa.

Repassa les notícies i esqueles de publicitat del principal noticiari digital de la comarca, en la seua denominació de Benissa.

- Fotre!!!. Que diferencia. Aquest altre, almenys tot és d'interès.

Ho repassa amb delit. Li costa una pasta “gansa”, no sap ni vol saber-ho, va pagar, ho va callar i va vencer.  Allí les notícies són totes d'un interès inusitat. Totes les activitats del Palau delaplaçadelportal. El gabinet de premsa es pot dedicar a altres funcions.

Horaris de misses i sermons. El temps. Mites i  llegendes. Puja i voras a la teua àvia. El macramé, art i memòria. El mes del cingalés, i els balls típics de les tribus macarruniques del segle IV a. de C. El curs avançat de Windows 82, actualitzat a 1983. La cuina del xef “pacorro”, amb molta cara i molt de morro.

L'excel·lència a Benissa. “Faça's ric amb nosaltres, tenim la formula”. La 3ª promoció ha eixit del forn. Dels èxits dels participants en les dos anteriors no hi ha dades. Però creguen-se que d'ells, el 50% han arribat a tal nivell que Amancio Prada és a punt de quedar desbancat. Els ensenyaments han catapultat a aquests i a Benissa, a les més altes cotes d'influència entre els pastors de l'estepa de Novochibic.

- Ser referent d'alguna cosa tan important com la venda de fum, és un orgull per a nosaltres.

Es repantiga, el dia promet ser, com sempre, seu i de les seues bandades d'opinió.
Avui, per aquestes criatures, tindrà a veure amb el sindicat del JAVAP per vore que fer amb Pou.

Mentre el els xiquets,demanen les minutes del picapleits.
-----------------



 D'altra banda, arriben aires que el doctor Romerales camina una mica desencaixat per l'assumpte de donya Florinda. Açò, unit a la plaga dels burumbots incognits, li té intranquil. El  capolament  del, o els difamadors, seria un gran descans. Es passa les nits en vela escoltant els laments, de la Santa Disquisició in Vincoli i els mètodes de tortura que tenia preparats i que quedaran obsolets.

-----------------

Van caent les fulles, és tardor, quasi és ja Nadal. Sorpreses?. Ja poques. Solament esperar fins al 20D. I segons, fins al Porrat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL