Benissa

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Podem i un Camisa (Blava)Vella

(El canvi de titul ha sigut suggerit i creiem és mes apropiat).


Els vells, els que vam conèixer el règim dictatorial, sabem que era un Camisa (Blava) Vella.

En la presentació de Podem a Benissa, quedem gratament sorpresos, hi havia un bon nombre d'assistents, alguns desconeguts i uns altres no tant. Ens va cridar l'atenció la presència de membres del CIBE, Compromis i un Camisa (Blava) Vella.

Per la seua claredat en l'exposició, sabem que estem en el principi d'una organització d'acció política que renega de les formes de política actuals. Que inspira aires de renovació i de canvi. No un canvi de cares, sinó un canvi profund, una nova forma de fer política. Destaquem que l'ideari, entenem que està obert i els suggeriments i aportacions es rebran amb atenció.

Felicitem als ciutadans perquè l'assistència significa interès, i és bé que els ciutadans participen. El retraïment i el silenci, el quedar-se a casa i criticar, fins ara, era una posició que afavoria als partits tradicionals, on la participació interna fastiguejava i cansava als afiliats. L'estructura interna dels partits actuals, amb el temps, ha deixat de ser democràtica. Açò s'ha traslladat en les formes d'actuar del govern. Les formes d'actuar dels representants en les institucions. Els polítics actuals són clients dels mandamasos i dirigents dels partits que es dediquen filtrar i seleccionar, i recolzar-se en peons i homes de palla. I els partits són corretja de transmissió dels qu´els subvencionen.

Observant la sala, veiem que hi ha en Podem un Camisa (Blava) Vella. Des d'aqueix moment ens preocupa la salut democràtica de Podem.

Foto Infobenissa
Caldrà seguir i sseguirem el rumb de Podem, però si una de les seues cares a Benissa és la d'un exregidor de l'Ajuntament de Benissa en 1979 (dimitit a canvi d'un lloc de treball), exvocal i exsecretari general de l'executiva del PSPV-PSOE de Benissa, exvocal i exsecretari general de l'executiva del PSPV-PSOE de la Comarca de la Marina Alta, exvocal de l'executiva de Esquerra Unida-Les Marines, exsecretari general de l'executiva d'UGT- Els Marines, exvocal de l'executiva de CCOO-Els Marines, per tant, coneixedor, protagonista i gat vell en la política actual, si de regeneracio i noves formes parlem, agarren-se que ve corba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que em vols dir?, o que vols que publiquem?.

AL TALL