Benissa

dimecres, 24 de juliol del 2013

Hi ha una persona decent ?.


Hi ha una persona decent, que puga encapçalar un equip de persones honrades, i que traga aquest galimaties anomenat Espanya de la porquera i la merda?.

Sera necessari un Dos de Maig, on el poble, fins al mateix capell, prenga els carrers i diga ben fort: Fóra !!!. Retornen el que s'han repartit. Vagen-sen !!!. Fins a aconseguir, que per fi, es regenere la classe política.
 
Amb el cas Gurtel, del que no anem a dir res, la UDEF (Unitat de Delictes Fiscals), troba que el Senador Barcenas gasta 500.000 euros de procedència …… Gurtel.

A partir d'ací, la merda comença a fer olor. La crisi és la crisi i agreujada ací, a Espanya, per un llatrocini i a la Comunitat Valenciana, ademes d´aixo,  per uns politics, estem veien-to, imputats en tota classe d´embolics.

Comencem a saber el que ingressen els polítics, el que els partits reparteixen als seus gerifaltes, on tenen els diners (a Suissa com els amics del dictador, abans, o com, qualsevol Obiang actual), la que ells mateixos es perdonen i com copen les institucions amb gent sectària, afí i seguidora d'ordres i consignes, uns ejemples:

- El president del Consell d'Estat, José Manuel Romay Beccaría mentor polític de Mariano Rajoy i militant del PP, ex tresorer del PP.

- La Defensora del Poble, Soledad Becerril, marquesa de Salvatierra, Ex Alcaldessa de Sevilla, Ex Ministra de Cultura, Ex Vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats d'Espanya, Diputada en Corts Generals d'Espanya per Sevilla, la primera legislatura amb UCD i les següents amb el PP.
 
- Francisco Pérez de los Cobos, President del Tribunal Constitucional va accedira la condició de magistrat sent militant del PP. Coincidència de militància partidària i exercici de la jurisdicció constitucional que va ocultar al Legislatiu abans de la seua elecció. “Al novembre de 2012 es va rebutjar tramitar el recurs contra la condemna d'11 anys d'inhabilitació que li va imposar el Tribunal Suprem al exjutje de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón, dins de l'assumpte Gurtel (en el qual esta immers el PP), sent el president del tribunal de garanties, Francisco Pérez de los Cobos, un dels signants de la resolució”.

Tornem a preguntar:

Hi ha una persona decent, que puga encapçalar un equip de persones honrades, i que traga aquest galimaties anomenat Espanya de la porquera i la merda?.
Tot el que hi ha està contaminat?. Estem convençuts que sí.

Des del moment que no hi ha cap polític que assumisca les culpes pròpies o les del partit en què milita, i s'instal·le en el silenci, la ceguesa, la por, la covardia, el seguiment als dictats del partit-secta, a negar tot i no reconèixer ni un gram d'error, a traslladar el 100 % de les culpes als altres, i eixa és la postura dels dirigents del PP i el silenci del PSOE, no té ningú la condició d'honradesa i bona homenia per a ser dipositari de la confiança dels espanyols.

Ací, en la nostra província, en la nostra comarca, en el nostre poble, tampoc.
Quan estaven a dalt se'ls lloava, ara, vist el fem i la merda, i que fa olor fort, engoleixen i fa olor i quasi vomiten, però per res un “alguna cosa estem fent malament”, assumir la crítica, ni assumeixen que puga haver de tot açò, alguna cosa, un xicotet tant per cent, del que demanar disculpes, als alelats-burlats-saquejats ciutadans.

Amb corbata o en coll camisa, gomina i mitja cabellera. Aplaudint a l'orador, diga la xorrada que diga, allí estan. Tot ha d'eixir perfecte, somriures i unitat. La merda que ens inunda no existeix, aplaudiments, aplaudiments …

I nosaltres afegim: Autocritica i rectificació, cap.

Santiago i tanca Espanya !!!


Bárcenas?. Ripoll?. Camps?. Costa?. Milagrosa?. Fabra?. Serra?. Such?. Rambla?. Blasco?.  

Ara ningu es coneix.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL