Benissa

dilluns, 2 de desembre de 2013

Benissa de Vila a Ciutat i tonen a cobrar.Fins ara érem la Vila de Benissa. I encara que no existeix cap normativa per la qual no puguem considerar-la ciutat, i que un Trofeu de Pilota Valenciana, porte el títol de “Trofeu Ciutat de Benissa”, independentment de qui haja sigut la idea, dóna idea de fins a quin punt els nostres polítics pretenen inculcar-nos la idea de la importància de la seua funció i de pas  la necesitat de la “indemnització”, engrandint la nomenclatura de la Vila de Benissa.

Per res critiquem l'organització del Trofeu, però sí, que el de “La Taula Redona” senta que el títol de Vila no és adequat per a la categoria d'aquesta ciutat que és Benissa. 

De poble
Entenem que en els temps que corren, amb l'ambient carregat de picabaralles judicials, o per un sentit de superior categoria a l'efecte de millors “indemnitzacions”, el nostre polítics benisseros preferisquen que se'ls done la categoria de ciutadans, que l'ambigua de vilans.

El pròxim dia 4 de desembre, els membres del plenari, aprovaran l'acta del ple anterior, el del 6 de novembre.

L'aprovació de la mateixa serà la consagració de la fi de l'austeritat solidària dels nostres polítics locals davant la crisi, i la tornada al cobrament de les “indemnitzacions”, sous, pagues i complements.

De ciutat
Definicio de  indemnització s f 
1Compensació que rep una persona per un dany o perjudici que ha rebut ella mateixa o les seues propietats.
2 Quantitat de diners o una altra cosa amb la qual es compensa per un dany o perjudici.
Les “indemnitzacions” són de tal calibre, que val la pena recordar, per exemple:

El ple del 6 de novembre va durar, segons l'acta que es ratificara, 50 minuts. Als senyors regidors, que voluntàriament es van presentar per a servir i millorar la vida dels seus conciutadans se'ls indemnitzara amb 180 euros. Al President amb 218 euros.

Algú sap on, per 55 minuts, es cobra 218 euros?. O, 180 euros?.

Entenem que salvat el glop, pel qual es va haver de donar a conèixer la quantia, resultat de les dues sentències contràries a l'Ajuntament de Benissa, que van causar tant dolor, però que a ningú se li responsabilitza de la presa d'aquestes decisions, les quals han resultat tan costoses per als administrats i que en gran part pagaran els funcionaris municipals. 

Salvat el glop diem, ja que, “ni pols, ni remoli” ha causat tal cost, tal suma dineraria.

Ningú doncs és responsable de la decisió de no abonar interessos o valorar una expropiació, decisions que segons sembla no s'ajustaven a dret, vistes les sentencies judicials.

Repartir el remanent

Salvat el glop que l'oposició, o la ciutadania o villanía de Benissa demanara saber que polític, funcionari, òrgan o assessor, va informar, va assessorar, va decidir tan desastroses i doloroses conseqüències, el govern local es premia amb la recuperació d'unes ruinoses i  decrepites economies amb unes “indemnitzacions” d'escàndol.

 

218 euros per 55 minuts de presidència.
180 euros per 55 minuts d'assistència a ple.
180 euros per presidència de la Junta de Govern Local. Local.
137 euros per l'assistència a la junta de Govern Local.
133 euros per la Presidència de Comissió Informativa.
Regidors amb dedicació (ocupació ) ……..……………………... 34.039,68 euros
Regidor a repartir amb un altre (dos contents) …………….. …. 17.019,84 euros
4 assessors, personal eventual …....…………………………….. 26.343,96 euros
Una assessora de la seua ocupació particular ,,...,,…………,,,. 17.381,10 euros
 
Tot un monument al servei dels ciutadans.

------------------

I el mateix dia, pujant els preus de l'aparcament ORA.
 ------------------------------------------

Blaveros i estrellats, tots contra el tancamenent de la RTVV. Canal 9, durant anys el incensari de les actuacions del PP. Aixi els han pagat. Tot empenyat i tots al carrer.30 de novembre de 2013, mani contra les politiques caciquils del PP. L´heretat de Zaplana i Camps,
amb Alberto i Pepe com a sepultureros.

                                          Pepe el teuladí, explicantse l´inesplicable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL