Benissa

dimarts, 14 de maig del 2013

II - La torre de Casserola i el fum del romanent. D'on va eixir l'estalvi?.



Seguim ….

Els tres botafuegers de la ximenera van ser:

- Un funcionari, per la seua aportació de 600.000 euros, en perdua de la paga extra, perdua del plus de productivitat, amortització de llocs i vacants no cobertes.

- Un Policía Local, en representació del col·lectiu “Fiquem-li-la amb calçador i sense vaselina”, conseguidor del sabut i previsible marxa arrere presidencial. Que saben?, que es deu?, que es tem?. Volta al plus de productivitat i pagament d'hores extra. La resta del col·lectiu municipal, a xuclar xucla-chups de tila. Una covardia i una deslleialtat del que ja estem mes que acostumats..

- Un benissero del banc de la plaça, perquè igual dona, serà jubilat, aturat, treballador en “A”, en “B” o en “C”, però ho pagarà. Amb menys servei d'alguna cosa i xucladors inutils. Segur.

Al event de la ximenera, es va convidar a un ciutadà de Teulada, en representacio del servici MasterChef, pel cuinat i tutela exercit des de la ciutat del sant del dit cap amunt, al nostre molt estimat poble de Benissa. 

Els 200.000 euros restants, no ho han sigut, per cert, de la butxaca dels polítics, entenem que una fàcil explicació tindrà, però no s'ha donat a conèixer. En tot cas, no atribuïble a la gestió política, açò segur.

I el correcamins, recobrat l'alè i costa avall, va repassant:

- Que dia d'alegries. En finalitzar i brindar amb el Frontissa, se'm va ocórrer deixar la botella de cava en el poal, va sonar un “Clin-clinc-clonc”, i una veu va anunciar:
-        Premi!!!, voste ha aconseguit el reciclatge de 24 quilos de vidre per habitant, i un estalvi de 150.000 euros.

Pues, ja està. Ara caem del ruc. Açò serà el miracle Romanent. Els funcionaris, amb la pena de la retallada de 600.000 euros, s'han donat a el “trinqui”, l'augment del vidre i la conscienciació dels mateixos, ha produït un estalvi de 150.000 euros, i sumant, portem 750.000 euros.

Segueix costa avall, i va recordant altres moments …..

El momento cuant el de la Taula Redona  tot espantat, cridant, deia:

- La fumata romanent !!!. La fumata romanent !!!.
- Que passa?.
- Que acabem de conèixer que som el quart municipi d'Espanya en cases buides.
- Que alegria!!!. Senyora mare!!!. Açò vol dir que anem per bon camí. Vaig a proposar al patronat de la Residència d'Ancians que repartisquen els pocs residents que queden, per les cases buides. Així, a veure si per fi recuperem l'economia de la Fundació, podem pagar els sous dels directius i els acomiadaments del personal. I no hem de recórrer a donacions de detergents i arròs llarg.

Mira el rellotge. Veu que és l'hora de tornar. Avui, en reunió informal del grup en la Dipu, acordaran cap a quin costat rodaran els caps retallats. Ell ja ho sap.

Concierto del Grupo Instrumental de Valencia en el Festival de Música de Alicante. / PEPE OLIVARES

Sí. La Mostra de Teatre Español d'Autors Contemporanis i el Festival de Música d'Alacant, amb la crisi, i ara com ara, es porta per davant el Festival de Música que s'ha celebrat durant 28 anys consecutius. S'havia convertit en l'únic aparador per a la composició de la música del segle XXI. Amb aquesta mesura pretenen “estalviar i ajustar pressupostos” en la Diputació d'Alacant.


Passa la patrulla i el correcamins li deixa pas.

-  Ací estem, descansant.
- Ha sigut molt encertada la seua decisió, així tots els “nombres” estem contents i calladets. La resta dels funcionaris que es foten.
- Gràcies xics, ja sabeu que tot té recompensa.


Però, a tot açò, és el Romanent el que està sempre en els seus pensaments.

- Convocaré un ple i li donarem l'oxigen que necessite per a passar-ho del RH – al RH+.

Una operació de crèdit.


Crèdit?. D'açò ja els queda poc. Arbitrarietat, d'açò, un carro.

-------------------------

Per santa Rita, s'anuncia un besamans. Els actors seran els Municipals. La bava que els caurà el “Cavaller de la trista paraula” anira arreplegant-la. 

Ja ho explicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL