Benissa

dimarts, 3 de maig del 2011

Sera hora o no de netejar la casa?

Que valorarem?, les llistes, llista a llista, persona a persona.

No. No anem fer res d'això. Donarem per bons tots i cada una dels candidats. Donarem per bones cada una de les candidatures. Creurem que els partits que es presenten, els candidats, són i volen el millor per a Benissa. Deixarem un marge de confiança. Esperarem joc net. Esperarem que cada un explique que va fer. Que vol i que complirà.

Durant la campanya este blog estarà tancat. No realitzarem cap declaració, denúncia, critica ni escrit.
Contribuirem que hi haja una campanya assossegada i que les candidatures expliquen les seues intencions.
Creiem que temps hi haurà per a dir a cada un en què ha enganyat. Per a això durant la campanya escoltarem atentament les propostes i promeses. Esperem que es facen i després es complisquen.

Per a finalitzar, esperem que els que ens seguixen facen teràpia amb aquells que tenen prop i els expliquen de que han anat alguns esta legislatura. Si ja és hora que es produïsca un relleu en els ajuntaments i en la presidència de la Generalitat.
La nostra opinió és que ja és hora que es regenere, que óbrigen les finestres, que entre aire nou i purifique les sales i despatxos del govern valencià.
La Comunitat Valenciana, els seus habitants necessitem que es realitze una desratització i desparasitació profunda. Que es produïsca una desinfecció i que podem creure que quelcom pur, net i no contaminat ens governa.

Per ultim, creiem en un Déu, però no creiem en Paco-Déu i tota la cort celestial. Per higiene, per una regeneració dels dirigents públics, per un treball del poble i per al poble.

Que així siga i si no és, no direm, com aquell: "el poble parla i no s'equivoca". No, nosaltres direm: "el poble còmode Valencià s'ha equivocat greument, perquè ha permés que continuen dirigint esta comunitat, gent que va perdre el sentit de servici i creu que tots estem al seu servici".

CANVIEM EL GOVERN VALENCIÀ AMB LA NOSTRA ÚNICA FERRAMENTA, EL VOT.

NO ENS VAN A DONAR UNA ALTRA OPORTUNITAT FINS D'ACÍ A QUATRE ANYS.

PODRÀ SUPORTAR LA INSTITUCIÓ VALENCIANA EL PES DE MES DEUTE, MES ABANDÓ SANITARI I ESCOLAR.

PODREM RESISTIR QUATRE ANYS MES LA PREPOTÈNCIA, L'ARRACONAMENT, EL MENYSPREU, LA GOMINA, EL NINGUNEO, LA FANFARRONERIA, ELS XÒFERS, ELS IOTS, LES BOSSES DE FEM PLE DE DINERS BRUTS, ELS PREMIS PAGATS EN CASQUETS EN ALTA MAR, ELS PISOS PAGATS AMB FONS DE SOLIDARITAT.

HAUREM DE SEGUIR ESCOLTANT "ET VULL UN OU" O "T'HAS PASSAT CENT POBLES AMB EL REGAL".

HAUREM DE CONTINUAR VEIENT COM ES BURLEN DE QUI EN LA "SACROSANTA CAMBRA DE LA PARAULA" DENÚNCIA ABUSOS A CABASSADES

HAUREM DE CONTINUAR ESPERANT QUE SIGUEN ELS TRIBUNALS ELS QUE ELS INHABILITEN.

NO SOMO PROU MADURS PER A DONAR-LOS UN PASSAPORT A LES ILLES, ON MES D´U, JUNT AMB EL CANTANT, TÉ SUFICIENT PER A VIURE.

AVANT PUES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL