Benissa

dilluns, 6 d’agost del 2012

Els privilegis dels privilegiats.


TOTS HEM DE SABER QUE:

1.- Amb el que guanya Rajoy en un mes, una pensionista viu 2 anys amb 2 fills.

2.- Tal és el descontrol, que a Espanya no hi ha ni una sola institució que conega quants polítics cobren de l'Estat.

3.- Un espanyol té una pensió màxima de 32.000 euros anuals, però els polítics tenen dret a pensions vitalícies molt superiors. 74.000 euros en el cas dels primers espases de la "Casta". A més, aquestes pensions no són incompatibles amb altres sous de l'Administració o amb altres activitats econòmiques. Un diputat o senador ha d'estar només set anys en el càrrec per a optar a la pensió màxima, mentre que un treballador autònom o per compte d'altri necessita 35 anys cotitzats.

4.- La retenció de les nòmines de diputats i senadors és només del 4,5%.

5.- Sabia vostè que paga de la seua butxaca les multes que la DGT imposa als polítics? I que a més les paga amb recàrrec?

6.- Viatges innecessaris? Una comissió del Congrés demana permís perquè 60 diputats viatgen quatre dies a Canàries a estudiar el cultiu del plàtan.

7.- Zapatero ha sigut l'únic president de la UE que carrega les seues despeses vacacionals als pressupostos estatals. Viatja amb 100 persones durant tres setmanes.

8.- AZNAR, JOSÉ MARÍA: és l'únic ex-president del Govern que ha sol·licitat el sou vitalici que suposa asseure's en el Consell d'Estat: 74.000 euros anuals. Nòmina que pretenia sumar a la d'executiu del magnat de la premsa Rupert Murdoch. Li'l van denegar però li va eixir rendible. [Resulta difícil xifrar, com en el cas d'altres ex-presidents, quants diners sumen les seues activitats privades i públiques].

9.-ABSENTISME: no existeixen dades oficials sobre la falta al treball dels polítics o almenys no s'han fet públics.

10.-AVIONS: els diputats poden utilitzar al seu antull amb càrrec a les arques de l'Estat avions, trens o vaixells. Disposen de 5.000.000 d'euros a l'any per a viatges.

11.-BONO, JOSÉ: entre sou i complements, el president del Congrés cobra 13.856 euros al mes: 3.126 per diputat, 3.605 com a complement, 3.915 per a despeses de representació i 3.210 de lliure disposició. Les dues últimes partides sumen més de 6.000 euros mensuals per a menjars, regals i actes de protocol. Tots aquests diners sense explicar les indemnitzacions previstes per llei per a sufragar «despeses que siguen indispensables per a l'exercici de la seua funció».

12.-BOTELLA, JOSÉ: el cunyat de José María Aznar va ser fitxat a Brussel·les, des de les oficines del PP en aqueixa capital. En el tribunal que ho va examinar per a funcionari estava un membre determinant, Gerardo Galeote, que presidia la delegació popular a Europa. En menys de dos anys el germà d'Ana Botella es va blindar amb un sou europeu per a tota la vida.

13.-CALDERA, JESÚS: l'ex-ministre de Treball i Assumptes Socials rep 6.319 euros mensuals pel seu escó en la cambra baixa, on arredoneix el seu sou com a vocal de la Diputació Permanent i president d'una comissió. Quan era ministre va pujar el salari mínim a 600 euros. Quatre anys després, el seu sou és 10 vegades superior a aqueixa xifra, que rep simplement per no obrir la boca. Caldera no ha presentat ni una sola iniciativa ni ha intervingut en el Congrés des que va començar l'actual legislatura. Al final, va cobrar en 2009 més de 120.000 euros pels serveis prestats.

14.-CÀRRECS: Hi ha 8.112 alcaldes, 65.896 regidors, 1.206 parlamentaris autonòmics, 1.031 diputats provincials, 650 diputats i senadors, 139 responsables de *Cabildos i Consells insulars i 13 consellers del la Val d'Aran.

15.-CÀSTIG: mai s'ha sancionat a cap polític per incomplir el Codi del Bon Govern, que se suposa que controla les bones pràctiques de l'Executiu.

16.-COTXES: el luxe de molts dirigents autonòmics els porta a asseure les seues posaderes en automòbils de més de 100.000 euros. Gallardón, l'alcalde de Madrid, es mou en un Audi A8 de 591.624 euros. Va ser contractat en arrendament fins a 2011, així que l'alcalde gasta 150.000 euros a l'any de la butxaca dels seus ciutadans per a moure's per la ciutat i voltants. Catorze dels 17 presidents autonòmics usen Audi. El valencià Francisco Camps té varis a la seua disposició (aqueixa comunitat disposa de 200 vehicles per als seus alts càrrecs, la majoria d'ells Volvo S80, de 40.000 euros), el mateix que succeïa amb Chaves a Andalusia, el Govern del qual compta amb 234 cotxes oficials.

17.-CHAVES, MANUEL: cobra a l'any 81.155 euros per ser ministre, més una indemnització de 46.000 a l'any per abandonar la presidència d'Andalusia. O siga, 127.155 euros anuals. Dos sous de l'Estat compatibles només per a alts càrrecs. Per als altres espanyols està prohibit per llei.

18.- BALAFIAMENT: el Congrés gasta cada any 160.000 euros en regals nadalencs. 11.000 càrrecs públics reben obsequis per aqueixes dates, una despesa que suma a l'any 2.200.000 euros.

19.-DEUTES: cada espanyol deu als bancs 566 euros pel deute dels Ajuntaments.

20.-DIETES: els parlamentaris que no viuen a Madrid reben, a més del sou, altres 1.823 euros al mes per les seues suposades despeses de manutenció i allotjament. Els locals, 870 per a despeses, lliures d'impostos. La suma d'aquests senzills complements supera el sou de 12 milions de ciutadans. A més, cobren 150 euros cada dia si ixen a l'estranger, i 120 si viatgen pel país.

21.-ENDOLLATS: fins a fa tres mesos, cada eurodiputat disposava de 17.140 euros al mes per a contractar a familiars. L'ex president del PP de Catalunya i vicepresident de la càmera europea, Alejo Vidal-Quadras, va posar en nòmina com a secretari a Brussel·les a Albert Forts, germà de la seua esposa. I l'eurodiputat cacereño del PP, Felipe Camisón (mort al maig de 2009) va contractar al seu cònjuge com a assistent, igual que va fer la també diputada popular Cristina Gutiérrez-Cortines amb la seua filla. I el mateix va fer el socialista Enrique Baró amb la filla d'un militant afí. [En l'actualitat, els familiars directes han sigut eliminats de les plantilles dels diputats espanyols. No obstant açò, els parents de sang han sigut reemplaçats per personal pròxim al partit].

22.- FUNDACIONS: 52 polítics nacionals ocupen càrrecs en 74 fundacions diferents: 31 pel PSOE, 28 pel PP i 4 per la resta de grups. La conservadora Soledad Becerril sembla la més activa: és membre del patronat de sis fundacions. No totes tenen un marcat caràcter polític.

23.-GUERRA REGNA, ALFONSO: fill de l'ex vicepresident del Govern, Alfonso Guerra. Va ser triat a dit com a assistent del vicepresident del Parlament Europeu, el socialista Miguel Ángel Martínez. Més de 140 milions a l'any es van en sous d'1.200 recomanats. Amb aqueixos diners es podrien mantenir els serveis d'una ciutat espanyola de 115.000 habitants durant un any.

24.- HISENDA: la retenció de les nòmines dels diputats i senadors és només del 4,5%.

25.-HORES EXTRES: en 2008 el Govern de La Rioja va pagar 200.000 euros extres als seus conductors. Van realitzar 870.182 quilòmetres , uns 2.300 al dia, prou per a creuar tres vegades Espanya d'est a oest. Una despesa curiosa ja que és la comunitat més xicoteta del país i que la seua població és inferior a la de qualsevol ciutat dormitori de Madrid. L'ús de cotxes oficials per a assumptes particulars és una pràctica tan comuna com a soterrada.

26.-IBARRETXE, JUAN JOSÉ: l'ex-lehendakari del Govern basc rep uns 45.000 euros a l'any, la meitat del que ingressava quan era president. I ho cobrarà per a tota la vida, igual que tots els membres del seu executiu. Aquest tipus de jubilacions estan molt per sobre del límit legal per a la resta dels espanyols, que no poden cobrar més de 32.000 euros anuals, per molt que hagen cotitzat tota la seua vida.

27.-IMPOSTOS: els ciutadans de Madrid, per exemple, sustenten amb els seus impostos el salari de 27 regidors, 120 parlamentaris de l'Assemblea madrilenya, 264 senadors, 350 diputats nacionals i 54 del Parlament Europeu. En total, 815 càrrecs electes amb un sou base que supera els 3.000 euros. I sense explicar els llocs de confiança que arrossega cadascun.

28.-JUBILAT D'OR: després d'abandonar el FMI, Rodrigo Rato va tornar a Espanya amb una pensió vitalícia de 80.000 dòlars anuals. Sumats al sou de ex-ministre, en 2006 percebia 37.070 euros mensuals. [Un espanyol necessita cotitzar almenys 35 anys, 15 amb la base més alta, per a poder cobrar la jubilació màxima de 32.000 euros a l'any].

29.-MARISCADAS: no hi ha límit legal per als menjars de representació dels polítics espanyols. Tampoc hi ha fiscalització prèvia a l'hora de comprar pernil, xampany o puros d'alta cava. Exemple de descontrol és el del socialista valencià Vicent Costa. Acabava de perdre les eleccions municipals a favor del PP, però seguia sent alcalde en funcions. I com tal es va gastar quasi 500 euros en gambes, escamarlans, llagosta, navalles, pernil i caldereta que després va carregar a l'erari públic. Un bon comiat.

30.-MÒBILS: els senadors compten amb 1,7 milions d'euros a l'any per a despeses de telèfon. L'Ajuntament de *Sanlúcar de *Barrameda tenia 270 daus d'alta. Entre els serveis que va pagar, figuren descàrregues de jocs, cridades a Cuba i a diverses línies eròtiques.

31.-MOROSOS: els membres de la "Casta" van invertir 66,6 milions d'euros en la celebració de les eleccions generals de 2008. D'aqueixos diners, 44 milions van ser prestats per bancs espanyols per a finançar campanyes publicitàries megalòmanes. Les mateixes entitats que aqueix any de crisi va embargar les cases a 60.000 famílies per falta de liquiditat i 180.000 persones es van quedar sense sostre. No obstant açò, els partits de la "Casta" deuen als bancs 144,8 milions d'euros. Com van a legislar alguna cosa que els puga incomodar als Bancs? I si legislaren els Bancs ho repercutiria als ciutadans del carrer, sense cap control ni cortapisa per part del Govern.

32.-NEGOCIS: només el 33% dels Diputats del Congrés es dedica en exclusiva a la seua labor política. La resta engreixa els seus comptes corrents amb la participació en empreses privades, fundacions i col·laboracions vàries. Alguns, com el diputat del PP Miguel Ángel Cortés, acumulen fins a 12 activitats extraparlamentarias.

33.- NÒMINES: els sous dels polítics electes (80.000 membres de la "Casta", que omplirien un estadi com el del Reial Madrid) costen als ciutadans uns 720 milions d'euros a l'any, més que el pressupost anual de tota la xarxa ferroviària, tres vegades superior als diners dedicats a cuidar el patrimoni nacional i 60 vegades més que el que gasta el país en salut bucodental per a joves.

34.- PAJÍN, LEIRE: en 2000 es va coronar com la diputada més jove d'Espanya. Vuit anys després, amb 33 d'edat, ja té dret a una indemnització de 85.000 euros anuals de l'Estat. Rep 5.500 euros al mes pel seu treball al capdavant del PSOE, té dret al 80% del seu sou com a ex-secretària d'Estat de Cooperació, 103.000 euros anuals amb tots els complements, al que cal sumar 3.126 com a senadora.

35.-PENSIÓ D'ESCÀNDOL: els ex-ministres mantenen durant dos anys una pensió per cessament de 58.000 euros anuals, xifra sis vegades superior a la pensió mitjana espanyola. En l'actualitat, quatre ex-ministres compatibilitzen aqueixos diners amb el sou de diputat: José Antonio Alonso, Fernández Bermejo, María Antonia Trujillo i Jesús Caldera.

36.-PROSTITUTES: el regidor de Palma de Mallorca, Rodrigo de Santos, va gastar més de 50.000 euros en prostibulos i bars d'ambient. En Estepona, diversos membres municipals estan sent investigats per cobrar 42.000 euros a una xarxa investigada per l'Audiència Nacional per a obrir un local d'alternació. En 2002, l'ex alcalde de Dolores (Alacant) va ser condemnat a sis mesos de presó per abonar la factura d'un local d'alternació, al que va acudir amb set comensals.

37.-REGALS: no hi ha una llei concreta sobre els obsequis que poden acceptar o no els polítics. A EUA, per exemple, passen a l'Estat. Condolezza Rice va rebre l'any passat en els seus viatges oficials joies per valor de 360.000 euros. Ací ningú té obligació de declarar-los. Es poden quedar amb ells. Sense més.

38.-SOLBES, PEDRO: després de deixar la política a l'abril de 2009, l'ex-ministre d'Economia es va trobar amb un retir d'uns 12.000 euros mensuals (una pensió de 2.725 euros per ser funcionari, la seua pensió vitalícia com a ex-comissari europeu i altres 5.700 al mes com a compensació, durant dos anys, per ex-ministre). A Solbes, doncs, li esperava una jubilació cinc vegades major que la de qualsevol espanyol.

39.-SECRETS: l'obscurantisme sobre les despeses arriba a l'absurd. El Parlament Europeu compta amb una Oficina de Lluita Contra el Frau(OLAF, per la seua sigles en anglès). No obstant açò, els seus informes són confidencials i el seu contingut complet només és conegut pels parlamentaris. Els votants poden saber de les bones accions dels polítics, però només la "Casta" coneix dades sobre el frau.

40.-SENSE LÍMITS: cada Parlament autonòmic, Diputació o Ajuntament fixa el sou dels seus càrrecs electes sense límit ni barem algun. José Bolarín, alcalde d'Ulea (Múrcia), amb 900 habitants, cobra uns 4.000 euros. El de Ricote, prop del poble anterior, es porta 40.000 a l'any en una població que no aconsegueix els 1.300 veïns. I l'alcaldessa de Marbella, Marisol Yagüe, cobrava més que el president del Govern: 84.462 euros a l'any en un Ajuntament que estava en fallida.

41.-TAXIS: la comoditat de les seues senyories per a fer el seu treball és tal que el Congrés regala, als quals no disposen de cotxe propi, una targeta personalitzada amb un saldo de 250 euros mensuals perquè viatgen en taxi per Madrid.

42.- Que, en l'ajuntament de Madrid, cada vegada que van a realitzar un ple prèviament se serveix un catering contractat a una empresa privada, del que es beneficien, tots els polítics, inclosos els contrincants i mentre retallant-los als seus treballadors els drets signats en els seus convenis.

43.- Que les denominacions de llocs de personal eventual, són simples enganyifes. Que son ocupacións de llocs de treball i per personal que no cumpleix la titulacio. A mes, no realitza la funcio per la que se li ha contractat.

44.- Sap que l´alcalde cobra mes de 70.000 euros, amb vehicle oficial, xofer i el que no sabem.

45.- Sap que l´alcalde per presidencies i asistencies a organs municipals, cobrar mes de 200 euros per cada una. Que contant pel damunt, son  mes de 200 euros l´hora. Vaja!. Dir aixo es demagogia?. O es una poca vergonya cobra aixo mentre altres van a CARITAS.

46.- Cinc concejals cobrant un sou. Mira que hi ha una pila de marxa. Estan molt ocupats. La economia va i els projectes es duran a terme. No creu que seria de raó i justicia si afluixaren un poc eixe capitol de concejals-empleats i començaren a buscarse la vida com tot mon?.

47.- "Estic en politica pa forrarme". Frase celebre de un molt honorable.

48.-  No sera que molts estan en politica perque no saben fer res mes.

49.-  No sera hora de botar aquells qui obrin la boca per a dir bajanades i falories. Aquells que avui tenen un criteri i dema un altre. Aquells que es creuen el que no son.

50.-  No sera hora de dir-los que son igual que cualquier ciutata d´aquet poble. Tan respectable com el mes humild.



SALUT PER A TOTS.



POT LLEGIR:
Llista de polítics imputats per corrupción y que a pesar de tot están presents en  política:

1- Francisco Camps (PP), Valencia, IMPUTADO Caso Gürtel
2- Ricardo Costa (PP), Valencia, IMPUTADO Caso Gürtel.
3- Xicu Tarres (PSOE), Baleares IMPUTADO Caso Eivissa.
...
4- José Manuel Tortosa (PP) Parlamento Autonómico Cuenca, IMPUTADO prevaricación y falsedad documental
5- Carlos Penit (IU), Pinto – Madrid IMPUTADO Cohecho.
6- Ferrán Falcó (CIU), Barcelona, IMPUTADO caso Adigsa.
7- Jesús Machín (C. Canaria), Canarias, IMPUTADO Operación Unión.
8- Marc Moreno (ERC), Vilaller – Lleida, IMPUTADO corrupción urbanística.
9- Antonio Rodrigo Torrijos (IU), IMPUTADO Caso Mercasevilla.
10- Raimundo González (BNG), Pontevedra, IMPUTADO caso Naturgalia
11- Jose Manuel Traba (PP), Fisterra Galicia, IMPUTADO Operacion Orquesta
12- Jose Manuel Santos (PP) Mazaricos Galicia,IMPUTADO Operacion Orquesta
13- Jose Antonio Cacabelos (PSOE), O Grove – Galicia, IMPUTADO diversos delitos.
14- Juan Jose Diaz Valiño (PSOE) -IMPUTADO caso Castro de Rei
15- Rafael Gómez (Unión Cordobesa), Córdoba, IMPUTADO caso Malaya
16- Esteve Ferrán (UTpS), Salou Tarragona, IMPUTADO delitos varios
17- Antoni Banyeres (NSP), Salou Tarragona IMPUTADO delitos varios.
18- Ignacio García de Vinuesa (PP) , Alcobendas Madrid, IMPUTADO malversación, prevaricación y negociaciones prohibidas
19- Jose Ignacio Fernández Rubio (PP) (Las Rozas)
20- Miguel Rodríguez Bonilla (PP), Guadarrama Madrid, IMPUTADO prevaricación y malversación
21- Miriam Rabaneda (PP) Pinto Madrid, IMPUTADA prevaricación
22- Luis Partida (PP) Villanueva de la Cañada Madrid, IMPUTADO delitos varios
23- Antonio Martín Lara (tránsfuga, PSOE, antes PP, antes GIL) Ronda, Málaga, IMPUTADO corrupción urbanística, cohecho, prevaricación, falsedad documental, tráfico de influencias, malversación y blanqueo de capitales; actualmente detenido junto con otros tres ediles.
24- Raúl López (PP) Coslada Madrid, IMPUTADO delitos varios
25- Íñigo Henríquez de Luna (PP) Madrid
26- Trinidad Rollán (PSOE), Madrid, IMPUTADO delitos varios
27- Carmen Toledano (PSOE), Madrid, IMPUTADO delitos varios
28- Cristina González (PSOE), Madrid, IMPUTADO delitos varios
29- Jose Joaquin Ripoll (PP), Alicante Valencia, IMPUTADO caso Brugal.
30- Carlos Fabra (PP), Castellón Valencia, IMPUTADO caso Fabra
31- Mariano Arévalo (PSOE) Carabaña Madrid, IMPUTADO prevaricación y delitos urbanísticos. Condenado por no presentar las cuentas de los últimos 10 años en su municipio.
32- José Miguel Rodríguez López (ACAI) Parlamento Cantabro, IMPUTADO tráfico de influencias y delito continuado de prevaricación
33- Carmen Toledano (PSOE) Galapagar Madrid, IMPUTADO delitos varios
34- María Isabel Peces-Barba (PSOE) Colmenarejo Madrid, IMPUTADO delitos varios
35- José I Fernández (PP), Las Rozas Madrid, IMPUTADO delito contra la ordenación del territorio
36- Ignacio Gómez (CCN) Parlamento autonómico de Canarias, IMPUTADO financiación ilegal
37- Yolanda Tieso de Andrés (PSOE) Fontanar, Guadalajara, IMPUTADO prevaricación
38- Clara Torre (PP), Torres de la Alameda Madrid, IMPUTADA malversación
39- Miriam Rabaneda (PP,) Pinto Madrid, IMPUTADA prevaricación
40- Raúl López Coslada (PP), Madrid, IMPUTADO prevaricación
41- Luis Partidad (PP), Villanueva de la Cañada, Madrid, IMPUTADO tráfico de influencias
42- Ana María Pinos (PP), Belmonte de Tajo, IMPUTADO delito contra la ordenación del territorio
43- Ángel García (PP) Guadalix de la Sierra Madrid, IMPUTADO negociaciones prohibidas
44- Íñigo Henríquez de Luna (PP), Madrid, IMPUTADO tráfico de influencias
46- Mariano Arévalo González Carabaña (PSOE) Madrid, condenado por no presentar las cuentas municipales en los últimos 10 años, etc.
47- José Miguel Govantes (PSOE)Alcorcón Madrid, IMPUTADO condenado por acoso laboral
48- Natalia de Andrés (PSOE) Alcorcón Madrid, IMPUTADA y condenada por un delito de injurias contra el portavoz popular
49- Roberto Vázquez Souto (PP) Portas, Pontevedra, IMPUTADO falsedad documental
50- María del Carmen Toledano Rico (PSOE) Madrid, IMPUTADO prevaricación
51- Cristina González (PSOE) Getafe Madrid, IMPUTADO prevaricación
52- José María Fraile Parla (PSOE) Madrid PSOE prevaricación
53- Manuel González Rojo (PSOE) San Fernando de Henares Madrid , IMPUTADO prevaricación
54- Hans Antón Bock Galapagar (PSOE) Madrid IMPUTADO prevaricación
55- Jesús Dionisio (PP) Madrid, IMPUTADO prevaricación y tráfico de influencias
56- Jaume Matas (PP), Baleares, IMPUTADO, Caso Palma Arena
57- Cristina Almagro (PP) Granada, IMPUTADA por falsificación de documentos
58- José Manuel Santos Maneiro (PP), Galicia, IMPUTADO por corrupción en la adjudicatura de obras públicas
59- Juan José Rubio (ATC), Zarra, Valencia, IMPUTADO delitos urbanísticos
60- Tamara Rabaneda (PP) Pinto, Madrid, IMPUTADA prevaricación
61- Raúl López Vaquero (PP) Coslada, Madrid, IMPUTADO prevaricación y malversación
62- Ramón Polo (PP) Torres de la Alameda, Madrid, IMPUTADO malversación
63- Manuel Tello (PP) Torres de la Alameda, Madrid, IMPUTADO malversación
64- Pilar Algobia Aparicio (PP) Colmenar de Oreja, Madrid, IMPUTADA delito urbanístico
65- Mustafá Aberchán (CpM) Melilla, IMPUTADO delito electoral
66- Juan Enciso (PAL), El Ejido, Almería, IMPUTADO operación poniente
67- Antonio Asín (PSOE) Mallén, Zaragoza, IMPUTADO prevaricación y falsedad documental
68- Angel Vadillo (PSOE) Alburquerque, Badajoz, IMPUTADO prevaricación, tráfico de influencias, y ordenación contra el territorio
69- Juan Carlos Benavides (CA), Almuñecar, Granada, IMPUTADO malversación y delitos contra ordenación del territorio
70- Agustín Padrón Benítez (PP) El Hierro, Canarias, IMPUTADO malversación
71- José Dimas Martín (PIL), Teguise, Lanzarote, IMPUTADO corrupción urbanística
72- José Fernández Amador (PP), Sorbas, Almería, IMPUTADO prevaricación
73- Isaac Valencia (Coal. Canaria) Orotava, Canarias, IMPUTADO prevaricación, delitos urbanísticos, tráfico influencias
74- Pedro Antonio Sánchez (PP), Murcia, IMPUTADO prevaricación, delitos urbanísticos, malversación
75- Daniel García Madrid (PP), Torre Pacheco, Murcia, IMPUTADO prevaricación, ordenación del territorio, malversación
76- Maria Antonia Conesa (PP), Fuente Álamo, Murcia, IMPUTADA cohecho
77- Pedro Angel Hernández (PP), Parlamento Valenciano, IMPUTADO tráfico de influencias
78- Juan Martín Serón (PP), Alhaurín el Grande, Granada, IMPUTADO cohecho y prevaricación
79- Cristóbal Bonilla (PP), Alhaurín el Grande, Granada, IMPUTADO delito urbanístico
80- José Antonio Robles (PP), Güejar Sierra, Granada, IMPUTADO presunta compra de votos
81- María Victoria Molina (PP) Maracena, Granada, IMPUTADA cohecho, caso “Morelábor”
82- Miguel Zerolo (Coal. Canaria) Parlamento Autonómico Tenerife, IMPUTADO prevaricación, malversación, cohecho
83- Reyes Maestre (PP) Pinto, Madrid, IMPUTADO corrupción urbanística
84- Pedro Torrejón (CPCI) Ciempozuelos, Madrid, IMPUTADO blanqueo de dinero, cohecho y falsedad documental
85- Fernando Muguruza (ACAI) Castro Urdiales, Cantabria, IMPUTADO prevaricación
86- Gerardo Pérez García (PP) Navas del Marqués, Málaga, IMPUTADO caso “Ciudad del Golf”
87- María Elía Blanco (PSOE) Plasencia, IMPUTADA delito en adjudicación de obras
88- Teresa Roca (PSOE) Moraleja, Cáceres, IMPUTADA prevaricación
89- José Antonio Arrojo (PP) Casar del Palomero, IMPUTADO delito electoral y prevaricación
90- Salvador Álvarez (PP) Calamonte, IMPUTADO prevaricación
91- Dionisio Muñoz (PSOE) Melilla, IMPUTADO delito electoral, falsedad documental, obstrucción a la justicia
92- María José Lara Mateos (PSOE) Grazalema de la Sierra, Cádiz, IMPUTADA corrupción urbanística por cobro de comisiones
93- Miguel Uroz (PSC) Querol, Tarragona, IMPUTADO corrupción urbanística, tráfico de influencias, uso de inf. privilegiada
94- Manuel Vallejo (PSOE) Quesada, Jaén, CONDENADOe inhabilitado por omisión al deber de perseguir delitos urbanísticos; tiene recurrida la sentencia.
95- Pedro Clavero Salvador (PSOE) Gójar, Granada, IMPUTADO delitos contra la ordenación del territorio
96- Francisco Javier Maldonado (PSOE) Gójar, Granada, IMPUTADO delitos contra la ordenación del territorio
97- Antonia Muñoz (IU) Manilva, Málaga, IMPUTADA contratar presuntamente en el Ayuntamiento a 17 miembros de la lista de su partido y a 57 familiares de estos; incluidos varios familiares suyos
98- José Manuel Cendán (PP) Ares, Galicia, IMPUTADO delito electoral: alteración del censo
99- Manuel Taboada (PP) O Pino, La Coruña, IMPUTADO delitos urbanísticos
100- Jesús Vázquez Almuiña (PP) Bayona, Pontevedra, IMPUTADO prevaricación
101- Alfonso Puente (PP) Barreiros, Lugo, IMPUTADO prevaricación
102- Josep Marí Ribas (PSOE) Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, IMPUTADO cobro de comisiones en adjudicación de obras
103- José Alberto González Reverón (Coal. Canaria) Arona, Tenerife, IMPUTADO presunta concesión de licencias urbanísticas con informes técnicos en contra
104- Juan José Dorta (PSOE) Los Vinos, Tenerife, IMPUTADO prevaricación y delitos medioambientales
105- Macario Benítez (PSOE) El Rosario, Tenerife, IMPUTADO delitos urbanísticos
106- María del Carmen Castellano (PP) Telde, Gran Canaria, IMPUTADA malversación y cohecho
107- Francisco González (PP) Mogán, Gran Canaria, IMPUTADO prevaricación, “caso Góndola”
108- David Valadez (PSOE) Estepona, Málaga, IMPUTADO por pagar sueldos municipales con el dinero de los convenios
109- Luis Díaz-Alperi (PP) Parlamento Autonómico, Alicante, IMPUTADO prevaricación
110- Francisco Muñoz (PSOE) Torrox, Málaga, IMPUTADO delito urbanístico
111- Cristobal Torreblanca (PSOE) Almogía, Málaga, IMPUTADO prevaricación
112- Joaquín Villanova (PP) Alhaurín de la Torre, Málaga, IMPUTADO malversación
113- José Manuel Martín Alba (Independiente) Alhaucín, Málaga, IMPUTADO prevaricación
114- Antonio Torres (PP) Béjar, Málaga, IMPUTADO delito contra la ordenación del territorio
115- Ana Mula Redruello (PP) Fuengirlo, Málaga, IMPUTADA falsedad documental
116- José Ignacio Crespo (PES) Estepona, Málaga, IMPUTADO cohecho, tráfico de influencias, malversación, fraude, blanqueo de capitales (Caso Reina)
117- Manuel Reina (PES) Estepona, Málaga, IMPUTADO cohecho, tráfico de influencias, malversación, fraude, blanqueo de capitales (Caso Reina)
118- Ruyman García (PSC) Valle Gran Rey, Gomera, IMPUTADO prevaricación, malversación, tráfico de influencias
119- Ana Lupe Mora (PSC) El Rosario, Tenerife, IMPUTADA prevaricación, tráfico de influencias (caso Varadero)
120- Juan Vera (Conv. por Andalucía) Tolox, Málaga, IMPUTADO delitos urbanísticos
121- Enrique Bolíns (BOLI) Benalmádena, Málaga, IMPUTADO concesión de licencias ilegales
122- Javier Trujillo Bernal (PP) Cabildo Gomera, IMPUTADO prevaricación
123- Jorge Bellver (PP) Parlamento Valenciano, IMPUTADO prevaricación
124- Esteban Bethencourt (PP) Valle Gran Rey, Gomera, IMPUTADO malversación
125- César Manrique (PP) Ciudad Real, IMPUTADO cohecho y falsedad documental
126- Ernesto Silva (Foro Andaluz) Villanueva de la Concepción, Málaga, IMPUTADO cohecho
127- Manuel González Jarana (PSOE) El Cuervo, Sevilla, IMPUTADO por prevaricación, tráfico de influencias y trato de favor
A y 128.- David Serra Cervera (PP) Valencia, IMPUTADO, Caso Gürtel.
Bonus:


RELACIÓN DE POLITICOS IMPUTADOS POR CORRUPCIÓN EXCLUIDOS POR SU PARTIDO
Jesús Javier García García (UPyD) Seseña Toledo, IMPUTADO por cohecho EXCLUIDO por su partido.
Antonio Martín Lara, actualmente detenido, ha sido expulsado del PSOE, partido en el que militaba como tránsfuga tras haber pasado por el PP y el GIL.
I encara més ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL