Benissa

dimarts, 7 d’octubre del 2014

A que fa olor el parc de la plaça?.




Posposat una setmana?.

Pospose-ho i convoque un Concurs d'Idees.

Hem repassat el dibuixet, el preu, casi 10 millions de les antigues pesetes, l'enginyeria autora del dibuixet, les grans novetats del projecte i el cost del dibuixet.

No entenem que un lloc tan cèntric es despatxe amb un projecte, que vist amb deteniment, falta de la seua memoria, presupost, plànols i detall. Sent el seu cost superior a 15.000 euros, bé valia un detall més exhaustiu de l'obra.

Bé val prestar més atenció, si es pretén “posar en valor” un lloc, en el qual aquesta actuació va a impactar durant molt temps.

Un hemicicle a la vora de l´Avinguda del Pais Valencia. Tindra un so, una resonancia, que ni el Metropolitan de NY. Sobre tot quant passe una moto. Ah!, Ja!, diran, el desvio. Be, tenen rao. Pel 2020 tot solucionat.

I la font?. Les fonts?. L´aigua. La frescor. La sequera. Uy!!!. quin mareig.

El toldo?. El de la Plaça de la Verge de Valencia, pot ser el llogen. Esta en la memoria valorá?.

És vergonyós presentar un projecte, que més sembla el dibuix d'un xiquet de 8 anys, el qual reflecteix, tal qual, l'existent. La resta està en la ment, en estudi, en l'èter particular d'algú… i així serà el Passeig de don Joaquín i donya Mariana Torres.

No entenem la passivitat de CIBE i Isidor Molla, que en el seu moment van somiar un lloc diferent. Que va fer realitat l´espai de  l'Església. Que van consensuar i van presentar un projecte respectuós i sa. Amb una tramitació i execució exemplar.

No entenem la passivitat de Xavi Tro i el seu grup Coalició Compromis, activistes en l'estalvi i contra el capritx i el balafiament.

No entenem que el PSPV-PSOE no explique de quantes fulles consta el projecte (memòria, pressupost, plànols i detall), i pel qual es facturara una minuta de més de 15.000 euros. I que plec de condicions i tramitació s'ha dut a terme per a l'adjudicació, i a qui?.

O serà que aquesta setmana de retras la dedicarem a completar tot el que falta per a abrigallar el dibuix d'escolar de 8 anys?.

El lloc sera la fotografia del cartell electoral?

Donem per acabat l´assumte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL