Benissa

dimecres, 23 de febrer del 2011

LES PERLES DE GONZALEZ PONS, UN POLITIC AMB ASPIRACIONS. PER AIXO DIU BOVADES A MUNTONS.

UNA.- La caiguda del president d'Egipte, Hosni Mubarak, ha servit per a demostrar als espanyols, "farts de la desocupació, de la crisi econòmica, de la crisi de valors, social i política i de la depressió institucional", que el poble "quan vol, pot". "I el poble espanyol, vol".


- No s'el poble espanyol, però el poble valencià, drogat inclús viu. I les favades són de xiquet fanfarró, sense gràcia. De veres no li pega a este home tanta favada i maldat.

DOS.- "des d'Egipte ens estan recordant també a nosaltres que ens queda molt perquè nostra democràcia siga de veritat una democràcia de qualitat".

- Mai serà de qualitat, perquè mai demostraran la seua qualitat els Gonzàlez Pons de torn. El seu suport en les grans qüestions, no s'ha vist, mes ben al contrari, el del bigot, després de beure's una botella de vi, pretén dirigir el país, a traves de les cordes de ninots-marionetes com Pons. No respectant la justicia, posant en dubte el treball de la policia, i mil coses mes.


TRES.- "És un informe que empesta a intencionalitat política i en ell s'aguaiten les barbes de Rubalcaba per cada un dels folis".

- El que millor fan és desprestigiar a la policia, als jutges, i a tot quisqui.

QUATRE.- "Rubalcaba és una espècie de gos de l'hortolà del Govern: ni acaba de treballar ni deixa que treballen els altres. Ni arriba a tot ni permet que els altres arriben bé al seu",

- Ai Gonzàlez Pons. Gossos de l'hortolà hi ha, però no fa falta anar molt lluny. Mira't en l'espill i declama i et vas a espantar de veure la teua imatge.

CINC:- "Pareix que tots són uns vagos menys Rubalcaba: qui és un vago es el president del Govern que no dóna la cara, ni tan sols quan es declara l'estat d'alarma, que és un vago el ministre de Foment, que no sap resoldre la crisi dels controladors i ha de ser el vicepresident el que ho resolga per ell i també que és vaga la ministra de Defensa per no acompanyar el ministre de l'Interior quan va en una missió tan especial com reconèixer el treball que la guàrdia civil està fent allí per tots"

Uiiiii qui parla de vagos. Algú que ha viscut sempre del conte. Sap molt bé de que parla.. I tendria que despenyar un poc al jefe Rajoy, qu´el te apoltronat esperant que li caiga damunt la presidència del govern, sense aver menejat un dit, i si la menejat a sigut per a dir, com Aznar, "una peineta a Zapatero".

SIS.- El vicesecretari de Comunicació del PP , Esteban González Pons, ha asseverat que Espanya "s'està venint baix", i hi ha advocat per canviar de "gerent", ja que considera que el que va començar sent només una crisi econòmica s'ha convertit en una profunda crisi social.

Espanya no es vindrà baix, però no serà per vosaltres. Normal que no es vindrà, però molt al vostre pesar. Fan vostès un flac favor al poble espanyol amb les desqualificacions al govern, en la situació de crisi mundial.

Que un tios amb aspiracions de governar diguen tanta dolenteria, es un clar ejxenple de quin govern de titelles tindrem.

1 comentari:

  1. Jo m'en vaig d'ací... Quan tanquen el circ espanyol i el valencià, tornaré.

    ResponElimina

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL