Benissa

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Angel Luna cuasi un terrorista

Un quadre de realitats i ficcions.




Senyoreta, senyoreta, mire quina xineta que ens ha tirat l´Angel.


L'acció insensata d'Angel Luna, llançant una arma de proporcions tals, que podria haver deixat sense parla a tants pares de la pàtria de l'orxata, en el temple sacrosant i sanctórum de les Corts Valencianes, on el que no falta és dialec i consens. Alguns dirien dialec de besucs es el que hi ha.

En este temple del dial-ec i la paraula, on a cada hora hi ha un conseller donant explicacions i posant al dia als companys d'altres formacions polítiques, les actuacions que s'estan realitzant en cada conselleria.

En este temple on el molt honorable, dia si, dia també, dóna explicacions i satisfà les preguntes dels seus benvolguts amics de l'oposició.

En eixe temple de la veritat i l'honradesa, on cada paraula és com el lloc, un temple. On es confessen els més menuts dels pecats, que en fi, no són tants, perquè el seu esperit va ser tocat per una mà especial.

I perquè van ser tocats per una mà especial, no, no, les urnes van ser un mitjà pel que l'esperit es va servir per a entronitzar per sempre les seues reals anques, per que van ser tocats per l'esperit, les seues accions són de l'esperit, i a ell li deuen homenatge.

Dèiem, insensata acció, si, perquè per una brometa de res, sobre la seua relació amb ….????. a si, amb “el magdalenes Ortiz”, s'ha posat histèric i s'ha posat a tirar-nos pedres. Però cal perdona-li, o no, tots sabem que a ell l'esperit li va donar una galleta Maria daurada i no el va tocar, no, ell no és un triat.

Miraculosa, indecisa, ha optat per desallotjar la cambra uns minuts, i cada un ha anat on el cos li ha demanat. Però segur que per l'acció d'Angel Luna, suposem que a molts els haurà descompost el budell. Llastima, che, perquè els montaditos del bar de les Corts, hui, per a les seues senyories estaven a 5 cèntims.

Si, és que a l'estar subvencionats pels valencians en un 97,5 %, els ix a bon preu, que anem fer, açò ho porta l'ofici que és molt gest, agre i desagraït.

Mira, ja se li veu arribar, és “Babala”, el gosset de Canal 9, que hui li toca fer la crònica parlamentària. És bo, però com no sap escriure, ja se l'escriu el pixatinters del grup parlamentari del PP. Al final el que escriuria este “Babala” i el que es porta per a dir-li als súbdits menfots estos, és el mateix.

La concurrència judeo-masónica, aliada amb alguns jutges, que ja ens anem carregant algun, aliats amb algun mitjà, al què caldrà anar retallant-li emissores.
Será millor que de pas li donarem a la secta de l'esperit, les expropiacions, perquè la beneïsca i lluïsca per a irradiar la veritat del Messies. Messies que esta net i es pobre de solemnitat, abans que el suborn impropi li produïsca una lleganya i es pege un bac sacrosant.

Angel Luna no va tindre prou de llançar l'arma de destrucció massiva, no, va haver de demanar els expedients de contractació, els dichosos expedients.

Però no s'ha assabentat encara, que ací, la contractació es porta tal com l'esperit els va investir. Amb una cuirassa dura, tan dura que dura i dura, la cara dura.

WWW.agenciadenoticiessemprelaveritatquedigalamooquipage.com,com,com (comiendochaval)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL