Benissa

divendres, 9 de juliol del 2010

El que diu Monfort no es creible.

Noticia del diari INFORMACION del dia 9.07.2010
Vaja, vaja, Monfort, ja estan per ahí els d'Aquagest festejant?.
L´asunt és producte de la mala gestió. I ho sap Monfort i tot l'equip de govern. Lideratge no ia cap. Molta depuració de persones, molta burocràcia. Molta fanfarroneria.
La dessaladora és de Xàbia, es d´asi, i el que vulga aigua que la page ben paga. No alcalde, i altres socis, vostès no han mirat pels interesses dels de Xabia, no, vostès com a bons nacionalistes, igual que els del PP, són excloents. Tenien por que el ministeri "ACUAMED", es portara l'aigua a tota la comarca, i que Xàbia es quedara sense. Mentrestant la resta amb aigua de LA SEUA dessaladora. i ara sabem que una linea y mitja de la dessaladora esta desaprofita, pará.
La compra a Aquagest de les instal·laciós dels antics Pozos Reunidos, era necessari?, estàvem per a eixe gasto?.
Bo, una auditoria. Si, fa falta una auditoria per a veure algun sou, gratificació i gasto superflu,i no es de cèntims.
De cuota de servici es paga per vivenda 20,53 euros, calculem les vivendes a Xabia?, aixo paguem sense gastar. Es recapta bon piñolet. Altra volta, mala gestió. Qu´el producte no es ven? Si, clar que es ven, al mercadillo no, es clar.
Mantindre el patriotisme local, costa als de Xabia un bon pico, tenim que pagar la nostra -nostra dessaladora.
Creiem molt sospitos el que diu l´Alcalde, mes pareix que és un rastre de fum que ol a venda d'AMJASA. No sabem si hi ha gratificacions, però segons qui aspire a este pastís donen-ho per segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL