Benissa

dissabte, 4 de maig del 2013

I - La torre de Casserola i el fum del romanent. L'embolic.

El romanent
Fa un dia clar, porta xandall i tensiòmetre. Corre i observa. Para una mica, la costa, li costa. Des del Tosal de Bellita, mirant al seu poble, a poc a poc va concentrant la seua visió sobre el més destacat del quadre que se li ofereix.

El fons del quadre és blavos, ho retallen Bernia i La Solana. El poble, amb les seues cases escampades pel tosal rom del seu solar, i aquest,  coronat per l'Església-Catedral. Crida la seua atenció una lluentor especial, a la dreta de l'església. Per un moment es va quedar pensant. I es va preguntar què era allò.


- És la Torre Caserola!!!.



El portent
Sí, és la recentment equipada torre de comunicacions, wifis-free -tocomoxo, oranges-buxaca-phone, comunicacions-intrust-cheated.
 

- Per descomptat !!!. M'havien dit que impactaria. Imagine una torre amb ascensor, restaurant amb plataforma rodant. Sopars amb mariachis. Xe !!!. La intemerata. Una inauguració amb fotos, moltes fotos, i a la premsa. Però na, s'ha quedat en un pal metàl·lic amb parabòlica blava.

La Torre Caserola de 15 metres d'altura, instal·lada en l'edifici consistorial, emetrà o deixara d'emetre tot allò que es vulga retransmetre, i el que no, doncs no.


La Torre Caserola conté, entre unes altres, la instal·lació de l'emissor wifi-free. L'obra està realitzada per una empresa “clon”.



- Clon?.
- Sí. L'empresa usa el mateix local i telèfon que l'adjudicatària dels mateixos treballs a Teulada-Moraira. Suposem que per a abaratir costos. Coses de la crisi. O la dependencia de ...

L'emissió en proves ha sigut un èxit. Es va emetre l'operació: “Emboliquem amb el romanent”.


Per fi, l'olla de la liquidació del pressupost de 2012 quedá ben
polida i maquillada. Comptem amb l'ajuda, com en tot, amb els cuiners i cuineres de la central d'operacions conjuntes i dependencia, de Teulada-Moraira.


Una "Peineta"?.

A fi que lluirà l'esdeveniment, en sintonia amb un dels tres poders i usant la patent vaticana, s'ha instal·lat una ximenera en la teulada per a comunicar al món mundial, que Benissa i ningú més que Benissa, compleix tots els requisits pressupostaris i tanca els seus comptes, per primera vegada, amb un superàvit de 862.000 euros. El romanent de tresoreria és negatiu o positiu, o dit d'una altra forma, positiu o negatiu.
 

Que record!!!, aqueix moment crucial, en el qual s'explica la consecució d'aquest portent. Tal va ser l'explicació, que no quedá clar, o sí, si és perquè no s'ha invertit, per la qual s'aconseguirà que es puguen escometre inversions, o sí les inversions no s'escometran, ni enguany ni els pròxims.



La ximenera anunciadora del portent va ser presa pels tres afectats pel romanent, un funcionari, un benissero del banc de la plaça i un ciutadà de Teulada.

La setmana que ve:

 II - La torre de Cassola i el fum del romanent. D'on va sortir l'estalvi?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL