Benissa

dilluns, 25 de gener del 2016

Bous en la plaça i polítics a FITUR.


Se suposa que estaran satisfets els que volien els bous a la plaça. Bé. La Comissió de Festes 2016, apostava per un canvi. Creiem que era l'ocasió. Però, al mateix temps, semblava que l'opció proposada era massa lluny de la festa, com apartar-ho de colp, tan arrelat com està.
 
Creiem que encara és una part important de la festa, el córrer els bous. És una tradició que té molts adeptes. Respectant als animalets, la “festa pot continuar”.

Ens permetem una reflexió, per a tots.

- Sincerament. Quin efecte els produeix un espai tan ampli, com la nostra plaça-passeig, amb angles preciosos, es mire des del punt on es mire, plena de gom a gom de gàbies buides, com si d'un zoo amb les feres de vacances es tractara?.

- ¿????????

Gàbies que causen un efecte claustrofòbic i que per uns dies són festa per a alguns.

Se suposa que els 668 que van votar per mantenir aquest festeig, seran aquells que participen activament en el joc “home tempta a vaqueta”, perquè per al joc “home farta i beu”, eixe es pot practicar en qualsevol lloc.

Quin col·lapse, 668 davant de la vaqueta. Esta eixirà d'estampida davant tant valent i atrevit benissero.

Canvi de terç.

Els que si tenen fusta de tempta a la vaqueta, per pose torera, són els nostres edils. Aquella que adopten en les fotos de presentació d'esdeveniments. I allà hem vist a mig equip de govern acompanyant al Senyor-Assessor delalaçadelportal, amb, al seu torn, assessor inclòs, a la foto de “la tempta”.

La romanent dona de si. Austeritat.
 
I com el delaplaçadelportal no sap el camí, i el de la Taula Redona i el de Front de Joventuts, no estan per a Pressupostos, es van tots de “camará”. I de pas li ovacionen les renovadores idees que per a Benissa té el Senyor-Assessor.

I algú dirà: Que quisquillosos.

Doncs no, una vegada tot explicat, s'aclareix. I és que un d'ells li portara la ploma i un altre el faristol, i així li estalvien un viatge al Director General de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), amb qui s'ha signat un conveni.

Ens hem perdut alguna cosa i no tenim ni idea que va el projecte 360ToursVirtuales, que els 5 de Benissa han presentat en FITUR. Ja vindran i ens diran: com, quan, quant, on, qui va aprovar, va convocar, i va valorar el projecte i si es va participar a la resta de grups.

Als qui estan treballant en FITUR, una salutació. Sort als qui treballen presentant les nostres riqueses. Bon profit als que proven els nostres productes i cuinats.

I els altres, tornen-se a casa. Vostès sobren. Allí solament estan per a figurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL