Benissa

dimecres, 16 d’octubre del 2013

BUENASSSSSSS.


Campanya d'hivern.
 
- Torbeta torna a la casa del Portal, 1. De grup B a A1. Felicitacions i parabens.
- Isidoro fa campanya i pensa seriosament a presentar la seua candidatura enfront del senyor delaplaçadelportal.
- Els de el Bloc es posen a preguntar. L'IES Josep Iborra i la millonada d'euros a pagar. La casa dels Cent Vents i la valoració xapucera. Una millonada gastada en la Residència de Benissa i totalment desaprofitada. La variant i els “pufs” del Conseguidor.
- Costa Benissa o l'abandó total. El tercer món a un pas.

El senyor llig el pamflet. És de color roig. Li l'ha trobat quan eixia del seu flamant vehicle. Roig s'ha posat, i no del reflex del pamflet.

- Que ganes tinc de posar alguns on callen d'una.

L'escala. La puñetera escala.
 
- Torbeta amb el seu especial ull clínic, aconseguirà posar en ordre el galliner.

Se senta en la poltrona. Se sorprèn. Sobre la tauleta la foto de l'honorable. Per un moment no sap si és el “ex” o el “in”. Se li aclareix la vista. Solament és un esglai. Ara ell es del sector “Fabricio”.

- Aqueix veterinari fent campanya. I els del Bloc i l´Atabó fent preguntetes.

Pensa en la nova adquisició, Torbeta i la seua trompeta, el seu peculiar bloc de notes “palmell de la mà” i la seua emmotllable i adaptable voluntat.

- Sera o no serà, però servicial, una estona. Creare l'Institut Plaçero de Recerca i Desinformació, (IPID). A Torbeta el fare director. Sera la meua mà dreta, i el meu ull esquerre. Sera, serà ….. el més gran. Un duo. Jo i ell. Com els millors de la història. Tip i Coll. Dimarts i Tretze, Els Morancos. Zipi i Zape, El Gros i el Flac. Pili i Mili. David i Goliat. Caperuxeta i el llop. Blancaneus i un nan. Cantinflas i Paco Martínez Soria, Torrebruno i l'ànec Lucas, Epi i Blas. Sooooooooooooooooo.

Volteig general de campanes. Don José li ha donar al botó.

Comencem el dia amb bones idees.

- Xicona !!!. Porta el resum dels periòdics. Solament les retallades dels quals els paguem perquè ens publiquen. Als altres que els llija sa tia Colasa.

“El senyor delaplaçadelporta amb la seua proverbial influència, ha aconseguit que el senyal de corba perillosa de l'escorxador siga desplaçada de la seua ubicació actual, un metre més amunt. El Ministeri dedicara una partida per a tal fi, estant previst el canvi per a la primavera de 2021. La celeritat de l'actuació ha sigut valorada molt positivament pel senyor delaplaçadelportal”. (Noticia elaborada, proporcionada i subvencionada pel M.I. AYTO).

- Molt bé. Bona notícia per a començar el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL