Benissa

dijous, 30 d’octubre del 2014

Les Amistats Perilloses

                                                                                                                                                         Havia de ser un dia o un altre. Havia d'haver depurat al del front de joventuts. Encara sort que tots i cadascun de vostès saben que hi ha de nou.

Quan prenen possessió són, en general, bastant innocents. Alguns entren amb ganes de donar mala vida als funcionaris per alguna frustració personal o mala experiència.

L'Alcalde en pla bon xic, i que remei. No sap absolutament res. Res és com ell pensava i no pot aplicar algunes promeses sense incomplir la legislació. Açò últim al cap d'uns anys, i si hi ha revalidació i per sort per a ell governa 16 anys, l'ego és tal, que res ni ningú farà canviar la idea o capritx. S'ha arribat a la fase Emperador delaplçadelportal, l'opinió de la qual est sobre qualsevol altra i per descomptat, per sobre de la Llei.

Dels del grup que recolza a l'alcalde, uns entren de mamporreros del senyor. Uns altres no serveixen per res, solament per a alçar el braç i dir si o no, sempre amb instrucció prèvia. Uns altres van prenent aire i espanten al senyor delaplaçadelportal. Uns altres entren i ixen fugint del senyor delaplaçadelportal.

Els frontisa cobren i fan poc. Tindre una secretaria que te montada l´inmobiliaria al despatx del frontisa.  

Dels regidors i grups que queden en l'oposició, uns van desapareixent gradualment. Uns altres, dins de les seues possibilitats donen joc democràtic, però solament si el senyor delaplaçadelportal vol. L'opacitat, el secretisme, etc. el governar a força de Decret d´Alcaldia, o de Regidoria Delegada, deixen desarmats als quals en teoria han de fiscalitzar l'acció de govern.

I estan els treballadors públics, col·laboradors necessaris per a l'adequada execució de les polítiques que el grup de govern desitja aplicar. Sofridors necessaris de les ocurrències i capritxos del senyor delaplaçadelportal o de qualsevol incult regidor (incult polític-administrativament).

Té l'obligació de denunciar qualsevol il·legalitat que algun edil puga arribar a cometre.

Tenim un exemple ara. Un tal, que un jutge a detingut, tenia relacions amb dos regidors de l'Ajuntament de Benissa. Est sembla ser que té una relació molt directa amb l'ex president dels Corts, Juan Cotino. ( SEDESA de la família Cotino realitzá les obres de Pla de Carrals i Bonaire. I estava en l'all de la urbanització de la Partida La Costa de Benissa. El senyor delaplçadelportal, personalment negoci-va aconsellar amb alguns propietaris la venda dels seus terrenys a SEDESA).

Un bon dia comencen a florir una xarxa de Web´s, de l'empresa MADIVA que gestiona tals com http://www.ahorabenissa.es/ , http://www.ahoracalp.es/ (avui sense notícies de Calp, algú ha donat ordres de tancament), http://www.ahorateuladamoraira.es/ , http://www.ahoradenia.es/ , tal empresa manté contrates amb els respectius ajuntament, tots del PP. I les notícies que s'inclouen, coincideixen el tema i hora d'entrada amb un conegut Digital que coincideix amb l'edició de les mateixes poblacions.

Compromis ha preguntat sobre aquest assumpte al senyor delaplaçadelportal.

Que paga i ha pagat el poble de Benissa, per una web de chichinap a l'Empresa MADIVA, sembla ser, propietat de De Pedro, amic de Juan Cotino, detingut per una mica de cobraments i suborns, i amic de regidors i exconcejales de Benissa, i que sembla té una relació d'inserir notícies coincidents en el text, amb un conegut Digital de les mateixes poblacions?.

I a tot açò, la oposicion critica una obra en marxa i respon amb: “ …. ha qualificat l’actitud de l’oposició de destructiva, considerant les seues afirmacions com un intent d’intoxicar l’opinió pública, amb declaracions que, segons el batle, no són reals”. “… l’única intenció de l’oposició és paralitzar projectes importants per al municipi.”

Les despeses sense consignació són: 700.000 euros

Ara la Romanent de tresoreria ens salvarà.

Que mareig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL