Benissa

divendres, 29 de gener del 2016

Investigats. (Abans imputats).



 Callats estem, perquè el que diem quedarà desactualitzat en poc temps.

Però anem a plantejar tres desassossecs:

UN.-  Desassossec per la proximitat d'empreses “investigades” en els diferents processos de corrupció, i que han sigut adjudicatàries per concurs o a “dit”, a Benissa:
  
- Sedesa (Cotino), en el Pla de Carrals i Bonaire. La Ronda Nord, amb la implicació destacada en la corredoria per a la compra de terrenys d'algun polític local.
 
- Ciegsa: Reforma del Col·legi Manuel Bru. Gimnasio  del Col.legi Padre Melchor. L'IES Josep Iborra, finançat pel Ajuntament de Benissa, els seus sobrecostos i amb condemna judicial al pagament d'interessos. 

Desconeixem si l'Ajuntament ha recuperat la important  millonada invertida. I els sobrecostos

- Enrique Ortiz. La constructora Ortiz i Fills va obtindre del Ministeri de Medi Ambient l´execució del Passeig Litoral per 2,2 milions d´euros. Un mes més tart, el 15 de gener, la Comissió Municipal de Gover va acordar adjudicar a Ortiz l´obra de l´Escola de Música al antic Seminari Francisca, per import de 726.290 euros. 

- Frances: Obres del Seminari Franciscà, les Cases de la Puríssima, i la polèmica i personalísima obra i adjudicació de la Glorieta
- Eico Online Reputation Management, SL i Madiva Editorial y Publicidad, SL, empreses de l'imputat en la operacio Púnica, Alejandro de Pedro, amic de "parrandes" d'alguns regidors de Benissa, que va ser cotractat a dit, i pel que va rebrer més de 20.000 euros per publicitat en AhoraBenissa, posicionaments Web i Facebook de regidors,

- El bufet Estudi General Advocats i Assesors del que és soci professional David Serra, en la figura de Juan Pablo Agulló, i que segons consta en el registre mercantil és administrador únic del bufet. Aquest lletrat és el que més ha cobrat de l'Ajuntament de Benissa, 278.000 euros, dels 381.000 euros gastats en els últims 10 anys. No va haver, que sapiem, concurs o procés d'adjudicació.

DOS.- Desassossec perquè el nom de Benissa i els seus ciutadans estan lligats a presumptes trames mafioses, saquejadores i corruptes com Gurtel, Púnica i l'Operació Taula. Tot açò, a causa dels presumptes xanxullos de David Serra, exdiputat autonòmic, exsecretari autonòmic d'Esports, exsotasecretari dels populars valencians, al que el Senyor delaplaçadelportal, amic intim i de farres, ha passejat pels nostres carrers com un procònsol afavoridor de no sabem què. 

Demanat la variant a Zapatero.
I TRES.-  Desassossec pel silenci, el silenci del Senyor delaplçadelportal. El silenci per tot el merder d'un partit qu´el va cercar per a representar-lo.  Eixe partit al que li va costar tant convèncer-ho perquè es presentara.

 Desassossec per eixe advocat jove, amb una herència política familiar que prometia que la seua guia i meta era Benissa. Volem pensar, que ara, encara que amb eixe silenci, volguera estar a mil quilòmetres.

O açò volem creure …..


-------------------------------
Senyor Rosello, creiem que no és prou que, de manera desafiadora, plantege la seua paticipació en comissions de investigacio. Siga l'humil jove alcalde de fa 15 anys i reconega que hi ha motius per a espantar-se. I si ha tingut el menor frec amb esta màfia, evitemos la vergonya de veure-ho, com a batle de Benissa, en algun jutjat. 

I si la seua actuació és impoluta, trenque el silenci i diga que opinio li mereix la situació.

I no ens val que, "els altres tambe". No ens val que, "encara no hi ha sentencia".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL