Benissa

dilluns, 18 de novembre del 2013

“La crisi s´acabat”, l´Ajuntamente de Benissa Dixit, i altres alegries.


Les torbes de Torbeta.
Si Torbeta és o no funcionari de l'Ajuntament de Teulada hi ha dubtes. De moment el seu despatx està ocupat per un altre, la ubicació física del seu lloc és un misteri, la ubicació física de la persona, eixa és encara més misteriosa. El misteri té diverses interpretacions, la més votada és que la pèrdua del “estatus mandonil” li ha produït un efecte retràctil, i està amagat sota la closca de mil tonalitats, en una paraula, desaparegut, avergonyit del seu desnonament.


 La anunciada volta a la seu episcopal del delaplaçadelportal, seu depenent de Teulada, coincideix amb l'aprovació en l'últim plenari d'una pujada salarial als senyors regidors amb dedicació i personal eventual (personal de confiança), d'una quantitat equivalent a la qual en el seu dia es va aplicar, i es va anunciar com a gran contribució a la solució de la crisi (18.09.2012).   

Aixi de petita
Interpretem doncs, que en l'Ajuntament de Benissa, amb els informes pertinents, l'equip de govern dóna per acabada la crisi i la seua aportació, tal com va aplicar i es va publicitar, la reducció del 12% del sou dels polítics i del personal de confiança.

No hem sentit que s'anuncie amb la mateixa publicitat, suposem que és menys notícia, ja que  van a cobrar el que mereixen i els correspon, segons el seu criteri. Els funcionaris poden esperar, i sort que cobraran l'extra. Noticies relacionades:

-  L’Ajuntament reduirà en un 30% la jornada i el salari de 7 treballadors interins. 

Els sindicats rebutgen de forma contundent les mesures adoptades pel govern del PP i PSD.


Millor no cantem victòria, no se li torce la fava o el penell.

És impactant el trauma i la desolació que es viu en la casa del Portal. Torbeta revoloteja la teulada i pot caure, asseure's fins i tot, en la poltrona secretarial, ja que l'actual possessionat ha manifestat la seua voluntat de causar baixa. Si sumim aquesta, a l'espantada de l'ocupant de la Tesoreria, que torna a Teulada, sembla que la vinguda d'aquest antic conegut causa tal paüra entre els desembarcats procedents de Teulada, i que per algun temps han diriguido els llocs clau de Benissa, que han decidit posar a Berdica per mitjà. Què gran ficada faria a Teulada doncs, quan la espantá és tal.

Tornant als sous de Regidors i personal eventual, opinarem que la precipitació s'escuda que enguany no hi ha retallada en l'extra de Nadal. Bona excusa, però cal dir que tampoc la tindran aquests llocs.

Són grans sacrificats. 

A la mamella
Senyors!!!. No canvia res. El servei voluntari i públic dels regidors i la figura del personal de confiança (diga's en algun cas, pagament a serveis prestats o en uns altres, no se sap), torna a ser una despesa inútil i superflua.

Els polítics són voluntaris. Atinguen-se a la voluntarietat. Deixen-se de jugar a funcionaris.

Trien-se per al personal eventual, persones concordes amb la funció i per a aqueixa funció. No s'entén que a hores d'ara, en les altures es mantinga personal de confiança que ocupa despatx per a negoci privat.

D'altra banda, dos assumptes, el tren Gandia- Denia, que per res es dota econòmicament, per la qual cosa la seua realització es perllonga i queda a l'espera.

La variant any 2030
I la Variant de Benissa, que passara a la història com la gran vergonya d'un govern (PP), que s'avergonyia de l'anterior (PSOE), perquè aquest govern (PP) acabaria l'obra. Ja veiem que ningú pinta res.

I senyors, s'està component la foto per a les pròximes eleccions, per la qual cosa, ja no cal espera res del conseguidor que sols aire aconsegueix.

Benissa i els seus polítics actuals, a xuclar roda i donar cabotades piquerianes per a eixir a la foto de repartiment de llocs ben remunerats i lloc de treball etern.

I mentre si mirem cap a la teulada del senyor delaplaçadelportal, un au negra amb mans tipus agenda, revolotea mentre, com Hamlet, el penell dubta si És o no És.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL