Benissa

diumenge, 26 de setembre del 2010

Faltava el d´Alacant per a formar el trio la,la,la.

http://www.diarioinformacion.com/opinion/2010/09/26/lamenble-comunidad/1048183.html

Dèiem en una entrada anterior, el dia 27 d'agost, la vergonya que ens produïa que els capitostos del PP del País València, vingueren a la nostra comarca a envanir els seus pèls engominats. Dèiem que apoderar-se dels mes volguts signes valencians, col·locant als que no som de la seua corda, com a enemics als dits signes, per la nostra denúncia constant de l'abús polític en les institucions i l'abús de creure's beneïts, per a rebre pagaments per donar i repartir adjudicacions que paguem els valencians.


Hem arribat a un punt en què, uns paguem religiosament els impostos, i els que es creuen tocats per la mà de Déu, (el que siguen votats és un mitjà de què es val el diví per a triar-los), es repartixen les comissions de les adjudicacions, que prèviament han negociat.

Hem arribat a un punt en què la ciutadania anestesiada, accepta qualsevol conducta com a mal menor. I la veritat, no sabem qual és el mal menor.

Hui, que la Generalitat Valenciana esta pagant als seus proveïdors amb més d'un any de retard.
Que no aplica allò que s'ha legislat en matèria social. Que retalla gastos en educació, autobús escolar, menjadors…
Que retalla en sanitat, i repartix el pastís sanitari, entre Caixes i asseguradores.
Que no liquida el deute farmacèutic.
Que fa aportacions mínimes junt les del govern central i s'atribuïx el total de les mateixes.

Hui que tenim uns quants Valls dels Caiguts, però poques infraestructures i suports per als que caurem.
La nova FE per rematar i el pont de la Peineta que ja pinta les cabelleres al vent de les noves senyorasses que crèiem havíem deixat arrere.
Que tenim Opera, però hi ha una important quantitat de valencians que estan en les llistes d'espera per a operar, que no és el mateix.
Que es financen esdeveniments com ara la vinguda del Papa, la Copa Amèrica i el circuit urbà d'automobilisme, que és com una falla, cremant-se sense profit per al comú dels ciutadans d'este país.
Esdeveniments elitistes, que a ells els paguen els seus agraïts patrons, després de prendre unes copes en el Vetles i Vents.
Assistint als esdeveniments amb els seus trages tallats en les millors sastreries del país.
Que inclús no s'ha vist, però caldrà ver, les senyores on es visten i qui paga. Sona malament açò ultime. Només Rita va amb els bosses de mà, lletjos per altres, els bosses de mà, regalats, de Louis Vuitton.

I a tot això, que pague Visanteta.

I en els últims dies el colofó ho ha posat José Joaquim, adalil i estendard del Zaplanismo i l'alicantinismo honrat i treballador, que ens avergonyix amb els seus passejos en iot, invitat de l'omnipresent Ortiz, munyidor de partits de futbol, arreplegant claus d'algun piset de res, i alguna cosa mes que eixirà, i tot això ben perfumat amb el fem del Baix Segura.

Ja ens estranyava la neteja i honradesa dels governants del nostre Alacant, veient els tix maneges que es donen en el “urbit t'orbe” valencià.

Però això de José Joaquim, això ja és el súmmum, de moment. Qui aspira a moure-li la cadira al mileurista Camps (això de mileurista ho apuntem per l'estat dels seus propis comptes, quasi pobre de solemnitat), resulta que ho supera, perquè……….. Miren quasi ho podíem triar, ja que amb l'anestèsia inoculada als valencians, el pobre es col·loque una bona posició i quan tinga prou, ja pensarem en un altre.

Valencians, preparem-nos per a rebre els eslògans per a les pròximes eleccions,amb esperit obert, ja que estan beneits per Rajoy, en gana o sense gana,

Rebem als candidats-imputats-investigats davall fundades sospites, amb amor i comprensió, ells faran que siguem cada dia mes la vergonya mundial, per ara per darrere de la Itàlia berlusconiana, però tot es caminarà.

Valencians, però és que tindrem el que ens mereixem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL