Benissa

dissabte, 4 de maig de 2013

I - La torre de Casserola i el fum del romanent. L'embolic.

El romanent
Fa un dia clar, porta xandall i tensiòmetre. Corre i observa. Para una mica, la costa, li costa. Des del Tosal de Bellita, mirant al seu poble, a poc a poc va concentrant la seua visió sobre el més destacat del quadre que se li ofereix.

El fons del quadre és blavos, ho retallen Bernia i La Solana. El poble, amb les seues cases escampades pel tosal rom del seu solar, i aquest,  coronat per l'Església-Catedral. Crida la seua atenció una lluentor especial, a la dreta de l'església. Per un moment es va quedar pensant. I es va preguntar què era allò.


- És la Torre Caserola!!!.El portent
Sí, és la recentment equipada torre de comunicacions, wifis-free -tocomoxo, oranges-buxaca-phone, comunicacions-intrust-cheated.
 

- Per descomptat !!!. M'havien dit que impactaria. Imagine una torre amb ascensor, restaurant amb plataforma rodant. Sopars amb mariachis. Xe !!!. La intemerata. Una inauguració amb fotos, moltes fotos, i a la premsa. Però na, s'ha quedat en un pal metàl·lic amb parabòlica blava.

La Torre Caserola de 15 metres d'altura, instal·lada en l'edifici consistorial, emetrà o deixara d'emetre tot allò que es vulga retransmetre, i el que no, doncs no.


La Torre Caserola conté, entre unes altres, la instal·lació de l'emissor wifi-free. L'obra està realitzada per una empresa “clon”.- Clon?.
- Sí. L'empresa usa el mateix local i telèfon que l'adjudicatària dels mateixos treballs a Teulada-Moraira. Suposem que per a abaratir costos. Coses de la crisi. O la dependencia de ...

L'emissió en proves ha sigut un èxit. Es va emetre l'operació: “Emboliquem amb el romanent”.


Per fi, l'olla de la liquidació del pressupost de 2012 quedá ben
polida i maquillada. Comptem amb l'ajuda, com en tot, amb els cuiners i cuineres de la central d'operacions conjuntes i dependencia, de Teulada-Moraira.


Una "Peineta"?.

A fi que lluirà l'esdeveniment, en sintonia amb un dels tres poders i usant la patent vaticana, s'ha instal·lat una ximenera en la teulada per a comunicar al món mundial, que Benissa i ningú més que Benissa, compleix tots els requisits pressupostaris i tanca els seus comptes, per primera vegada, amb un superàvit de 862.000 euros. El romanent de tresoreria és negatiu o positiu, o dit d'una altra forma, positiu o negatiu.
 

Que record!!!, aqueix moment crucial, en el qual s'explica la consecució d'aquest portent. Tal va ser l'explicació, que no quedá clar, o sí, si és perquè no s'ha invertit, per la qual s'aconseguirà que es puguen escometre inversions, o sí les inversions no s'escometran, ni enguany ni els pròxims.La ximenera anunciadora del portent va ser presa pels tres afectats pel romanent, un funcionari, un benissero del banc de la plaça i un ciutadà de Teulada.

La setmana que ve:

 II - La torre de Cassola i el fum del romanent. D'on va sortir l'estalvi?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL