Benissa

dimarts, 28 d’agost del 2012

Han desaparegut 44 ancians de la Residència de Benissa.

        
Des del balcó delaplaçadelportal.

Mira que bé. Aquest Pepe és un as.
A Morella s'han anat, com correspon. La celebració del sexenni, bé mereix una despesa extra. Jo que mai ho seré, però si ho anara, com Alberto, tots a la muntanya a celebrar-ho. Que val aquesta fanfarronada, 30.000 euros?, (dietes, xoferes , vehicles, escortes, servei de protocol i premsa, etc, i més etc´s), açò ho pague jo. Ho paga el Consell.
No se que mania els ha entrat a tots, que les despeses els paga el poble. El poble paga els impostos. I els triats decidim on es gasten. Nosaltres som els que paguem.
Jo, que durant aquests anys he adquirit una experiència, cada dia més refinada i d'acord amb els temps, crec que l'oposició és açò, oposició a tot. Populisme. Ganes de fer la contra. No deixar fer als quals tenim la ment clara i idees rectes.
Els grans partits i els dirigents com jo, amb l'experiència i la solera que tenim som els únics que encertem el que el poble vol. L'un altre, és demagògia i més demagògia. I com són una colla de mal treballa, doncs donen als altres.
I com sempre, que capacitat tinc de torejar la situació. I que capots em presten alguns. L'altre dia pensava, quan mirava per la balconada.

- L'Asil de Bellita. Que gran finca. El pla Bellita. Que pilotada. Veurem si tornen els bons temps.
Ai!. L'asil. Quin embolado. Encara sort que, influències i amenaces vetlades, van tancar més d'un bec.
Quin “merder” que no hi havia en el joiós asil.  Ja ni s'acorden que em comprometi a a donar informacio de l'assumpte i de justificar despeses.
Les despeses, ba!, açò no és res, açò ho pague jo. Bé, jo …, signaria el frontissa. Va dir que ho pagaria la Residència, no se jo. Ah! Que amb l'assessoria permanent i pròxima que té, segur. L'assessoria d'inversió i ocupació. Gran centre que irradia idees, les quals justifiquen aquesta magna inversió.
Seguiment, la veritat és que no he fet, però segur que ho estaran fent bé. I ara ho faran millor. Amb el pessic que els ha donat el Consell de 256.200  euros, ja podrem fer alguna reunió del Patronat i de pas la mariscada (*pardon), reunió consegüent i protocol·lària.
A veure si m'acorde.
-  Xicona!. Apunta que a la mariscada de l'Asil. Ai!, no. Tú, calla, calla. A la (pardon) reunió del Patronat de l'Asil, convidem a l'il·lustre cronista.
És un rar, però, que bon capot ens va tirar el Senyor de la Impassible Figura, en la “crisi de la merda per tots costats de l'Asil”. M'agradá, sobretot, que ell no sentia l'olor típica a “rosa de neteja”. Que ben allò dels del dit al cel. Senyor, li admire. Té un halo que para mi que ho vull en herència. I com és l'alegria de l'horta i ho vol tothom, doncs.
Hauré d'aclarir el dia de la mariscada (pardon), de la reunió, si també fem una reducció simbòlica de les dietes d'assistència, o ho deixem passar.
- Xicona, apunta. Recordar de preguntar, que de retallades de dietes gens.
Ja no m'aclarisc, veuré que han fet aquests. Quan la inaugurem al juliol de 2004, la capacitat de la nova residència era de 95 places més 90 places de centre de dia. Ara gestionen 20 places.
No ho entenc.
 Jo sense assabentar-me, ara són 20 places i al gener, quan el de el “merder”, eren 64 les que tènia el centre, una infermera i sense metge  ni fisioterapeuta.
Senyor, que habran fet amb els 44 residents.
No se, però vinga de posar milions i resulta que eren 185 els ciutadans que es podrien atendre i ens hem quedat en 20.
O açò esta mal explicat, o en aquesta Residència de la qual sóc Patró, sóc l'ultime a assabentar-me.
O m'ho habran dit, i jo com vaig amb moto amb sidecar, ni m'he assabentat.
El dia de la mariscada (pardon) de la reunio em van a oir.

Doncs bo sóc jo.

Uy!. Que tènia que veure si compre o no compre el bancal. Xe!. Que cap.


Enviat per Andreu de Berdica, des de Carabobo (Venezuela).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL