Benissa

diumenge, 18 de juliol del 2010

Insolidari i retrograda.



Ja tenim polèmica.
El Grup Socialista de Calp, qualifica d'insolidari i retrograda l'actitud de l'alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, arran d'unes declaracions d'este, apostant per la ubicació en el terme municipal de Benissa, d'una estació del futur "Tren de la Costa”. Serna ( Luis, que no Josele), dóna per fet que l'alcalde de Benissa vol marginar a Calp, apostant per l'estació de tren a Benissa.

Insolidari i retrograda, ens pareix una qualificació injusta.

No s'ha sentit-llegit cap qualificació al successor de Serna (Luis, que no Josele), Ximo Tur, de les que consta, que este assegurava que des de l'executiu calpino s'estaven realitzant gestions, i opinava que seria preferible que l'estació de parada del "Tren de la Costa, se situara en el terme de Benissa, però prop de Calp.

Creiem que el Grup Socialista de Calp, hauria de prendre exemple de les seues pròpies paraules: “compartir els recursos mitjançant consensos és el mes intel·ligent per al futur ...”, i que, d´altra manera “... és pot crear un conflicte important perquè Calp no pot ser sempre marginat quan és desenvolupa la comarca.”

Creiem que Luis Serna no aplica la seua doctrina.
Ha intentat, conéixer, perquè, l'alcalde de Benissa s'expressa així?.
Ha cridat Juan Bautista Rosello i li ha demanat li explique la seua posició.?.
Per tant, com segur que, a les preguntes anteriors, les respostes seran, no, entenem que els qualificatius de l'encapçalament del present, són en tot el seu sentit aplicables al Grup Socialista de Calp, i sobretot al seu portaveu, qui va exercir d'alcalde, i sap que no són eixos els usos de Juan Bautista Rosello. Té altres i són roïns, però no com els que se li qualifica ara.
Perplexos estem davant de l'actitud del grup socialista de Calp, respecte a les preferències manifestades per Ximo Tur.
Silenci?

El nostre consell és que, primer, recapacite sobre el traçat del "Tren de la Costa". Si com es diu és paral·lel a l'autopista, li queda un poc lluny a Calp. No obstant això, l'estació podria estar, encara que en el terme de Benissa, en el punt mes pròxim a Calp.

En el lloc segon, estem segurs que comprendrà que Benissa no recolze certes obres dins del seu terme municipal. En els projectes exposats amb anterioritat, -enllaç amb autopista-, són conegudes les destrosses que causaven en zones d'alt valor agrícola i paisatgístic. Creiem que arran d'esta reflexió, despertará i comprendrà que el model de població de Benissa, ens fa opinar així, i seria comprensible que no ens entenga, ja que el seu model, el de Calp, ho definiríem com “ni un pam sense construir”.

I en el lloc Quart, i no menys important, una reflexió que li regalem a Luis Serna.
Positiu : Calp esta situat a la vora del mar Mediterrani, Posseïx 5 kts de platges, avingudes amb grans edificis, hotels. Una població cosmopolita, port pesquer i ports esportius. La carretera Nacional fregant el nucli urbà. L'estació del TRAM, es troba relativament prop. Afija-li voste alguna cosa mes. Segur que hi ha moltes mes.

Negatiu: No té voste eixida directa de l'autopista AP-7, i a més, si el tren va per eixe traçat, mal ho té per a ubicar l'estació.

L'insolidari i retrograde de Benissa i el en altre temps assot del PP, i ara dolç ajuda, el seu successor, saben que la ubicació geogràfica és l'escull al establiment de l'estació.
No es pot tindre tot.

Bo, si, veure's en l'espill, reconéixer-se i dir de l'altre, la qual cosa s'ha vist d'un mateix i no ens ha agradat.

L'insolidari i retrograde en este cas serà Luis Serna, que vol marginar a Benissa, ja que per la seua ubicació geogràfica té carències, per la qual cosa, mereix tindre algo que li done un poc de videta.

No ho creuen vostes així, senyors del Grup Municipal Socialista de Benissa?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL