Benissa

dilluns, 23 de maig del 2011

Ave Camps purísimo - Sin pecado te has creido?


Com era d'esperar el poble valencià s'ha pronunciat, i creiem que greument s'ha equivocat.

Perquè no, felicitem als guanyadors i els desitgem quatre anys mes, per a usar el vedat privat al seu capritx. Nosaltres, continuarem corrent perquè no ens donen, i com finalment ens van a donar, els rebrem amb tot el millor anim, ja que sense pecat s'han cregut reelegits.


Recordem un president d'una comunitat, la de Cantàbria, un cert Juan Ormaechea, del que avui no s'acorda ningú, que guanye i guanye i guanye, però la justícia li guanye a ell.


Esperem que la justícia, impartisca justícia i aclarisca si hi ha o no hi ha dolenteries fetes, perquè si n'hi ha i és sentencia que n'hi ha, haurem de dir, "tindrem que dir", que hi ha delinqüents dirigint la Comunitat i aquells que els animen i justifiquen, son còmplices dels excessos, (si la justícia els sentència), d'uns delin
qüents.

Tristesa ens produïx que ens enganyen, i no esmenten, però no estem als EUA, estem en una república (regne) bananer, amb censura, pressions, xulos de gomina, pijos de veu milifua, i amenaces i represalies ... tot un exemple.
Esperarem quatre anys mes, perquè este president, va hi ha donar a Espanya una lliçó, i és, la de com una Comunitat arruïnada, en fallida tècnica, ix triomfant i és la primera, (perdó ja som la primera), be perquè, serem la primera de la primera, que de la ruïna ens n'anem a la ruïna total.

Vixca la senyera, vixca Jaume I, vixca la Maaaaaare del Desamparats, vixca la gavina, vixca el pare Camps, i vixcan tots, tots els simbol valencians, vixca, vixca i vixca, perque per sempre seran la itmage del pares de la pàtria dels menys fots i dels ai devant també plou. Enhorabona a tots i que seguixen molt feliços, segurament uns mes que altres.

1 comentari:

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL