Benissa

dilluns, 20 de maig del 2013

PREPARANT SANTA RITA

Noticia copiada del:

BULLETI OFICIAL DE LA TORRE CASSEROLA. Notícies sempre fresques. Directament i sense censures des del gabinet de premsa del balcó delaplaçadelportal.


Enguany, la celebració de santa Rita, els funcionaris de l'Ajuntament de la Molt Noble i Senyora, la celebraran d'una manera molt especial.

La programació és la següent:

07.45 hores.- Registre de treballadors, cadascun en el seu ticador.
08.15 hores.- Repàs de fulla de ticatje per l'autoritat del Front de Joventuts.
08.30 hores.- Revisio de ubicacion de cadascun del vehicles municipals. Relacio d´agravits.
09.00 hores.- Reunió de Delegats de Personal i Delegats Sindicals, tots ells del col·lectiu policial. L'ordre del dia porta un únic punt. Decidir sobre la presentació per escrit i petició de cita, sobre algunes  de les poques reivindicacions del col·lectiu.
09.30 hores.- Taula rectangular en la Societat Cultural. El tema de la Taula Rectangular versara sobre els últims punts marcats pel penell municipal (fins a l'ultim moment no sabem per on vindran els aires). Els Integrants de la taula seran, entre altres: el Frontissa, Tincoxenco, Paco Circunvalacio, 0,75, Jaume Flato, i altres alts representants de la societat benissera. La moderacio (Deu ens pille   confesats) estara a carrec de Mamem Repoll. Esta ultima, justificant un poc el sou que li regala l´Ajuntament cada mes. Contara amb la precensia especial del Penell, que encara que te mes altes ocupacions, podra estar en el moment de la foto. Aixo ultim es aixi perque sino el Bisagra li xapa l´ull de poll.
12.00 hores.- Volteig general de campanes. “Te deum” en l'església catedral. Comptarà amb la presència de la plantilla de la Policia Local, amb vestit de gala, gorra amb plomall de cua cavall color rosa pàl·lid i verga vibradora i cabaser de llata pels donatius. Es beneiran les carpetes que la Presidència ha regalat als agents. Cada carpeta de pell de borrego autentica, porta gravat el nombre del nombre de l'agent. En ella aniran fent constar totes i cadascuna de les reivindicacions que els vagen sorgint al llarg del dia.
14.00 hores.- Menjar de fraternitat: pilotes, ous, molta mantequilla i un poc mes de mantequilla. Compadreo entre les autoritats i els agents. Xafardejos i gin-tonics. Puros i enrrolladets. Balls mixts i no tan mixts. Amenitzat per  Tot per la pasta!.
18.00 hores.- Besamans. Recepció de plusos, hores extra, dies sindicals i palmadetes en la xepa.
18.30 hores .- El cor de veus marrons de funcionaris cantors, pilotes i palmeros, tots afectats per la discriminació negativa, cantaran diversos temes laudatoris. Com a fi de festa s'entonara un himne per a l'ocasió, composat en les estones de tranquiles becades  en qualsevol racó del nostre extens terme municipal, pels agents més rumbosos de la plantilla:


Tots ens alegrem,
d'aquest besamans.


En ell han estat presents,
tots els assistents.

I ha quedat ben palés,                                                                                  
qui maneja el Romanent.

Doncs de tant quant sabem,
els tenim agafats pels ous.

I a la resta de funcionaris companys,
dir-los, ací queden vostès,  ximples.


Comiat amb besades, abraçades, promeses de lleialtat eterna i amor etern.

I ja saben, sempre que es mantinga la paraula donada. Que ja és difícil.
---------------------------------------
 
Anunciem que en breu la Piscina Municipal necessitara d'una nova responsable de gestió. Estem en contacte amb l'empresa d'implantació de la Línia Semi Verda (una gran ocurrència i que satisfera amb escreix Inversió-Producte) , amb la finalitat d'estudiar la possibilitat de realitzar una aposta pública, per mitjà de la nova tecnologia l'usuari es connectara a la web de Google Play o APP Store en funció del Soport Guffi i de la tecnologia Hei Pont Djoc XP emprada en el seu dispositiu mòbil (Android / Iphone / Jilifi / Way), i ens dirà, per quin amic li apostem.

 Les iaies i iaios ho faran per mitg de l´aplicació (Google Iaios Play Notepreocupes), mes fácil d`entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL