Benissa

dimecres, 25 de maig de 2011

I a Benissa PP i Missa. Els resultats.


Primer felicitarem a les formacions per la seua bona campanya i la poca crispació que han causat.

Mirant els resultats, podríem dir que Juan Bautista -PP- esta en retrocés.


Perquè?.


Juan Bautista, a pesar de la conjuntura a favor del PP, i en detriment del PSOE, repetix resultats amb regidors. Baixa respecte al 2007 un 0,87 % .


El efecte “Zapatero te la culpa de tot i Camps es un beneit”, a Benissa no a calat a les municipals, i es clar que no li ha aprofitat.

Si no cohesiona un equip de bons dinamistes, molt ens temem que en les pròximes, seran les ultimes.


Tant de personal de confiança, li dona poca renda, però aixo es normal, perquè els de confiança no es te per ajudar-lo, sinó que son pagos i favors. La mediocritat impera, i es trist, però anem a deixar la ploma i no marcar noms. De ben segur que l´alcalde sap qui son, però..... quin remei, senyor.

Caldrà vore com s´implica l'equip en la gestió i la generositat a fer partícips a les altres formacions.


Fins i tot, hi ha que reconèixer les moltes actuacions del darrers anys, encara queda per davant molt per fer i sobretot per mantindre i omplir. Molts són els edificis que estan desaprofitats i que podrien ser focus de dinamisme cultural, tal com deia Vicent Cabrera.

La imatge del nucli antic s'ha deteriorat, les voreres tenen els taulells fets xixines, si no soltes, vehicles parats per damunt, i fins i tot el del propi alcalde.

La policia no es veu, pareix com si esta temera ser la policia del poble. La de trobar-se un policia municipal i saber que també hi ha seguretat, no tenim eixe plaer.


La imatge d'un vehicle per la carretera, com si d'agents de sèrie americana, amb ulleres de sol a la persecució del delicte i la corrupció es tractara. I quan no, controls, amb un desplegament aparatos, una serietat i poca amabilitat, extrema i forçada, com si d'una emergència terrorista, o operació contra el tràfic de droga ho justificara.


La clamorosa insubmissió dels agents, fent-se els cecs en la infracció permanent del carrer Calp.La falta d'actuacions en la zona Fanadix - Costa Benissa. Zona que per no tindre no té ni un nom que la identifique. Advoquem pel nom de tota la vida FANADIX, després a cada a zona o urbanització el seu particular. Zona, en fi, deixa de la ma del Ajuntament.


Considerem que les actuacions, de l´Alcalde en funcions i previsible futur, son compulsives i a colp de queixa i de critica, no son intel·ligents, mes be d´alcaldes catxurrers i populistes. A este li done, i al que no ha vingut que es faça fotre.


Senyor, si a un li dona, a la resta del ciutadans, tindrà que donar-li el mateix. O no?. Pues no. No es aixi.


I vaja en comte amb el patrimoni medi ambiental que te aquest poble, perquè eixa seria la seua roina.


Vicent Cabrera, amb la seua campanya dosificada mitjançant articles als mitjans digitals, ha causat sorpresa. La seua redacció en els textos i la seua originalitat, han fet canviar a molts que tenien un estereotip diferent. Creiem que ha guanyat punts. Peró no estan reflectits en les urnes, o si. El PSOE a baixat un 2.56 % respecte a les de 2007. Si mirem el panorama, han resistit be la mala premsa del president Zapatero i que al PP aprofita descaradament, ja que les polítiques que aplicarà Rajoy l´any que ve seran molt mes lesives, impopulars i previsiblement, injustes.El Cibe, i Alvaro Mendoza, han obtingut el 12.10 %, però si albirem be, veurem que es difícil dir que ha perdut o a guanyat. Al 2007 junt al Bloc va obtindre el 17.40 %. A 2011 la suma del dos es del 21.25 %. Per tant, les perdues de tots, son per al BLOC. Ara li toca demostrar al candidat, ara regidor, quanta ombra te del Patriarca-Fundador. Si té art a sacsar-se a l'antic, desfasat, histriònic i no resignat EX.

Al BLOC li auguraven millors resultats. Definitivament creiem que este poble benissero esta abduït parcialment. Hi havia en este grup il·lusió i sobretot mans netes. Peró, ja hem dit que eixe 9.15% es un vot important i que deu animar als del BLOC.

A Paco Montagut, ja el jubilem de regidor frontissa. Suposem que ja els mecànics estaran donant oli a la frontissa perquè el dia 11 dejuny no vaja grinyolar molt i hi haja pau.


I per fi, als que no van repetir, cal desitjar-los un molt bon viatge. I estem esperant a veure quin premi de consolació qu´els donen, que siga de profit, si no, pot ser una ulcera.


En fi, que mes del mateix, esperem que ara amb mes mestria i bon fer, sinó li va a passar factura esta legislatura.

És una opinió del grup delaplaçadelportal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL