Benissa

dimarts, 29 de desembre del 2015

El pressupost del meu Ajuntament.


Era d'esperar.

Podríem repetir l'entrada que publiquem cada any per aquestes dates.

A última hora, amb presses, amb excuses de mals sense fi si no s'aprova, el senyor decà delaplaçadelportal estreny per a l'aprovació del seu pressupost.

Amb la consulta popular dels bous en la plaça Jaume I, o en el pàrquing del col·legi Manuel Bru, la distracció per a enguany esta servida.

Primer Reiniciem Benissa amb el seu comunicat.


Després C´s, amb un altre molt dur, denuncien la pràctica que durant 16 anys ha sigut la constant.  I com la conversió de sant Pau,  celebrem la del lider de C´s a la democràcia participativa de la qual va fer poc us en els seues 12 anys de alcaldia.

Compromis ho va fer l'any anterior de cara als Pressupostos per a l'any 2015, amb una moció, i el 25 de novembre passat feien memoria. No descartem un nou pronunciament, davant la impàvida sordesa del senyor delaplaçadelporta.

I el PSOE?

No. Esta ja més que clar, va a ser una constant. La inèrcia de tants anys de ningunejar, recolzant-se, previ pagament, en qui li fera de frontissa, eixa inèrcia, qui la canvia?.

Sap molt bé que els de l'oposició han posat molt dificil, ells mateixos,  per a deixar-ho a ell en l'oposició.

Té mercat per a comprar i hi ha qui té paradeta per a vendre.

Ja veurem qui ven quart i meitat de Pressupost amb quart i meitat de reverència “cabotanil”.

Ens atreviríem i faríem una porra, però ho anem a deixar ací.

Qui accepte anira servit. I hi haurà qui.

El que més ha impostat pot soltar un gall.

Els Pressupostos de l'Ajuntament, un dels documents més importants de la institució, ha sigut, durant anys, un simple tràmit. Dèiem que es quadrava en un tovalló de paper. El departament on el regidor té mes pes, són els més afavorits, encara que després, al final, sempre vénen les rebaixes del chamarilero.

La prova del nou és la quantitat de Modificacions de Crèdits al llarg de l'any. En el Ple de novembre portàvem 14.

I recordar que un Ajuntament no és un negoci. Amb dèficit, segons en què quantitat, serà una mala gestió. I amb superàvit, havent-hi tant que fer, també.

Un bon Pressupost Municipal, consensuat amb la resta de representants i realista, si es compleix, portara al gestor del mateix a poder presumir de bon gestor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL