Benissa

dimecres, 9 d’octubre del 2013

Despertar


Sembla que els grups municipals desperten després d'un llarg hivern-estiu.

Els grans assumptes de l'actualitat, pagar per sentències judicials, pagar per una valoració escassa d'una propietat expropiada, un Pla General de Ordenacón Urbana potes enlaire, sentències que caldria estudiar i depurar les responsabilitats i sobre qui han de recaure.


No prejutgem que siga l'alcaldia la responsable única, encara que siga l'última baula de la cadena. Se suposa que hauran informes als quals l'alcalde hauria de fer cas. 


Poltronisme, la prepotència o la improvisació, al costat d'equips a mesura per a l'aplaudiment i el respatler fàcil. El culte o por al capdavanter. La creença del capdavanter de la infabilidad i la possessió de la raó.

La manca d'una triada administrativa estable. La dependència en precari de tècnics de l'Ajuntament de Teulada.


En fi, un mal entès interès en la bona administració i rebuig a col·laboració amb els altres equips polítics.


És una constant que la autocritica aquest present entre els polítics. És una constant no admetre consells, critiques constructives i menys critiques demoledores.


Fa temps que des de l'Ajuntament es funciona a salt de divendres, o el dia que el titular de l'alcaldia es troba en l'Ajuntament, lliure de compromisos provincials teòricament.



Fa anys, que els membres de l'equip de govern, no es veuen previ a les grans decisions. La decisió aquesta presa (o no), i en el seu moment el lider l'expressara. Sera una sorpresa per a l'oposició, l'equip de govern i el propi senyor. La imprvisación és, des de sempre el sinó d'aquests 15 anys.


Enguany, any de crisi, se'ns va vendre el sanejament dels comptes publiques municipals. Al mateix temps es van amagar les sentències, i l'oposició a la lluna. La perdiu mareja, altra volta. Des d'ací ho participarem, però amb prou faenes si ens llig ningú.


Açò ho pague jo.


Ultim hora:

Sona altra volta pels passadissos i escales, bars i tertúlies ximochenqueres que, un personatge molt conegut, Torbeta, tornará a passejar-se per la casa consistorial. En qualitat de que?. No sabem, però la perodicitat en aquestes contractacions !!!!!, ens semblen del tot sospitoses, més àdhuc amb  els baixos resultats del l'any passat, amb 36.000 euros gastats. Que es paga ací?. No hi ha en l'ajuntament tecnics que no tinguen la suficient professionalitat que un ex tecnic de personal de mes que dubtosa gestió i capacitat de treball?. Es clar que sí.

Una altre menyspreu als falsament alabats i benvollguts treballadors municipals.


I tambe:

Aço ho paga Ell. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL