Benissa

dimarts, 16 de juliol del 2013

El de la Taula Redona



Residencia "El sueño de Morfeo" Canina Teula-Moraira-Benissa
Està mirant els plànols de la nova residència canina, “El somni de Morfeo”, el disseny, la ubicació, els avansos tècnics, les instal·lacions d'aigua i llum, el pressupost ….. els de Teulada-Moraira tenen molta “bufa”, tot en gran. Gres, insonorització, llum regulable, calefacció, aire condicionat, casa del perrero (cuidador), connexió internet, parlafono, infermeria, pista de padel, sauna, capella i planing de vacances termals …..

-Fuiiiiuuuu. (so d'una entrada de Wasap en el Samsung Ergo Zominet Maxi).

Es posa de color negre en llegir-la.

Mentre en la sala d'espera, dues veïnes esperen per a demanar un permís d'obra menor

- Que negre !!!.
- Si, no pareix ell.
- Xica, xica. Tant modoset i quant es solta la cabellera ....
- Diuen que te molta escola.
- Si, a Salamanca encara sen recorden d' ell.

La notícia ho va posar negre i va cridar al cap. Este estava reunit amb els seus articles de l'equip de crisi: un xucla-chups, un matasogres, un got de gin-tonic i un xiulet d'àrbitre. Encara estava enfront de l'ordinador, acabava de llegir l´articulet i veure les fotos.

El cartell del torero
Mentre el de la Taula Redona gemegava, el cap recordava que mai va pensar que un prometedor torero polític, tan periposat, tan a punt per a les fotos, en soltar el bou, fora ràpid a parapetar-se darrere del “burladero”.

Va pensar en el costum de fotografiar-se amb els cartells com una crossa, com dient al public: " Ei !!!. Ei !!!. Bou. Envesteix !!!. Igual semblava una burla.

No, aquest xic darrere de l'esport i els cartells, no és la imatge de l'urbanisme a Benissa. Definitivament.

La paràlisi política traduïda en una aturada total. Un Cap depenent dels aires que bufen. Penell amb gall i N, S, E i O. El llast que suposa un Frontissa sense equip a favor de Benissa, solament Benissa. I una oposició, sense membres lliures o amb dedicació, tenallada entre la dedicació professional o la pèrdua de l'estatus professional i econòmic.

El de la Taula Redona té un treball per davant que, de no aplicar-se i deixar de torejar amb cartells i escudar-se després baix la tauleta-camilla del Penell, no va a ressuscitar Benissa, ni després del judici final.

Les principals fites que senyalitzen aquest illot en què s'ha convertit la “Costa Benissa”, que fins al seu nom Fanadix ha perdut, està ple d'obres derruïdes, paralitzades, escombreres ….

Escombreries pel territori de "Costa Benissa"
- L' hotel fantasma en la parcel·la de l'antic Paradero La Fustera.
- La escombrera sota la urbanització La Pinada.
- Les ruïnes de l'antic Viñasol.
- La deixadesa del tram de carretera des de l'entrada de la urbanització Sant Jaime fins al Club Nautic Les Basetes, Just el tram de Benissa. Aqueix al que al seu pas, ningú sap on està.
- La senyalització d'entrada a les cales. Quines cales?.
- Des de “Costa Benissa”, on esta Benissa?. Millor em vaig a Calp o Moraira.
- Els tobogans del carrer Tramús.
- La mega urbanització al costat del Super La Fustera.

I assenyat és revisar ara el Pla General, amb assossec, amb participació ciutadana, sense pressions, rectificant o millorant. Consensuant.
Tauleta camilla del cap, on hi ha refugi i proteccio.

Al cap i a la fi, ara esta tot parat. Anem a pensar a Benissa en positiu, en respecte i en riquesa per a tots.

Definitivament, el de la Taula Redona és torero amb cartell. Però quan s'acosta el bou …

El mestre no ha colocat mai un regidor que le fasa sombra,  aixi ell,  des de derrere i segons el vent, diu, ixint solament quan el bou està en els torils i hi ha foto.




 (Ultim hora: Per fi tenim coneiximent dels pleits del Pla General. La visita a Valencia va ser del tot clarificadora. Segons pareix no es van aclrir, ni uns ni altres).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL